"Co když tvůj soupeř má v krvi, dlouhodobě trénované a použité v reálu, že když ty vyskočíš nebo se jakkoliv otočíš či se jen připravíš ke skoku, tak tě sejme??? "
no tomu sa vravi riziko povolania, alebo kto neriskuje nevyhra

ale ne teraz vazne

samozrejme mas pravdu a v tomto suhlasim, ale to je riziko s ktorym musis pocitat zakazdym a v kazdom boji

preto treba trenovat este viac aby ked nastane taka situacia si sa s nou mohol vysporiadat co najlepsie

(lahko sa hovori, tazsie vykona, pravda?

) ale krasne natom je to, ze vzdy existuje riesenie, staci nanho len prist

v kazdom pripade ide o to ako ma dotycny natrenovane techniky (a nezalezi natom ci su to klasicke, alebo take, co sa daju povazovat za (takmer) akrobaticke) jednoducho treba vypnut rozum a riadit sa instinktmi a vtedy sa prejavi ako ma dotycny natrenovane techniky (a opat, nezalezi natom jake to su ^^)
co sa tyka toho otestovania, tak necerpam uplne zo svojich skusenosti, kedze sa poulicnym bitkam uspesne vyhybam (teda ak neratam rozne bitky v skole apod

)

ale cerpam s treningou a zapasov na treningoch (nemam teraz na mysli lahky sparing, ale full contact s chranicmi apod.

(tam sa velmi pekne (skoro) vsetko prejavi (nie uplne vsetko, lebo boj na ulici je predsa len trochu iny

) a samozrejme cerpam z
otcovych skusenosti a stoho co som (napr. unho) videl
takto tu mozme debatovat az do rana (nieze by ma to nebavilo, vzdy rad pokecam o roznych nazoroch apod.

) ale kedze clovek potrebuje aj nejaky ten spanok, tak musim tuto debatu ukoncit momentalne