Moderátor: Toman
jox píše:Ahoj, taky jsem na tu stránku už jednou koukal. Píše tam "Je žákem pana Yang Ming Schi, Jurgena Ostera a dalších. Od roku 1990 se učí u Dr. Ming Wonga C. Y., s kterým udržuje pravidelný kontakt." Docela by mě zajímalo, jestli o těch jménech neví někdo něco víc. Mimochodem, trochu se rozhlížím po taiji a toto by mi z některých důvodů vyhovovalo, pokud by se ovšem neukázala nějaká "slabina" - inu - že by to v linii předávání někdo pokazil (á la Erle Montaigue).
Anonymní píše::roll:![]()
![]()
http://www.taichi.mcc.cz/cs/letter_cs.html
![]()
![]()
![]()
Budto je neco tajny - a na ty "uzavreny" seminare necht si ucitel zve koho chce "osobne" a zaslouzilym oceneni tez sdeluje "ustne a osobne" - Jeho vec. Pak ale nechapu, proc tuhle "tajnou stranku" povesi na web a nacpe i do propagacni brozury...
chonglee píše:to tema jsem hodil já zapoměl jsem,že nejsem doma,příště se přihlásim.
zarazilo mě tohle:Ve škole se cvičí dva styly. Tradiční styl rodiny Jang a styl San Feng tai ki kung podle interpretace Dr. Ming Wonga C. Y. tohle mě zarazilo:styl San Feng tai ki kung,proto ten dotaz.a taky by mne zajímala:skupina šermu tchaj-ti.zatím jsem vyděl šermovat ve dvojicích jen CH.M.CH.na videu.tak bych u toho chtěl někdy být.
tak jesti mi můžete někdo něco bližšího napsat k San Feng tai ki kung.
díky.
pavela napsal:
A JE©TĚ K TAIJI, NECHCI BRÁT NIKOMU ILUZE ale po mách dlouholetých zkušenostech s Taiji bych rád řekl, že je to natolik hluboké a složité umění,že pochybuji, že by se ho běloch vůbec mohl naučit, natož ho vyučovat. KOho zajímá školní tělocvik, nechť vesele studuje s panem Nowakovským
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník