Jak se pořádně nakorbit a nabouchat???

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Jak se pořádně nakorbit a nabouchat???

Příspěvekod Ambr » pát 22. pro, 2006 22:05

čau, dělám pul roku box a ted chci chodit i do posilky abych se porádně nakorbil a nabouchal. proste chci být poradne namakanej,pracky jako kráva a kozy jak melouny. Psal jsem na nejaký fora o kulturistice ale tam se mnou pekne vyjebaly. strasne si tam myslí. muzete mi poradit co a jak mám dělat? Jde mi oto abych vedel jak moc mám jíst nebo jestli na to nemám koukat a který dny mám cvičit jaký partie těla? posilovnu mám v po,st,pá a box jen út a čt. Chci aby mi pořádně narostly ruce,ramena,kozy a chci poradně spevnit břicho.Co třeba použít doplněk stravy jako je kreatin atd.mohl by mi někdo poradit? jo a jeste neco o me. mám 175 cm 80 kg a je mi 18 let,box delám jen abych se ubranil a pro radost ale jinak muj cíl je být poradná korba.dík a ozvete se nekdo kdo by mi mohl poradne poradit.děkuju
Ambr
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Huo » pát 22. pro, 2006 23:55

Doporučuju si kooupit na toto téma zaměřenej Muscle&Fitness časák kde najdeš mnoho tipů,rad,naky ty cviky,jak se stravovat a možná i inspiraci jak cvičit u některých z "bombarďáků".Je to hodně obsáhlý téma a aji tak bych ti doporučil naučit se cviky od někoho zkušenějšího v posilovně při cvičení.

Já cvičím dvě partie v jednom treninku 4x tydně,Biceps,prsa-triceps,záda-ramena,nohy-k tomu dávám občas břicho a aerobní cviky(kolo,orbitrek)
Cvičím v seriích 1-2na rozehřátí projetí cviku a 3-4pracovní série,podle toho jestli jedu silový trénink(3-6opakování s dopomocí) nebo objemový(8-12opakování podle partie)čas od času změním dvojice partií a střídam cviky na ně.

Kreatin je dobrá věc,ale prve bych posílil úpony a šlachy,naučil se techniku cviků a pak až do toho šel,kreatin ti totiž rapidně zvýší výkonost svalů a pokud bys to ze začatku moc přeháněl tak by to na (minimálně) úponech bylo za čas pocítit.Nesnaž se na sebe valit kila železa,pěkně v klidu si jeď podle svýho abys činky nenahazoval,ale kontrolovaně táhl zátěž po celou dobu cviku(při kontrakci i negativní části cviku)
Jídlo je samozřejmě základ,ale jídelníček ti musí sestavit někdo na míru,pokud do toho chceš jít naplno,podle tvých dispozic.
Toho jež si myslí že je dobrý,lituji,protože jeho vlastní ego mu braní v jeho dalším rozvoji...
Linie: :( :? 8O :roll: 8) :) :D :P :!:
Huo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » sob 23. pro, 2006 0:12

libovej dotaz!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » sob 23. pro, 2006 9:10

Ale no tak pm,vždyť je mu 18 :wink: .V 18 jsem byl zrovna nabouchaná korba s obrovskýma prackama a se spoustou odboxovaných hodin a pak jednou přišlo 5 albánců a byl jsem v kelu :lol: :lol:

Ve velkých svalech Ambr štěstí nenajdeš,ale na to si jednou přijdeš sám.
Jen tak mimochodem-holky na svalnytý hroudy taky moc neletí - to je jen propaganda kulturistických časopisů :wink:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Huo » sob 23. pro, 2006 11:15

Musíte se na to podívat jinak,někdo chce umět kop ve výskoku na kopající nohu,někdo chce mít svaly,hlavně když bude spokojenej a nebude kvůli tomu žrát anabolický sra*ky a hlavně si nemyslet že je největší borec na světě,ale to už je o lidech.Ona i prvotní naivita ti může dát nějakej směr kterým se můžeš dát a dosáhnout zdárných cílů :wink:
Toho jež si myslí že je dobrý,lituji,protože jeho vlastní ego mu braní v jeho dalším rozvoji...
Linie: :( :? 8O :roll: 8) :) :D :P :!:
Huo
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Jak se pořádně nakorbit a nabouchat???

Příspěvekod TongPa » sob 23. pro, 2006 11:20

Ambr píše:čau, dělám pul roku box a ted chci chodit i do posilky abych se porádně nakorbil a nabouchal. proste chci být poradne namakanej,pracky jako kráva a kozy jak melouny. Psal jsem na nejaký fora o kulturistice ale tam se mnou pekne vyjebaly. strasne si tam myslí. muzete mi poradit co a jak mám dělat? Jde mi oto abych vedel jak moc mám jíst nebo jestli na to nemám koukat a který dny mám cvičit jaký partie těla? posilovnu mám v po,st,pá a box jen út a čt. Chci aby mi pořádně narostly ruce,ramena,kozy a chci poradně spevnit břicho.Co třeba použít doplněk stravy jako je kreatin atd.mohl by mi někdo poradit? jo a jeste neco o me. mám 175 cm 80 kg a je mi 18 let,box delám jen abych se ubranil a pro radost ale jinak muj cíl je být poradná korba.dík a ozvete se nekdo kdo by mi mohl poradne poradit.děkuju

:lol: :lol: :lol: Neboj, jednou z toho vyrosteš... :wink:

Jinak jsi trefil na nesprávný fórum, většina lidí tady používá svaly pouze k tomu, aby dokázali dát co nejrychlejší a nejtvrdší ránu... :D A k tomu se ty klasický "nafouknutý" kulturistický svaly moc nehodí, jsi pak příliš stuhlý a pomalý...

Čistě obecně - nabrání většího množství svaloviny je podmíněno nejen tvrdým tréninkem, kvalitní výživou a vůbec životosprávou, ale i genetikou. Někdo prostě může dřít jak magor a pořád to bude slabota... Jistě, může si pomoci různými podpůrnými prostředky a nebo i dokonce anaboliky, ale... :? Pár let bude fakt "korba", ale pak přijdou problémy s ledvinama (kulturisti dlouhodobě žerou i několikanásobně větší množství bílkovin, než jejich tělo opravdu potřebuje) s játry (různé koktejly kreatinů a různých energeticko - silových ovlivňovačů a jiných svinstev jim fakt nepřidají) a v neposlední řadě se srdcem, které musí to osvalené monstrum zásobovat krví. Bohužel - nikdo z těchto idiotů nemá tolik prachů jako Arnold, aby se po té, co si zničili zdraví, nechali dát týmem špičkových lékařů trochu dohromady a dožili svůj život s tou nejkvalitnější dostupnou "údržbou".

Je trochu naivní v tak komplikované oblasti jako je posilování a výživa důvěřovat "zaručeným" radám někoho neznámého... Raději si opravdu nech poradit v nějakém kvalitním fitnescetru a určitě by bylo dobré si o tom pořídit i nějakou literaturu. Tvým představám by mohlo vyhovovat třeba tohle:
http://www.fitsport-jt.cz/index.php?pag ... =&pismeno=
TongPa
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...