Napadení psem

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 11:33

Stále my utíká podtext proč se navážíte do člověka kterej napíše že se dá bránit střelnou zbraní??
Přece nikdo není takovej psychopat a nebo masochysta aby se nechal jen tak potehat bojovím plemenem jek proto,že ten pes neposlouchá nebo je proti vám poštván majitelem.

Já nejsem žádnej kovbojíček kterej když má pistoli tak ji nosí furt a každému ji ukazuje že ho tím může sundat,ale jsou situace kdy jsem docela rád že ji mám a nemusím ji na nikoho vytahovat stačí prostě šáhnout k pasu a dotičný pochopí že je něco v nepořádku a dá pokoj-opravdu nejdem zvědavej aby si na mě každej kdo má nejaký komplex dokazoval že na to má.
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

a

Příspěvekod roza » úte 23. kvě, 2006 11:49

Stengan - proc?
Protoze ,zrejme narozdil od tebe - a to neber jako vycitku - ,vnimame prezentaci zmineneho jedince nejen v tomto foru ,ale prubezne ve vsech diskusich po delsi dobu.
Nerikam ,ze nema nekdy pravdu ,ale je to jako posilat do diskuse biologu na tema "vliv a dusledky pusobeni zvyseneho prijmu lecitinu na chovani kocek v prvni mesici brezosti" prispevek :" A ja vam povidam ,ze za polarnim kruhem zijou medvedi".....Ma sice pravdu ,ale je jen otazkou casu ,kdy ho vetsina lidi posle do p..i ,kdyz s tim bude prubezne otravovat.

Tak proto.

Roza

PS:To ze jednou nahodou trefi i forum o lednich medvedech na veci nic nemeni... :D
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 12:06

Tak to chápu prostě i když tentokrát trefil téma tak jde o princip.
Trochu vysazenosti v tom sice smrdí,ale stím se dá žít.Nic méně já si stejně myslím že to jde vyřešit slušněji třeba trpělivostí a neustálím vysvětlováním že je to sice hezký,ale v určitécm směrem použití nevíhodný.
Ano budeš oponovat moji včerejší slovní přestřelkou s Marvinem,ale jsem si jist že jsme docela v určitých směrech rozumný lidé a stává se to že si hold někdo s někým nepadne do oka-klávesnice za jiných okolností jsem si jist že se s Márvinem dá docela dobře pokecat hold každej bojovník si myslí že je neporazitelnej a jeho umění je nej...
Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod roza » úte 23. kvě, 2006 12:15

Stengan - rozumime si

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 14:08

ukropcany píše:Sááááááákra, nebude žiadny zožraný aikiďák... :cry: :cry: :cry: Tá debata mi úplne unikla...

:twisted: :twisted: :twisted: :wink:

POKUD TO BYLO NA MĚ TAK ZÁSADNĚ PIJU POUZE S PŘÁTELI NIKOLIV SÁM U NETU TAK ®E SMOLÍK.
jínak neházej polínka na spáleniště mohl by jsi se popálit.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Gino » úte 23. kvě, 2006 16:52

Ale tak hosi... :)) Koukam, ze se nam to zacina nabalovat... prihlasuju se do klubu "stop kovbojum" :)) Delam si legraci...

Marvin... chlape, tebe respektuju, takze me fakt mrzi, kdyz vidim, jak ti tu z toho uz trochu lezou nervy, prd na to... skoda enrgie (doufam,z e mi tohle reknete, az budu nekde silit ja sam, hehe)

S474N... tady uz nevim, co dodat... to uz je vazne zbytecne. Pisemny projev mas sice hezky, zdvorily, ale jinak tak sarkasticky kousavy, ze to ma nakonec stejnou hodnotu, jako kdybys psal jinak. Pfff... roza a marvin mi mluvi z duse, tady se za ne postavim, i kdybychom meli zarvat vsichni tri :))

stengan... tebe neznam, u pisemneho projevu plati z casti to, co u S474N, zadnej bezmozek urcite nebude... ale obcas mi prijdes az nezdrave sebevedomej... marvinovi mozna doslo, kdo jsi, ale me ne, takze se klidne pochlub (stejne to obcas vyznelo, jako kdyby prave o to ti slo "vite kdo ja jsem?" hihi... mozna ne, ale me to tak prislo).

A sparring si hosi klidne dejte, v ramci pokecu a bez emoci ale... oba vas to jiste hodne obohati, stejne jako jakakoli jina konfrontace. Samotneho by me zajimalo, jak vypada "aikido v praxi", ktere mel marvin poznat, ale... podle toho, co jsem cetl, tak stengan chodi (nebo chodil) i boxovat... byl bych hodne prekvapenej, kdyby z aikida v praxi nakonec nebyla boxerska vymena...

A zase tu to aikido nikdo neobhaji :(

Mejte se pekne a preji hezky den vsem, bez vyjimky.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 23. kvě, 2006 17:34

ukropcany... :) :wink:
Jinak... ten tvuj smajl je uplne paradni :D
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Malekyth » úte 23. kvě, 2006 17:39

Jendis píše:
stengan píše:Ale co když v tom psovi vyvoláš pocit strachu a to potom psovi jde o život a ty jsi v háji.

Častěji se pes vzdá.....v pro něj bezvýchodné situaci...hup na záda a ukáže břicho....pes nebude bojovat až do konce.I když,samozřejmě záleží na povaze psa.

S tím páníčkem....to nemyslíš vážně,že ne?!

Na povaze záleží jen z části. Důležitý je i výcvik od drahého páníčka...
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 17:41

ano,to samozřejmě taky.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: answ

Příspěvekod Malekyth » úte 23. kvě, 2006 17:44

Nevite jestli je na takovehle situace v nasem pravnim radu nejaka zajimava pasaz?[/quote]

Přesnou pasáž neznám, ale pes je z právního hlediska považovám za "věc" a tudíž pokud dojde na popud šíleného majitele k útoku může být tato osoba podle našeho trestního řádu stíhána za útok se zbraní.
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 17:51

Bere se to pouze jako útok se zbraní pokud je člověk napadem psem a je tam ještě jedna drobnost pokud by se podeřilo prokázat že pes byl poštván s úmyslem ublížit tak se to dá uhrát na spolčení a je ztoho dvojnásobná taxa.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 23. kvě, 2006 17:52

ShogunShade píše:Pes když se zakosne, tak do něj mlatíš jak chceš a on nepustí.Spíš stiskne ještě víc.A bojový plemena jakbysmet. Toho psa prostě nesundáš, jedině prsty do očí.

Prsty do očí jdou, ale dá to práci se do nich trefit.
Nejjistější je nechat psa zakousnout do nastavené ruky, přitisknout k sobě, dát mu druhou ruku za krk, prudce trhnout od těla a zlomit mu vaz. Moc to nefunguje u plemen stylu rotvailer. Má velice mohutné krční svalstvo. Jiným řešením je opět ho nechat zakousnout do ruky, druhou rukou mu chytit spodní čelist a trhnout od sebe. Pokud máš dostatečnou sílu zlomíš, nebo mu vykloubíš čelist.
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » úte 23. kvě, 2006 17:53

....hehe....si představuju,kolik lidí je něčeho takového vůbec schopno.....??? :?:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Malekyth » úte 23. kvě, 2006 17:55

stengan píše:Bere se to pouze jako útok se zbraní pokud je člověk napadem psem a je tam ještě jedna drobnost pokud by se podeřilo prokázat že pes byl poštván s úmyslem ublížit tak se to dá uhrát na spolčení a je ztoho dvojnásobná taxa.Stengan

Jj. Máš pravdu. Nemám právní vzdělání, ale občas se mi povede pár věcí pochytit. :D
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Malekyth » úte 23. kvě, 2006 17:58

Jendis píše:....hehe....si představuju,kolik lidí je něčeho takového vůbec schopno.....??? :?:

Musíš ustát první útok -skok psa po tvé (své) maličkosti a zvládnout bolest. Udělat něco takového není zas tak moc těžké. Síla čelistí je v zadní části tlamy poměrně malá.
Malekyth
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 18:02

Já to právní vzdělání taky nemám,ale stímhle jsem toho něl dočinění spousta myslím tím pes a zákony tak proto tohle zrovna vím.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » úte 23. kvě, 2006 18:16

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:18, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » úte 23. kvě, 2006 18:49

Marvine uznávám že jsem to včera trochu přehnal ale dost mě vytočilo jak jsi se obouval do majitelů Z.P. já ani S474N nemůžeme za to že nějakej debil na tebe vytáhl bouchačku a co se tíče soprtu tak expert určitě nejsem ale jako každýho i mě dokáže vytočit když se bezdůvodně navážíš do nějakého sportu kterej zrovna ty nepreferuješ.je to stejný jako já bych odsuzoval thai-boxery jen proto že jsem narazil na pitomečka kterej si chtěl dokázat že je nejlepší taky za to mohl jen on a neodsuzoval jsem kolektiv.Vždycky se najde nějaký trouba co vybočuje z řady a kazí dobré jméno všech ostatních.Stengan
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod marvin » úte 23. kvě, 2006 19:03

:D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:19, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » úte 23. kvě, 2006 19:11

Jendis píše:....hehe....si představuju,kolik lidí je něčeho takového vůbec schopno.....??? :?:

Ja mam pocit, ze dost vela, skoda, ze len na tomto fore. Tu su sami killeri, uz sa tu bojim chodit. :lol: :lol:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...