Makoto píše:Zde je ta slibovana naskenovana kniha Emocni inteligence od Davida Golemana:
http://files.uloziste.com/2c8f0ea58431a237/
Jméno: 2c8f0ea58431a237
Heslo: 2427e15db5367a511c3a634256be4abc
Server: uloziste.com
Kapacita: 1500MB
Čas vypršení: 2010/06/03 21:26
RUNAR píše:Jendis píše:Rozsekat někomu rypák je strašně snadný,komukoliv......pokud je iniciativa na mé straně(NEHOVOŘÍM o sparringu)
Strašnej a ZÁKLADNÍ omyl.
Jendis píše:Rozsekat někomu rypák je strašně snadný,komukoliv......pokud je iniciativa na mé straně(NEHOVOŘÍM o sparringu). Ne vždy je to ale nutný
Jendis píše:luen píše: Na obdobnou vec stejnej clovek nemusi reagovat pokazde stejne.
![]()
![]()
![]()
vždycky musíte "vycítit"![]()
![]()
![]()
Rozsekat někomu rypák je strašně snadný,komukoliv......pokud je iniciativa na mé straně(NEHOVOŘÍM o sparringu). Ne vždy je to ale nutný
Jendis píše:Kdo chtěl,pochopil. Promiň Runare,fakt se nenechám zatáhnout do dohadování,kór s Tebou. K tématu,dle mého,nemáš co říct,takže ztráta času.
Jendis píše:Proto,Luene,píšu,že to musíš podpořit "řečí těla". Dost lidí bere slušnost a dobrou vůli"(v dnešní době) jako slabost. Osobně nemám problém přejít z pozice slušného hocha na hrubé násilí. Jestli je to cítit,z postoje a vyjadřování,to sám o sobě nedokážu říct. Ale funguje mi to.
Není to tak dlouho,co jsme přijeli do jedné herny,borec držel druhého namáčklýho na zdi,chytil jsem ho do poloviční kravaty a šeptal jsem mu intimnosti do ouška........pak jsem ho pustil,zaplatil mu panáka a - slečna,co tam obsluhuje mi potom prozradila,že jsem byl první, kterej ho umravnil....že když už se do něčeho pustí,že to dopadá špatně. Čučela jak péro z gauče. S úsměvem jsem jí na to odpověděl,že to je kouzlem osobnosti......![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků