Strach pls Pomocte mi!!!!!!!

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

Strach pls Pomocte mi!!!!!!!

Příspěvekod jirka02 » stř 07. říj, 2009 13:57

Dobry den chtel bych od vas poradit.mam problemi se strachem pred tydnem sem videl bitku 2 lidi ale jinak u toho bylo vic lidi co prihlizely .jednomu bylo 14 a druhymu sedumnact a dostal ten kterymu bylo 14.me je 15 let a toho kluka bych zmlatil ale kdyz sem se nato koukal mel sem straach uplne sem si predstavil kdybych byl misto toho ctrnactiletiho co bych delal pritom vim ze bych ho zmlatil ja to nechapu ja se prsat umim ale bojim se a ani se neperu tak ze du hned peru se v klidu pls poradte mi!!!!!Predem dekuju za odpoved :( :(
jirka02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jirka02 » stř 07. říj, 2009 13:59

neni na to nejaka finta abych ten strach obesel?????
jirka02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ArchEron » stř 07. říj, 2009 16:06

jo,sparruj neustale a riadne si dajte do kecky :o
ArchEron
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: Strach pls Pomocte mi!!!!!!!

Příspěvekod luen » stř 07. říj, 2009 16:17

jirka02 píše:Dobry den chtel bych od vas poradit.mam problemi se strachem pred tydnem sem videl bitku 2 lidi ale jinak u toho bylo vic lidi co prihlizely .jednomu bylo 14 a druhymu sedumnact a dostal ten kterymu bylo 14.me je 15 let a toho kluka bych zmlatil ale kdyz sem se nato koukal mel sem straach uplne sem si predstavil kdybych byl misto toho ctrnactiletiho co bych delal pritom vim ze bych ho zmlatil ja to nechapu ja se prsat umim ale bojim se a ani se neperu tak ze du hned peru se v klidu pls poradte mi!!!!!Predem dekuju za odpoved :( :(

Je treba rozlisovat fobii, strach a respekt :!:

Fobie je nezdrava a je to patologicky jev!

Strach je vetsinou z toho co nezname a nemame s tim zadnou hmatatelnou zkusenost (vetsinou se strasime sami) a nebo mame strach proste proto, ze schazi dostatek pozitivnich zkusenosti (to se da odstranit)!

Respekt nemaji jen ti, co maji poruchu pudu sebezachovy a nebo lhari, kteri delaji machry a predstiraji klid. Respekt je zdrave mit a je zdrave si ho uchovat, jednak uci nepodcenovat soupere a jednak se clovek nenecha ukonejsit predstavou, ze se mu nemuze nic stat!

Je to jako s ohnem. Ohen je dobry sluha, ale spatny pan a to same plati o respektu/strachu.
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jirka02 » stř 07. říj, 2009 18:42

Strach je vetsinou z toho co nezname a nemame s tim zadnou hmatatelnou zkusenost (vetsinou se strasime sami) a nebo mame strach proste proto, ze schazi dostatek pozitivnich zkusenosti (to se da odstranit)!

je to tohle ....pls a jak byse to dalo odstranit????(spparingem)?????
:D
jirka02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod marcelo » stř 07. říj, 2009 19:25

jirka02 píše:Strach je vetsinou z toho co nezname a nemame s tim zadnou hmatatelnou zkusenost (vetsinou se strasime sami) a nebo mame strach proste proto, ze schazi dostatek pozitivnich zkusenosti (to se da odstranit)!

..skusenostou priamo z konfrontacie..musis dostat aj dat po hube na ulici...inac je to teoretizovanie o shite :wink:

Sparing je gut,ale je to len jedna strana mince..musis praktikovat viacero druhov sparingu..subojovy sparing..sparing proti viacerym, modelovy sparing aka prepadnutie,to jest z kludoveho postoja sa musis rezat bez pripravy..musis trenovat "intervium" a pocas dialogu pribit petardy na lapu kt. drzi aktivne sa ti vhrazajuci,fackujuci ta laper atd..je toho dost :wink: ..a nakoniec musis odmaturovat v poulicnych potyckach parkrat, to je alfou a omegou..konecny test..tam sa ukaze co je v tebe,co si nacvicil,ako zareagujes atd. a blablabla..goodluck
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 07. říj, 2009 20:20

Si ještě hodně mladej a tyhle věci přijdou s životníma zkušenostma. Strach je dobrej ale nesmí paralyzovat. Taky mívám strach, každej normální ho má.

Někde jsem slyšel že není ostuda mít strach, ale překonat ho, to je síla.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jirka02 » stř 07. říj, 2009 21:10

prave me de oto jak ho prekonat tady nekde sem cet ze je dobry se nasrat a ze nebudete myslet na strach ze to fakt pomaha. a pak mam jeste jeden problem tohle sem copy..... :D Já se věnuju

bojovým uměním osmým rokem, neřekl bych že toho mám, co se týče "ulice", nějak extra moc za sebou, ale přece jenom, něco už jsem zažil. Frank má pravdu, sice je tu hrozba právní dohry, ale i tak je sucker punch nejrychlejší řešení konfliktu (samozřejmě pokud to jde ukecat, lepší ukecat).
Taky jsem se dřív bál, ale zbavil jsem se toho.. Překonal to.. Jednou jsem prostě nemyslel, něco mi cvaklo v hlavě, vylítla levá, pravá a týpek ležel. A od tý doby jsem pochopil že čím víc přemýšlíš, čím víc čekáš, tím víc se vyplavuje adrenalinu a najednou se může stát že toho je na tělo moc a člověk "zamrzne". Já jsem zastáncem toho že když člověk vidí že už bude prostě bitka, tak udeřit první, nemyslet na to jak to dopadne, jen si být jistej tím že zaútočíš a soupeř bude do 10 sekund zklikvidovanej

a ted nevim teda jestly se mam bitkovat v posotji a v klidu nebo jit proste street fight hned...........tohle sou dva nejvetsi problemi moje co si myslite co je lepsi?????????????????????ja trenuji jinak muay thai :D
jirka02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » stř 07. říj, 2009 21:35

jirka02 píše:Strach je vetsinou z toho co nezname a nemame s tim zadnou hmatatelnou zkusenost (vetsinou se strasime sami) a nebo mame strach proste proto, ze schazi dostatek pozitivnich zkusenosti (to se da odstranit)!

Marcelo to napsal presne. My dva se zname a mame na vec temer identicke nazory, velmi podobne zkusenosti ..., takze netreba, abych psal jinejma slovama vlastne to same :wink: A zohlednil bych i to, co napsal Toman! Tke si myslim, ze mit ve tvem veku vetsi respekt z hratek dospelich je normalni. S tim jak dozrava lidska psycha, tak dozrava nejen osobnost, ale clovek se zbavuje i veci jako je prehnanej strach a pod.
V kazdem pripade tomu hodne pomuzes, pokud budes cvicit nejake plnokontaktni bu/bs!!!

4Marcelo: Marku udelam z tebe tiskoveho mluvciho :wink: Dik za vypomoc, zrovna jsem musel rehabilitovat a dal jsem si takovou cocku, ze jsem pak nebyl schopnej psat :evil: Ale uz chodim bez fr. holi :wink:
Naposledy upravil luen dne čtv 08. říj, 2009 6:50, celkově upraveno 1
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ArchEron » stř 07. říj, 2009 22:06

jasne ale taky se netreba spoliehat na sucker punch,us sa my stalo ze sem mu hnet zarval ale to ho jeste vice nasralo a pak se to as rozjelo.
Rozhodne se netreba spoliehat len na 1 ranu ale take ratat stu moznostu ze co potom jak to nejak ustoji. :idea: ale nezikam ze takoviho najdes na kazdem kroku co to ustoji :D
ArchEron
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » stř 07. říj, 2009 22:10

Jestli se chceš rvát tak zkus opravdu nějakej tvrdší BU/BS.

Na pouliční rvačky se úplně vykašli, nikdy nevíš co proti tobě stojí za hovado, který tě klidně zezadu vykuchá nožem a pak to pujde zapít jakej je chlapák.
Pouliční rvačky jsou svinstvo, vyhni se tomu jak můžeš.
A jdi do toho jen když už to nejde jinak.Neni to žádná férovka, nevíš kdy se seběhnou kumpáni.

Takže si napiš domácí úkoly a jestli je máš hotový tak koukej přemluvit nějekou tvou hezkou spolužačku na praktický bilogický seminář ve dvou, to je mnohem lepčí nápad než se zaplítat s hovadama na ulici.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ArchEron » stř 07. říj, 2009 22:31

RUNAR

Uplny souhlas.Jeste si mlady ane stoji ti to zato aby si riskoval ze se ti neco vazniho stane.
ArchEron
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod marcelo » čtv 08. říj, 2009 7:40

luen píše:

Marcelo to napsal presne. My dva se zname a mame na vec temer identicke nazory, velmi podobne zkusenosti ..., takze netreba, abych psal jinejma slovama vlastne to same :wink: A zohlednil bych i to, co napsal Toman! Tke si myslim, ze mit ve tvem veku vetsi respekt z hratek dospelich je normalni. S tim jak dozrava lidska psycha, tak dozrava nejen osobnost, ale clovek se zbavuje i veci jako je prehnanej strach a pod.
V kazdem pripade tomu hodne pomuzes, pokud budes cvicit nejake plnokontaktni bu/bs!!!

4Marcelo: Marku udelam z tebe tiskoveho mluvciho :wink: Dik za vypomoc, zrovna jsem musel rehabilitovat a dal jsem si takovou cocku, ze jsem pak nebyl schopnej psat :evil: Ale uz chodim bez fr. holi :wink:

Sa snazim len napisat realnu odpoved..chalan sa snazi vymysliet nejaku skratku,chce s tym vydrbat ako mnohi pred nim,ale prave tu skratka neexistuje..za kazdu blbost sa plati dost tvrdo..

Jirka02- suckerpunch je paradna vec,lenze nie pre sracov alebo len na sracov..musis mat natrenovane komplexne bojove atributy ,ze ked clovek po tvojom suckerpunchy nejde k zemi alebo sa nepotaca otraseny ale napr. sa naserie aide aktivne do teba ,vtedy nastupuje to co natrenujes hlavne na fullkontakte..subojove atributy,petardy koncatinami a zatlkacka do zeme a psychicka odolnost a huzevnatost..

..pokial je jedina tvoja zbran jeden smradlavy suckerpunch a nic ine,tak to je dost blbe no :oops:
..su ludia kt. je problem dorazit udupavanim do zeme,tak ti ta "zavrazdia" po takom "bitch" suckerpunchy,to iste plati ked sa niekto spolieha na jedno pichnutie do oka,alebo kop do guli a ked to nevyjde tak sa oponent naserie a prizabije ta za taku zakeracinu :wink:

Moja posledna rada voci tebe je taka,ze poulicne rvacky su cisty bullshit pre vypatlane opice a ked mas trochu rozumu a nie si medzi nohami total lama,tak sa venuj efektivnejsim zalezitostiam ako je napr. nahananie a pretahovanie pipiniek..toto robia pravy samci v tvojom veku :twisted: :twisted: :wink: 8)
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » čtv 08. říj, 2009 11:50

marcelo píše:Sa snazim len napisat realnu odpoved..chalan sa snazi vymysliet nejaku skratku,chce s tym vydrbat ako mnohi pred nim,ale prave tu skratka neexistuje..za kazdu blbost sa plati dost tvrdo..

:wink:

marcelo píše:Jirka02- suckerpunch je paradna vec,lenze nie pre sracov alebo len na sracov..musis mat natrenovane komplexne bojove atributy ,ze ked clovek po tvojom suckerpunchy nejde k zemi alebo sa nepotaca otraseny ale napr. sa naserie aide aktivne do teba ,vtedy nastupuje to co natrenujes hlavne na fullkontakte..subojove atributy,petardy koncatinami a zatlkacka do zeme a psychicka odolnost a huzevnatost..

..pokial je jedina tvoja zbran jeden smradlavy suckerpunch a nic ine,tak to je dost blbe no :oops:
..su ludia kt. je problem dorazit udupavanim do zeme,tak ti ta "zavrazdia" po takom "bitch" suckerpunchy,to iste plati ked sa niekto spolieha na jedno pichnutie do oka,alebo kop do guli a ked to nevyjde tak sa oponent naserie a prizabije ta za taku zakeracinu :wink:

Moja posledna rada voci tebe je taka,ze poulicne rvacky su cisty bullshit pre vypatlane opice a ked mas trochu rozumu a nie si medzi nohami total lama,tak sa venuj efektivnejsim zalezitostiam ako je napr. nahananie a pretahovanie pipiniek..toto robia pravy samci v tvojom veku :twisted: :twisted: :wink: 8)

:wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Trian » čtv 08. říj, 2009 22:30

Ak sa chceš zbaviť strachu, tak vyprovokuj nejakého obrovského spolužiaka, nech ťa poriadne zmláti. Potom vyprovokuj ďalších a ďalších, kým sa do toho nedostaneš. Najlepšie je začať v prostredí, kde vieš, že ťa hneď nazamordujú, ale bude to mať určité hranice. Preto sú dobré bitky so spolužiakmi.
Na ulicu sa vykašli. Tam sú zákerný sráči, ktorý ťa zapichnú ani sa neobzrieš. Tam je fight naozaj úplne posledná možnosť.
Trian
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 09. říj, 2009 11:15

Hele co furt máte s tím mlácením, mám jinej návod na získání patřičné otrlosti:

Vyhlídni si nějaký menší hřbitůvek někde za vesnicí, ve městě to není ono, furt se tam couraj hrobníci, spalovači mrtvol, ujetý milenci, ožralý báby atd.
Najdi si pěkný malý hřbitůvek na samotě u lesa za vesnicí nebo městečkem, kde jsou jen hroby a jedna menší márnice.
To jsou totiž hřbitovy kde se mohou vyskytnout oni....ti kteří tě naučí řádně otrlé otrlosti.

No a vem si s sebou karimatku a spacák abyses nenachladil, baterka povolena to abys nezakopl a nezabil se o hranu náhrobku, což není cílem tohoto cvičení.
Postav si tam klidně i stan, pro případ že by měl snad bejt slejvák.Ale spi venku pod širákem je to výživnější, do stanu jen když bude lejt.

No porveš se asi s nějakým zombíkem, kterej tě půjde sežrat, doporučuju mlátit spíš holí nechceš li chytit nějakou nemoc.

No a po takhle strávený noci budeš již otrlý princ drsoň.Popřemýšlíš o životě a smrti a získáš takovej jinej pohled na svět:
Potom ti bude stačit jeden zabijáckej pohled tak jak se dívá samotná smrt a každej ti půjde z cesty.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 09. říj, 2009 12:11

RUNARe - zapomnel jsi dopsat, ze si delas legraci.
Docela se bojim toho, ze zrovna tady jirka02 by te mohl vzit vazne...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 09. říj, 2009 13:23

Co by se mu mohlo stát na malebným vesnickým hřbitůvku?
Maximálně ho tak kousne sýček obecný do prdele.
Když bude spát na karimatce ve spacáku a pro jistotu vedle stanu tak zažije maximálně kouzelně neobvyklý čundr nocleh.

Jestli neumí Jirka02 čundrovat tak aby nenastydnul tak že příjde o ledviny tak ať nechodí nikam čundrovat.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jirka02 » pát 09. říj, 2009 13:38

for runar ..

ja sem sem neprisel delat si prdel ja sem si sem prisel poradit od zkusenesichjak bojovat proti strachu a 8) ne nejakej hritov
jirka02
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RUNAR » pát 09. říj, 2009 14:03

jirka02 píše:for runar ..ja sem sem neprisel delat si prdel

No jo, já sem na tohle forum přišel právě proto dělat si prdel.

Hlavně nedávej na rady abys to řešil tak že se půjdeš SCHVÁLNĚ s někym bít ve škole nebo na ulici, to je blbost.
Radši pořádně trénuj, zbírej zkušenosti a hlavně užívej mládí a hezkých kámošek.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...