TF píše:chrániče kup normální na lokty někde ve sportu nic specialního![]()
ale nacvičovat to sám někde doma no nevím nevím
Genesis píše:TF píše:chrániče kup normální na lokty někde ve sportu nic specialního![]()
ale nacvičovat to sám někde doma no nevím nevím
mě právě zajímá jestli mám "šanci odhadnout" podle videa a obrázku a návodu v knížce jak na to, když mám zkušenost s normálníma úderama pěstma z kickboxu
player píše:V podstate ano, v podstate je prace tela stejna jako u uderu.Zmrsit bys snad nic nemel pokud zvladas udery, akorat nevim kolik toho nacvicis "z hlavy", my mame napr. 7 uderu loktem, kolik znas momentalne treba ty ted?
player píše:Zdola nahoru, zvrchu dolu obloukovej, ze strany obloukovej, dopredu primej, dolu primej, dozadu primej a dozadu obloukovej.
RBR píše:player píše:Zdola nahoru, zvrchu dolu obloukovej, ze strany obloukovej, dopredu primej, dolu primej, dozadu primej a dozadu obloukovej.
joko-empi nemáte? Jak vypadá ten zvrchu dolu obloukový a dozadu obloukový? Ostatní si dokážu představit, ale tyto dva nikoli.
RBR
player píše:RBR píše:player píše:Zdola nahoru, zvrchu dolu obloukovej, ze strany obloukovej, dopredu primej, dolu primej, dozadu primej a dozadu obloukovej.
joko-empi nemáte? Jak vypadá ten zvrchu dolu obloukový a dozadu obloukový? Ostatní si dokážu představit, ale tyto dva nikoli.
RBR
jestli to je do boku primej, tak je stejny jako sem uvadel dopredu primej, jen do jineho smeru, takze to nepocitam.
Ten zvrchu vedenej obloukem miry na oko nebo na pater a rameno je u nej pretocene oproti ostatnim.
Dozadu obloukovy jde pres rameno.
ukropcany píše:Prečo kokotina? Nie je to síce technika, ktorú by človek užil nejako často, to je pravda, ale pár ľudí ma na ňu už dostalo a to úplne ízy, niečo zaboxovali, ja som si povolil, oni na pohľad prepadli do úderu (vždy to bol predný hák), ja kontrujem zadnou rovnou, ale tá letí moc doľava a zrazu prásk lakeť do úsmevu... a parchant ešte k tomu v pohybe nepokračuje, ale po tej istej dráhe ako sa vracia späť do postoja (otočil sa len v bokoch a trochu nohami) mi sekne ešte jeden spredu zdola... dosť nepríjemná záležitosť...a to bolo pri tvrdých sparingoch, žiadna nacvičená kravina...
RBR píše:ukropcany píše:Prečo kokotina? Nie je to síce technika, ktorú by človek užil nejako často, to je pravda, ale pár ľudí ma na ňu už dostalo a to úplne ízy, niečo zaboxovali, ja som si povolil, oni na pohľad prepadli do úderu (vždy to bol predný hák), ja kontrujem zadnou rovnou, ale tá letí moc doľava a zrazu prásk lakeť do úsmevu... a parchant ešte k tomu v pohybe nepokračuje, ale po tej istej dráhe ako sa vracia späť do postoja (otočil sa len v bokoch a trochu nohami) mi sekne ešte jeden spredu zdola... dosť nepríjemná záležitosť...a to bolo pri tvrdých sparingoch, žiadna nacvičená kravina...
A položil by tě ten loket? Riskneš si to udělat proti zbrani nebo mimo ring? Zdá se mi to příliš nebezpečné, točit se k borcovi zády ve velmi krátké vzdálenosti.
Beru, že do ringu a daných pravidel to může svou váhu a být hodně překvapivé, ale dle mého soudu poněkud komplikované. Zatím mám zkušenosti čim jednodušší kombinace tím lépe. Nicméně díky za zajímavý postřeh.
RBR
player píše:Bozinku, sic nerad, ale budiz....
http://www.youtube.com/watch?v=-dBarSGNb5A
Ted uz je snad jasno, ne?;)Aplikace toho ci onoho lokte je uz vec jina a to rozebirat tady nehodlam.Jen dodam, ze se urcite nebudu k souperi tocit zady, abych mu dal loket, nevim jak te vubec takova hloupost RBR mohla napadnout cece, psal sem loket obloukovy, ne loket s otocenim
ukropcany píše:Asi tak... kop z otočky je tiež kravina, dokiaľ človek nevidel, ako Hari sekol Leka rovno do brady... keď to niekto vie trafiť, prečo nie... ale moje to nie je... radšej idem na neistú istotu...
RBR píše:ukropcany píše:Asi tak... kop z otočky je tiež kravina, dokiaľ človek nevidel, ako Hari sekol Leka rovno do brady... keď to niekto vie trafiť, prečo nie... ale moje to nie je... radšej idem na neistú istotu...
Kop s otočkou je něco jiného. Tam je to od počátku koncová technika. Nebezpečná pro obě strany a může si ji dovolit jen pár lidí. Nevím, zda-li by ji Hari pustil někde venku jen tak, i když on je na to šílený dost. Navíc s jeho feelingem, a timingem by mu to i vyšlo.
Ale empi s otočkou jste mi podali jako něco co je z nouze cnost. Proto mě to něšlo pod nos.
RBR
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník