pavel hakim majer versus ruský škorpion

box, kickbox, thajský box, ultimátní zápasy, shootfighting, pankration, vale tudo...

Moderátor: Toman

pavel hakim majer versus ruský škorpion

Příspěvekod Anonymní » pon 20. čer, 2005 7:27

i když je to relativně starší záležitost, tak by mně zajímaly názory lidí na tento zápas. všude u nás totiž čtu, jak to měl pavel dobře rozjeté a že jaška měl vlastně štěstí. já to na eurosportu viděl, a pavel měl štěstí, že k zemi nešel ještě dřív. to že jašku trefil jedním kopem, to bylo štěstí, jaškova převaha v tomto zápase byla naprosto zdrcující, pavel se tam po ringu motal jak.....náměsíčný. byl to jeho jediný výkon, který jsem měl možnost zhlédnout, takže můj názor na jeho umění je nicmoc. jediná omluva by snad byla, že trpěl trémou, jinak fakt nevím.četl jsem, že je mistr světaMT, takže jsem si jeho výkon představoval jinak.

jedno však o pavlovi asi říct mohu, není zřejmně moc soudný, když popisuje ten zápas tak, jak ho popisuje. měl by se spíš kát a omluvit za svůj výkon.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pon 20. čer, 2005 8:21

myslim ze Hakim mal asi fakt tremu, je som takisto nepostrehol ziadnu jeho prevahu, Igy bol v pohode, ten Hakimov high kick (aby ho kopol, musel sa drzat ringovych povrazov :idea: ) nim vobec neotriasol ako to niekto komentoval. Bol to proste Ignashov. Usmial sa - bum - a bolo po zapase.

Ja osobne Hakima tiez nemusim, ale ma svoje odbojovane a za to mu patri urcite respekt.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 20. čer, 2005 8:55

Mno,dopadlo to,jak to dopadlo....ale myslím,že to byl dobrý zápas,na Hakimovi byla patrná nervozita,ale že by se měl stydět?Byla spousta jiných zápasů(a jiných "borců"),kteří by se stydět měli,ale Hakim fightí,na co má.....a je více než slušnej.Sice není ve špičce(a dle mne už nebude-i když,nechám se překvapit :wink: ),ale pořád je dobrej 8)
A ten zápis spíše popisovali lidi okolo Hakima,sám Pavel to takhle asi nehodnotil(sám přiznal,že byl hodně svázanej respektem).

Jak píše Ukropčány,chce to "koule" vůbec vlézt do toho ringu(natož proti Ignašovovi).
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lear » pon 20. čer, 2005 10:01

No, já bych do ringu s Ignašovem v životě nevlezl, takže u mě má Hakim každopádně obrovskej respekt, i když mu ten zápas moc nevyšel.. :D
Lear
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ondra » pon 20. čer, 2005 14:58

každý zápas ať už vyhraný, nebo prohraný je určitá zkušenost. Bojovat proti takhle zkušenýmu borci a ještě když tady někdo psal Hakim nebyl zdravotně vpořátku je obdivuhodné. Nebudu řešit, jestli takhle bojuje MIstr Světa MT, podle mě by se mohlo spoustu lidí od Pavla učit. Dosáhl úspěchů (K1 v Japonsku) jako nikdo jiný před tím... každý je tak starý jak se cýtí a obdivuju nejen Hakima ale i Honzu Vávru kterej ještě jde do profi Ringu a ve ´svých´ letech vypadá jak vypadá a může mu to závidět kdejaký pětadvacetiletý. Zápas s Ignasovem jak řikal P.Macháček byl pro Pavla životní zápas... kdo ví jak by to dopadlo příště?
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod darker » stř 16. lis, 2005 21:49

hele nevim teda jestli jsme videly stejnej zapas, protoze hakimovi to docela slo a kdyby nedostal ten highkick ve 3. tak by ten zapas vyhral. sam obcas s hakimem sparuju a vim ze ma docela bomby a ze dost spoleha na svoji vahovou prevahu ale tenhle zapas se mu docela poved. meli byste si taky uvedomit ze nastupovat proti ignašovovi v hale kde jsou tisice lidi je na psychiku trosku jinej napor nez nastupovat na srandalize v hospode v kladne nebo na nakym openu
darker
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod RBR » stř 16. lis, 2005 22:32

Souboj jsem viděl. Podle mého laického názoru byl Hakim na tom o něo málo lépe, ale celý zápas držel ruky "dole" a bylo jen otázků kdy tam něco Saša pustí. Takže si myslím, že si te zápas Hakim projem sám. ©koda vypadalo to dost nádějně

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 16. lis, 2005 22:40

darker píše: meli byste si taky uvedomit ze nastupovat proti ignašovovi v hale kde jsou tisice lidi je na psychiku trosku jinej napor nez nastupovat na srandalize v hospode v kladne nebo na nakym openu

Nic proti,Hakim je určitě třída,ale tenhle argument je docela divnej,nemyslíš?Pokud už jedeš se světovou špičkou,na něco takovýho musíš být připravený.... :wink: :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 18. lis, 2005 10:21

asi tak, kto chce buchat profi ligu, K1 - pyramidu, musi byt pripraveny aj po psychyckej stranke, respekt zo supera urcite je, ale musi byt 100 percent koncentracia. Vyhovarat sa na prehru pre tremu - :( , to hadam nie, proste je 1 lepsi a 1 horsi ( alebo radsej menej dobry :wink: )
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod seoman » sob 24. pro, 2005 11:33

Ja si myslim ze Hakim se drzel celkem dobre, Ignasov je sice o uroven vyse....ale podle meho nazoru to byl pekny zapas. Skoda ze Hakim do toho sel tak zbrkle(viz. ten kop kdy se drzel provazu). Trema urcite pracovala
seoman
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na fullkontaktní sporty a MMA (mixed martial arts)...