Takže upgrade -
Z naší spolupráce nebude nic. Stalo se to, čeho jsem se trochu obával, ale nemluvil jsem o tom, abych to nepřivolal.
Slečna, protože je sama obětí, má dojem, že všechny oběti se cítí stejně, jako ona a není ochotná/schopná vzít na vědomí jiný názor.
Samozřejmě je to i má chyba, za ty roky, co se potkávám s obětmi znásilnění a napadení, jsem zvyklý se chovat určitým způsobem ( vždy reaguju podle osoby, která sedí přede mnou), ale mám určité návyky, to uznávám. A nejsem schopen se změnit ze dne na den.
Slečna je ale přesvědčená, že tomu rozumí a má to zmáknuté a já nejsem schopen ji, psaným projevem ( možná, že kdybysme se potkali face to face, že to bylo jiné) přesvědčit o tom, že ne každý reaguje stejně, jako ona. Má načtené poučky a příručky, pořád se ohání různými "spouštěči" , jenže už není ochotná ( schopná) vzít v potaz to, že u jednoho může něco fungovat jako spouštěč a u druhého naopak jako "odraz ode dna".
Není ochotná k diskuzi, protože forum atd. administruje, jedná z pozice síly.....tudíž jsem spolupráci a jakékoliv kontakty ukončil.....aby mi někdo určoval, co a jak mám dělat, to fakt ne.
Nerozešli jsme se ale ve zlém a já její činnost rozhodně podporuji. Nicméně, třeba to forum rozhodně není diskuzní, ale tendenční, slečna sama rozhoduje, co tam zůstane a co ne a vzhledem k výše napsanému je toto nutné brát v potaz. Pokud byste se tam chtěl někdo regnout a zapojit se, berte toto na vědomí.
Neumím bejt ťuťuňuňuňu....a to je to, co třeba jí konkrétně vyhovuje a vyžaduje. Pokud tam budete prezentovat vlastní názor, připravte se na to, že může být smazán, protože jí se to nebude líbit.
Až se potká s lidma, kteří prošli tím, čím ona....a začne brát na vědomí i názory ostatních...že se nemusí shodovat s tím, jak se cítí ona.....bude to úplně OK.
Je ale na začátku, takže jí ponechme čas.....já to sem píšu jako info a hlavně proto, abyste si to se mnou, kdyžtak, nespojovali.
Já budu dál fungovat jako samostatná jednotka.....akreditaci ministerstva již mám rozjednanou, až dokončím tento krok, nepotřebuju již nic a nikoho