techniky na ulici ověřené vlastní skušeností

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod graver » stř 21. zář, 2005 10:57

Bohužel jo - pejskaři a nepejskaři se snad nikdy neshodnou. Chce to toleranci na obou stranách, jen mi někdy přijde unfair tolerovat někomu, že porušuje platnou legislativu.
Ale abych tady neplácal OT, tak ten chlapík měl ještě jednu zajímavou techniku. Náš sensei nás učil, že když útočí dva soupeři, tak máme jednoho dostat mezi sebe a toho druhého (do lajny) - tak se to vlastně redukuje na jednoho (pro mě samozřejmě pustá teorie). Ten gauner tam měl ještě kolegu - patologicky obézního človíčka, který vypadal tak nemocně, že mi ho až bylo líto. No, a když už mi tekly nervy a zkoušel jsem se mu dostat na tělo, tak se za toho chudáka výše uvedeným způsobem schovával a ještě se tomu smál. Věděl, že mu do kamaráda nepraštím - ten už tak vypadal na infarkt. Prostě pouliční charakter, ale účel holt světí prostředky. Jen by mě zajímalo, kdybych mu do kolegy praštil (ten za nic nemohl a celé diskuse se v podstatě neúčastnil), co by si pak ti dva řekli...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

techniky na ulici overene vlastni skusenosti

Příspěvekod Anonymní » stř 21. zář, 2005 14:16

jestli mužu přispět s trochou do mlyna....:
ja třeba na ulici těžim z toho,že jsem menší postavy(170cm) a spousta lidi mě podcenuje.k těm technikam:je strašne krásný tady vyprávět nejlepší je front-kick,hák,zvedák......z vlastní a to nemalé zkušenosti vím,že je to hlavně o instinktech.při bitce jednám instinktivně,aniž bych to plánoval do předu.někdo to střílí nohama,ale co když je to v hospodě a jsou tam stoly,židle...tak si tu nohu ukopneš,nebo tě nekdo napadne z boku,tak ti je ta technika na kterou spoléháš k prdu.nejdůležitější při všech bitkách je hlava!!!!jak to nemáš srovnané v hlavě,tak ti je všechno na hovno.já jsem čistá ulice a už jsem si pár desítkami rvaček prošel(tím neříkám,že jsem zmrd,který to vyhledává,právě naopak)
tak se mějte a at končíte v bitkách s rukama od krve a né z hubou,nejlépe,když se do žádné nedostanete...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dexter_MC » čtv 29. zář, 2005 18:27

Podla môjho názoru a mojich skúseností je to dosť o psychike. Nesúhlasím s tými blbosťami že prvá rana je najdôležitejšia. To je totálna kravina, zo svojej skúsenosti viem že aj keď dostaneš prvú ranu hák na slychy tak ti akurát do hlavy vrazí adrenalín a nebudeš nič cítiť(hlavne nie súperove údery). A tiež je blbosť používať vysoké kopy, lowkick tiež toho nespravý moc, taký kop do brucha by sa dal. Najosvedčenejšie sú priame údery na nos ak si blízko tak aj kolená.
Toť zhruba vše
Dexter_MC
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Předchozí

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...