a proto bych Tě,Jiane,nejprve slušně poprosil,abys to nedělal. V okamžiku,kdybys odmítnul,bych se s Tebou prostě dál nebavil,foťák/mobil bych Ti sebral a dál se zařídil podle svého.
V tomto případě jsou mi milejší nějaké tahanice a vysvětlování,než to,abych pak sledoval videjko na youtube,nebo ve zprávách TV NOVA.......
Jak jsem ale psal,slušně poprosím a Ty jsi mi napsal,že potom by nebyl problém to vypnout. Takže......keine problem
Pokud se se mnou bude chtít někdo soudit kvůli rozšlapanému mobilu,kdy nereagoval na slušnou žádost,aby mne netočil......směle do toho. V okamžiku,kdy i největším zločincům v TV rozostřují tvář,protože si nepřejí,aby byli k poznání....já,který vykonávám práci,kde se potýkám se zmetkama,kteří společnosti škoděj a otravujou život,si mám nechat tohle líbit????? Leda nasrat...stačí,že u soudu vždy nahlas a zřetelně čtou mé jméno a adresu.....asi aby příbuzní(či kamarádi) zmrdů lehčeji našli cestu ke mně domů??!

Ano,takhle to chodí.....kdyby se někdo divil.
Vím,že někteří tady PŘESNĚ VĚDÍ,o čem hovořím.......a ten kdo neví,tomu to nevysvětlím.