Hyperboreus píše:Sosuke,ČÍM tě doma bijou???![]()
![]()
TongPa píše:Hyperboreus píše:Sosuke,ČÍM tě doma bijou???![]()
![]()
Pravděpodobně bambusovou holí...![]()
Pvní fáze - vnímání: Něco není v pořádku, sosuke podprahově cítí nějaké nebezpečí a slyší podivný svist...![]()
Druhá fáze - analýza útoku: Uke sosuke analyzuje, že se jedná o bambusovou hůl, pohybující se velkou rychlostí ve směru jeho hýžďových svalů a dopadající tam s velkým množstvím dynamické hybné síly...![]()
Třetí fáze - reakce: Aúúúúúúúú!!!![]()
Hyperboreus píše:TongPa píše:Hyperboreus píše:Sosuke,ČÍM tě doma bijou???![]()
![]()
Pvní fáze - vnímání: Něco není v pořádku, sosuke podprahově cítí nějaké nebezpečí a slyší podivný svist...![]()
Druhá fáze - analýza útoku: Uke sosuke analyzuje, že se jedná o bambusovou hůl, pohybující se velkou rychlostí ve směru jeho hýžďových svalů a dopadající tam s velkým množstvím dynamické hybné síly...![]()
![]()
![]()
asi tak nějak to bude
sosuke píše:Hyperboreus píše:TongPa píše:Hyperboreus píše:Sosuke,ČÍM tě doma bijou???![]()
![]()
![]()
![]()
asi tak nějak to bude
Tak já se snažím a vy mě tu tak pomlouváte![]()
![]()
![]()
![]()
Hosobiki píše:Nazdar... nevíte náhodou jestli se v Ostravě necvičí Aikido někdy v pátek... nebo čirou náhodou dokonce o víkendu? Díky...
sosuke píše:kik píše:čau Sosuke teď byla zimní škola aikido v Jičíně byl tam dobrý japončík byl jsi tam ?
Čau kiku ne nebil jsem tam, ale díky. A nevíš kdo to vedl?
kik píše:sosuke píše:kik píše:čau Sosuke teď byla zimní škola aikido v Jičíně byl tam dobrý japončík byl jsi tam ?
Čau kiku ne nebil jsem tam, ale díky. A nevíš kdo to vedl?
Vím byl jsem tam Ichiro ©išia škoda ,že jsi tam nebyl hodně by ses naučil.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník