Moderátor: Toman
sibir píše:Dakujem,
videl niekedy niekto toto bojove umenie v akcii,v praxi ?
dakujem,
sib.
luen píše:sibir píše:Dakujem,
dakujem,
sib.
je tu par vlaken o MB, jen si to najdi
ukropcany píše:Na slovensku muay boran nie je... ak by bolo, tak už by sa to už vedelo...Inak "aikido na steroidoch" je dobré...
Ak chceš aikido, tak trénuj klinč a aikido sa dostaví...
sibir píše:luen píše:sibir píše:Dakujem,
dakujem,
sib.
je tu par vlaken o MB, jen si to najdi
dakujem ,pan Luen, ale nenasiel som nic o praktickych skusenostiach s tymto bu...
zaujima ma hlavne to co si myslia ludia ktori s nim prisli osobne do styku.
alebo napriklad to ,preco napr techniky vo filme the protector s tonym jaa tak intenzivne tiahnu k pakam a lamacim technikam, ked z doterajsich informacii mam dojem ze je to hlavne strikerska zalezitost-.... cisto napriklad z tohto filmu mi to pripadalo ako aikido na steroidoch
sibir píše:"prakticke zkusenosti s timto bu? kdybys ty vlakne prosel (coz jsi evidentne neudelal), tak bys vedel, ze v cechach ani na slovensku zadna takova skola neni. "
Dakujem,nechcem sa hadat, ale nikde som nenapisal ze za prakticku skusenost povazujem stret s MB na uzemi CR a SR.Vlakna som samozrejme presiel.
Ak by som mal fanaticky zaujem o MB,urcite by som nepisal sem, ale uz by som predaval ryby tam./barma/
Samozrejme,moj zaujem je momentalne na urovni zvedavosti,preto som sa opytal....
Dakujem velmi pekne za ostatne informacie.
s.
ps.tak sorry,Luene
sibir píše:Dobry den,
Ma niekto prakticku skusenost s tymto bojovym umenim ?
Trenuje sa niekde v Europe ?
Dakujem,
s.
marcelo píše:Sibir.. ty si hlavne pories problem kt. mas v hlave..mas bobky z miestnych gadzov v krcme a chces ist s kanonom na vrabce![]()
![]()
sibir píše:marcelo píše:
ps : mas pocit ze kebyze som netrenovenyale hovado,a prastim Ukropa do ksichtu popolnikom,ze sa suboj skoncil,alebo ze ma vobec necha si nim prastit do ksichtu ? Som naozaj ja mimo reality ?
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků