Jendis píše:Dnešní noc,jedna herna a alkoholem zmoženej vocásek,kterýho "okradl" jednorukej bandita.......vrátil se tam s kuchyňákem a dožadoval se navrácení peněz. Kudla se mi zastavila o peněženku s dokladama v kapse taktické vesty(děkoval jsem za tu spoustu drobnejch,které tam mám-zlomil čepel- útok byl velmi razantní )......ani jsem nemrkl,hned bodalNestihl jsem vůbec reagovat...
Jendis píše:Dnešní noc,jedna herna a alkoholem zmoženej vocásek,kterýho "okradl" jednorukej bandita.......vrátil se tam s kuchyňákem a dožadoval se navrácení peněz. Kudla se mi zastavila o peněženku s dokladama v kapse taktické vesty(děkoval jsem za tu spoustu drobnejch,které tam mám-zlomil čepel- útok byl velmi razantní )......ani jsem nemrkl,hned bodalNestihl jsem vůbec reagovat.......
Asi je nejvyšší čas se na tu práci vysrat,je to čím dál horší
shoryuken píše:To si děláš prdel???
Jendis píše:Dnešní noc,jedna herna a alkoholem zmoženej vocásek,kterýho "okradl" jednorukej bandita.......vrátil se tam s kuchyňákem a dožadoval se navrácení peněz. Kudla se mi zastavila o peněženku s dokladama v kapse taktické vesty(děkoval jsem za tu spoustu drobnejch,které tam mám-zlomil čepel- útok byl velmi razantní )......ani jsem nemrkl,hned bodalNestihl jsem vůbec reagovat.......
Asi je nejvyšší čas se na tu práci vysrat,je to čím dál horší
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků