Jendis píše:jenže tohle je o Tvém naturelu....já osobně si myslím,že modelovky by se měly "šít na míru" praktikantovi.....nemůžeš někoho,kdo není vyloženě pittbull chtít,aby se tak choval.....můžeš do něj tu agresivitu dostat,ale každý má svou hranici....a jsou lidi,kteří prostě na krk či hlavu nikomu nešlápnou(jen pro příklad)....
NAIA píše:Co dodat - super trenink.
Ja se na to ale musim divat trošičku z jineho pohledu. Protože u mě cvičí různí lidé a ti si potřebují vyzkoušt různé řešení podle jejich pohledu (policie, vyhazovači atd...)
Tam to potom není jen o tom přežít tu nakládačku (podle mě je to nejdůležitější ale ne jediná věc).
Já se moc nechci plést do tréninku ozborjených složek a spíš se věnuju civilistům a je asi jasné, že jinak se k situaci postaví holka 45 kg i s kabelkou a sportovně zalořený chlap.
diablik píše:Jendis píše:jenže tohle je o Tvém naturelu....já osobně si myslím,že modelovky by se měly "šít na míru" praktikantovi.....nemůžeš někoho,kdo není vyloženě pittbull chtít,aby se tak choval.....můžeš do něj tu agresivitu dostat,ale každý má svou hranici....a jsou lidi,kteří prostě na krk či hlavu nikomu nešlápnou(jen pro příklad)....
jendo--ty si mi ale teda dal..o mne si tu musia ludia mysliet ze som zviera v ludskej podobe
, a prave ze si tak daleko od pravdy,pre mna je tento postup nutnostou s mojim gesichtom a vyskou postavy...u mna nikdy vykecavanie nefungovalo,do mna isli vzdy na istotu.. preto som si instiktivne prebral tento druh riesenia a precvicujem /val/som to takto..P.S ja napr. spinave techniky nepouzivam /drasanie oci,testes a tak/ nemam na to zaludok,ale napr. stompy na hlavu v sebaobrane mi fungovali instiktivne..paradox
Jendis píše:http://www.youtube.com/watch?v=vWQfgwuOAxo&search=EAR%20RIP%20gouge%20street%20fight%20combatives%20RBSD%20self%20protection%20defence%20defense%20richard%20grannon%20balls
tohle jou modelovky.....
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků