Moderátor: Toman
Toman píše:V predchozim prizpevku bylo hodne zminovano BJJ. Vite nekdo jestli se da v CR trenovat. Myslim tim u cloveka ktery se tomu venuje delsi dobu. Vim ze prvky BJJ se najdou vsude, kde se zodpovedne cvici "zem", ale ze by u nas v CR bylo ciste Gracie BJJ o tom jsem neslysel. Jinak vim ze v nemecku uci BJJ primo brazilec a v Londyne je snad primo jeden z Gracieu.
NOBODY píše:Pre vsetkych ktory su taky ako "low"!!!!
Thaiman ci ako sa pise ma pravdu.
Low ty obmedzenec nez zacnes znevazovat Roy Chyco King zisti si kto to je a kde (v akom meste co sa bezpecnosti tika) byva. Je to byvali profi boxer a x sampion. Ked podcenujes MMA a BJJ priklad 14,5 rocny chalan (cca70kg) versus 24 rocny kulturista (cca93kg). Kulturista ma par vytazstiev v kulturistike 14 rocny Ondro trenuje MMA necele dva roky a v postoji nasadil zadne skrtenie kulturistovi a ten aby nebol uskrteny tak to i ked velmi nerad musel vzdat. Ver tomu to by ti vedeli potvrdit vsetci co sa toho dna zucastnili treningu. A udery na tie nemal kulturista ani cas. Dalsie priklady nebudem uvadzat ale mnohy velmi znami "majstri", ktori maju velke a velmi zname skoli BU si boli testnut ako su na tom a velmi chceli porazit ludi co v SR a CR zacali s MMA no dostali brutalnu nakladacku alebo ked zazreli co sa tam deje tak doslova zo strachu usli. Taka je skutocnost i ked sa mnohim nepaci a budu ma tu isto za to kritizovat.chod precprec!!!!![]()
![]()
Low ver,ze viem o com pisem venoval som sa karate poctivych osem rokov a teraz zistujem, ze my dokopi bolo k nicomu, a mal som vdaka nemu skreslenu predstavu o tom ci je to ucinny system boja na ulicu (cize ci sa s nim da realne ubranit). Podotykam, ze som sa mu venoval este par rokov dozadu ked stalo ako tak za cosi a nie teraz v sucasnej dobe ked je moralka na treningoch takmer nulova a opasok ziska takmer kazdy aj ten kto len horko tazsko spravi par klikov, len aby mal ten pas.
Tym netvrdim, ze MMA a BJJ su najlepsie to v ziadnom pripade si nemozem dovolit tvrdit.
Low ale aj vsetci ostatny BJJ neni komercne tak ako to tu LOW tvrdi. Nemozes ziskat cierny pas za 1,5 roka ten kto to tvrdi KLAME pretoze ak si dobry tak raz za tri roky mozes sa pokusit ziskat pas a nie viac nez jeden stupen za tri roky. Samozrejme mozete namietat ale co tu tvrdim je pravda i ked pre niektorych nie moc prijemna.
Karate ako sebeobrana????? Aky styl karate u koho cvicene a ako praktikovane, skor tak by mala zniet otazka.
Mimochodom zabudnite na toze v celej europe sa nedostanete k takym dolezitym a podstatnym info potrebnym ku kvalitnemu cviceniu karate. Tie mozno ziskat len priamo v azii a sotva ich azijci prezradia niekomu inemu nez azijcovi. O tom sa mali moznost presvedcit mnohy ludia co boli cvicit v azii a zistili a aj tvrdia, ze azijci su co sa tyka BU najvecsi rasisti na svete a nepustia svoje umenie nikomu kto nieje azijec a aj to len malo vyvolenych dostane tieto info aby mohol treenovat alebo cvicit kvalitne karate ci akykolvek iny styl ktory vznikol na azijskom kontinente.
To je asi vsetko co som sem chcel napisat.
Ospravedlnujem sa ak som niekoho urazil, to som urcite nechcel. Taktiez ak tu pisem mierne chaoticky a neusporiadane no nestiham tak rychlo pisat ako my plynu myslienky a hlavne nemam moc casu.
Nechodim na toto forum moc casto bo ako tak sledujem tak bez urazky vazeneho osadenstva sa tu keca o blbostiach. Samozrejme cest par vynimkam ktore maju celkom slusny prehlad (Jendis).
Preco sa tu nebavite o problemoch ake mate pri treningoch, a tie isto vsetci mate. Preco sa nik nepita na principi a metody treningu a nerozoberate techniky, casovanie, uhly, problemy pri vykonavani jednotlivych technik a vsetky ostatne veci s tym suvisiace, alebo o tom nemate ani ponatia???
Low tebe prajem nech nikde okrem treningov v telocvicni nemas prilezitost zistit, ako velmi sa v mnohych veciach mylis. Prv nez zacnes nieco znevazovat a ohovarat z nevedomosti, tak si zisti co to o tom a nie len konstatovat na zaklade pocutia od niekoho kto snad pocul. Vid BJJ.
P.S.: Kto v dnesnej dobe na BS a BU nezaraba???? Poznate niekoho takeho??? Ved kazdy kto ma v dnesnej dobe otvorenu skolu BS a BU tak sa snazi aspon cosi na tom zarobit.
P.S.: Viem o com pisem BS a BU sa venujem uz par rokov (cca12rokov), to pre tych ktory by ma chceli niekam poslat, ze cvicim malo a vobec sa nevyznam. Netvrdim, ze tych 12 rokov je vela, ved stale citim, ze sa musim este strasne vela ucit. Ved co som ja??? Ja som NOBODY
S pozdravom NOBODY
Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků