chtel bych se zeptat jestli by nekdo nemel chut do sparringu nekde v okoli zlina , jsem spis zacatecnik ,ale sparing proste potrebuju , a nejake MMA nebo thai-box a podobne BS nechci delat
P.S. : klidne i zem, ale tam sem uplny zacatecnik

Moderátor: Toman
green píše:Zdravim,
chtel bych se zeptat jestli by nekdo nemel chut do sparringu nekde v okoli zlina , jsem spis zacatecnik ,ale sparing proste potrebuju , a nejake MMA nebo thai-box a podobne BS nechci delat
P.S. : klidne i zem, ale tam sem uplny zacatecnik
green píše:mozna jsem se spatne vyjadril : nechci delat zadne MMA protoze tam jedou uplne vsechno a to ja nechci (pro rypaky - byl sem se tam parkrat podivat a zkusit) a thaibox je pro me financne narocny (tak jako MMA) a proste me to nikdy neoslovilo, chodil bych tam z povinosti a navic chci jen ciste sparovat a ne delat i ostatni veci kolem (btw nejaka rozcvicka, posilovani, box. pytel) to uz mam ve svem planu zahrnute
Dalt píše:boha jeho - prober se: chces sparovat a zaroven nechces trenovat v klubu a kdyz uz sparring tak se zacatecnokem...bud opravdu nevis co chces, nebo to mas opravdu hodne spatne vyskladany
green píše: a proste me to nikdy neoslovilo, chodil bych tam z povinosti a navic chci jen ciste sparovat a ne delat i ostatni veci kolem (btw nejaka rozcvicka, posilovani, box. pytel) to uz mam ve svem planu zahrnute
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků