Moderátor: Toman
DejvM píše:Zdar chlapy nevite nekdo jestli se vyucuje primo mma nekde v brne??Zatim vim o Jetsaamu ale tam je to jednou tydne a pak fightclub ale tam je to jen dvakrat....clovek kdyz se tomu chce trosku vic venovat tak se mi to zda dost malo 2x tydne a abych si platil este zvlast jetsaam se mi nechce kdyz se neda poridit permoska..tak diky za info
DejvM píše:Zdar chlapy nevite nekdo jestli se vyucuje primo mma nekde v brne??Zatim vim o Jetsaamu ale tam je to jednou tydne a pak fightclub ale tam je to jen dvakrat....clovek kdyz se tomu chce trosku vic venovat tak se mi to zda dost malo 2x tydne a abych si platil este zvlast jetsaam se mi nechce kdyz se neda poridit permoska..tak diky za info
NOKT píše:DejvM píše:Zdar chlapy nevite nekdo jestli se vyucuje primo mma nekde v brne??Zatim vim o Jetsaamu ale tam je to jednou tydne a pak fightclub ale tam je to jen dvakrat....clovek kdyz se tomu chce trosku vic venovat tak se mi to zda dost malo 2x tydne a abych si platil este zvlast jetsaam se mi nechce kdyz se neda poridit permoska..tak diky za info
Kluci z Jetsaamu, kterým to je málo, choděj ještě na thaibox.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků