vy si to představujete jak hurvínek válku. jak nějakej film ,a mně se vysmívate kůli filmům

cudles píše:Kwaicheng: Ten tvuj postoj je lepší? A z čeho soudíš? Z teoretickýho hlediska nebo praxe??Většinový praxe?? Jenom z teorie, takže zase nic. To je to samý když se tvrdí že je lepší ve válce agresora usměrnit humanisticky, sankcema, diplomaticky a podobně, a nakonec z toho zase většinou vyjde ta praxe že to většinou nefunguje a funguje zase jen síla.
Jinak jasně že jsem drsnej, trebuju s Chuckem norrisem na Total gymu, a jeho stará nosí kosmodisk od tý doby co jí klátim![]()
![]()
Tak si ten tvuj priklad rozebereme. Mas postavit Most, víš hovno - postavíš hovno. Máš nastudovanou teorii, z praxe máš hovno - většinou postavíš hovno. Máš tu praxi a jsi dělník kterej staví mosty? Pak si troufam tvrdit ze pokus o jeho postaveni bude mnohem uspesnejsi nez toho teoretika![]()
![]()
Uhodil jsem hrebicek na hlavicku? Pak jsem jeste zapomnel dodat, ze ti, na kterej si ten sráč netroufne, kolikrát bejvaj jeho kumpáni, a nebo prostě je z něj posranej celej kolektiv. A nevěř tomu že dneska je každej Mirek Dušín, lidem je u prdele co se děje, málokdo se tě dneska jen tak zničehonic zastane. A je to opět těma dnešníma psychlogicko-filozoficko-humanisticko-hipisackejma kydama. A ze dotyccnej na to nema? Pak je treba pracovat s nim,, a to podle me v prvni rade, aby si priste nenechal srat na hlavu i v zivote, az vyjde skolu. Pracovat s jinýma bych videl moznost tu, ze se najde nekdo kdo toho sráče prostě sejme a rekne - zkus to jeste jednou a bude to mnohem horsi - jenze zase, lidi jsou lhostejny a nikdo za tebe nebude resit tvoje problemy.
kwaicheng píše:Teorie a praxe jsou propojený. Ve škole pracuju s kazuistikama řešenejch případů. Modelujeme situace. Ano, já se k sikane dostatnu momentalne pri studiu. A pri tom studiu se zase dostavam k jiz resenym pripadum popsanym ve studiich pri konzultaci s lidma, kteri tady system ped-psych rozjizdeli a maji praxi mnoholetou v radu desitek let.
cudles píše:ukropcany píše:ehm... aj by som ešte niečo napísal, ale jak to tak čítam, ani sa mi nechce...Snáď len toľko, že keď aj smrad dostane do držky (bez ohľadu na výsledok), dobre si zváži, či bude aj nabudúce prudiť. Všetko...
To už tu bylo párkrát řečeno, ovšem bez výsledku jak je vidět![]()
![]()
Gino píše:kwaicheng - ne, nesnazim se byt velkej znalec vsehomira, ale o sikane proste neco vim...
A frajer... kdepak, ja byl prave desnej pitomec, kterej se nechal, ale pak jsem zacal byt drsnej (jak ty rikas, frajer) a prestal jsem s tema srackama mit problem. Normalni procitnuti, ktery jednou ceka v zivote skoro kazdeho.
Za hadku mi to ale rozhodne nestoji, takze ti k tomu napisu asi jenom jednu posledni vec... co bych dal za to, kdybych tenkrat krome hromady uvedomelych chytraku se zarucenym receptem "jak na to", potkal jednoho blbce, kterej by me chytil za pracku, rekl mi "nebud sracka" a odtahl me to nejakeho box (treba) klubu. Dal bych i krk za to, ze bych od vseho mel klid o peknych par let drive.
Gino píše:ja byl prave desnej pitomec, kterej se nechal, ale pak jsem zacal byt drsnej (jak ty rikas, frajer) a prestal jsem s tema srackama mit problem. Normalni procitnuti, ktery jednou ceka v zivote skoro kazdeho.
ukropcany píše:ehm... aj by som ešte niečo napísal, ale jak to tak čítam, ani sa mi nechce...Snáď len toľko, že keď aj smrad dostane do držky (bez ohľadu na výsledok), dobre si zváži, či bude aj nabudúce prudiť. Všetko...
jeikob píše:ukropcany píše:ehm... aj by som ešte niečo napísal, ale jak to tak čítam, ani sa mi nechce...Snáď len toľko, že keď aj smrad dostane do držky (bez ohľadu na výsledok), dobre si zváži, či bude aj nabudúce prudiť. Všetko...
nebo se nasere a přijde s partičkou kámošů. nepíšu to tady proto,abych tady řikal lidem ,aby se chovali jako přizdisráči.ale proto.že často neexistuje universální řešení.
zajímavý je ,že co se týká třeba obrany proti nož ,tak rozumně vetšina lidí radí se tomu vyhnout.
a ted tady radíte de facto dětem,jen jednu variantu . jinak jasně chodit na box,ale i třeba na jinej náročnější sport ,kde se člověk otuží to jistě. ale to je dlouhodobý řešení,chvíli to trvá.
mimo jiný tahle rada ,že se má dotyčnej sebrat a jít tomu agresorovi rozbít hubu a že se má chlap postarat sám jinak není chlap.tečka nic víc. tak v danou chvíli ho ještě víc srazí.prostě ted na to nemá.
jo rozumný by bylo ,tedka když to nezvládneš jsi ohroženej tak se obrat o pomoc dospělým,rodičů, ,učiteli,kterýmu věříš. ale začni na sobě makat v budoucnu už ti nikdo pomoct nemusí. chod třeba na box nebo judo či rugby a časem se toho cejchu obeti zbavíš,když na sobě mákneš.
Dalt píše:ja nevim proc se kazda diskuse musi zvrhnout do tuny sra... ultrabijcema typu cudles - samozrejme - ja su hipik, temer bez praktickych zkusenosti - tudiz vim hovno a souhlasim s kwaichengem, FierceDeity a jeikobem, ale libi se mi i pohled kterej ma na tuhle problematiku Luen (teda nektery fragmenty) - a hlavne! I kdyz kluci spolu nesouhlasi, tak nemusi z druhych delat idioty a individua pseudopacifisticka, humanitni etcetc tak jak to predvadi pan cudles...
ps.: mimochodem proc ma projektatnt vice penez nez delnik? proc je treba fyzicky slabe, kteri maji mozek chranit kdyz to nedokazi sami? proc uz nezijeme v jeskyni a nehoupame se po vetvich? ze by jsme nakonec byli spolecnosti s koreny sine humanitnimi? (ono humanitni smysleni je pro lidi vyhodne vime?)
Dalt píše:ja nevim proc se kazda diskuse musi zvrhnout do tuny sra... ultrabijcema typu cudles - samozrejme - ja su hipik, temer bez praktickych zkusenosti - tudiz vim hovno a souhlasim s kwaichengem, FierceDeity a jeikobem, ale libi se mi i pohled kterej ma na tuhle problematiku Luen (teda nektery fragmenty) - a hlavne! I kdyz kluci spolu nesouhlasi, tak nemusi z druhych delat idioty a individua pseudopacifisticka, humanitni etcetc tak jak to predvadi pan cudles...
cudles píše:kwaicheng: Psal jsem tu i o jinem reseni, ale to si ai zamerne prehlidl,coKrom toho si trvam na svym, a kdyz uz si zminil to hlidani, tobe bych nesveril ani to hlidani, to by pak clovek o vsechno prisel
Krom toho nidke jsem nerekl ze to tvoje reseni uplne k hovnu, ale zev praxi ve vetssine pripadu nefunguje a tak to prostě je. Praxi jak se řeší šikana? Mam tu svoji, plus kdyz jsem bral pod ,,kridla" nektery spoluzaky. Co ja tě vole budu presveddcovat jestli cumim do knizek nebo ne, po tom ti nic neni, ano cumim a dost, ale taky vim ze je tu nejaká realita
Takže si to shrneme - víš hovno, soudíš že vim hovno, takže ve výsledku tu máme tebe.
Krom toho, normálně jsem s tebu až doted argumentoval, nevim o tom ze bych machrovalMožná budeš asi přecitlivělej z pouhý teorie, zkus obcas vyjit ven, nebo zkus toho poradce
Já tuhle debatu s tebou končim, nemá to cenu.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků