Moderátor: Toman
Honziiin píše:Zdravím všechny.. Chtěl bych se zeptat, co si myslíte o škole pana Bosáka v Praze. Celkem dlouho cvičím MMA a chtěl bych to trošku rozšířit o grappling a sambo a našel jsem jeho školu. Bohužel tedy dost lidí mi říká, že p.Bosák je kecálek a že jeho pátý dan v jím vytvořeném systému GCJ je jen masáž ega a že jeho sambo je taky o ničem apod. Nechci dát na řeči několika lidí, tak mě napadlo zeptat se tady, kde by mohlo mít víc lidí povědomí co a jak. díky za odpověď
Honziiin píše:Celkem dlouho cvičím MMA a chtěl bych to trošku rozšířit o grappling a sambo
defendu píše:údajně porazil na nějaké soutěži i Fernanda Arauja v grapplingu,takže...zkus ho.
Toman píše:defendu píše:údajně porazil na nějaké soutěži i Fernanda Arauja v grapplingu,takže...zkus ho.
On ho skutečně porazil, na body(!) ale já ten zápas možná někde najdu a postnu(protože jsem to točil (a i ten turnaj vyhrál haha)). Bosák ho jen na začátku hodil a pak už se jen celou dobu bránil (rozhodčí neuměli bodovat sweepy atd atd) a do dalších mačů nenastoupil. Je to jeden z těch fajtů který se ani za vítězství považovat nedá. Asi jako když Rickson prohrál pod Sambo pravidly nebo Tsuyoshi Kohsaka porazil FedoraAle pravda ... win je win a tak to prostě je.
Toman píše:@ hellas: Jj je to děsně starý a byl to takovej mizernej VHS rip. Nebylo to CS a ale jen sportovni sambo.
...Jo jo pohledám ale je to 4 roky tak to dá práci
Já vůbec netvrdím o panu Bosákovi že je špatnej,to asi určitě nejni,já ho vůbec neznám, ale chtěl jsem jen říct něco k tomu zápasu, když už to defendu nakousl.
Toman píše:defendu píše:údajně porazil na nějaké soutěži i Fernanda Arauja v grapplingu,takže...zkus ho.
On ho skutečně porazil, na body(!) ale já ten zápas možná někde najdu a postnu(protože jsem to točil (a i ten turnaj vyhrál haha)). Bosák ho jen na začátku hodil a pak už se jen celou dobu bránil (rozhodčí neuměli bodovat sweepy atd atd) a do dalších mačů nenastoupil. Je to jeden z těch fajtů který se ani za vítězství považovat nedá. Asi jako když Rickson prohrál pod Sambo pravidly nebo Tsuyoshi Kohsaka porazil Fedora, Ale pravda ... win je win a tak to prostě je.
Kocour píše:Mel sem tu cest trenovat pod p. Bosákem judo a sambo v Ostrave. Muzu ho jen doporucit, jak trenera, tak jako cloveka. Dal mi hodne do zivota a za tim si stojim.
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků