sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod defendu » pon 25. zář, 2006 17:22

Pokud jsi Billie z Plzně nebo okolí tak bych tě rád seznámil s několika slečnami na kterých by ses mohl poválet...ale ve vlastní krvi idiote.
Znám pár bestií ženského pohlaví,které by si s tebou rádi pohráli a určitě by se ti to nelíbilo,ale jim jo.
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod graver » pon 25. zář, 2006 17:28

"®enský nejsou na boj (stejně jako na spoustu věcí) stavěný"
Aha, pondělní chvilka šovinismu :lol:
"jak už bych na ní jednou ležel, asi bych se neovládnul"
Tohle většinou píšou takoví, kteří mají půl šestý :wink:

Čím to je, že nejintenzívnější diskuse se vždycky točí okolo postů nějakého zamindrákovaného mrťafy...
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » pon 25. zář, 2006 18:23

Páč sou nejsnadnější terč? :lol: já se přiznám já jsem prostě neodolal :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 25. zář, 2006 18:48

Ne, páč nás všechny pěkně serou :evil:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » pon 25. zář, 2006 22:04

Netřeba se rozčilovat, chudák má nějaký mindrák, komplex a bůh ví co ještě......a ztráta času mu cokoli vysvětlovat s inteligencí se kterou se projevil to stejně nepochopí :wink:
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » úte 26. zář, 2006 8:46

4Makoto

zrovna se ti prihlasil dobrovolnik do kurzu :lol:
ja bych ho tam vzala..az poleze domu z modrinama, kousancema, odreninama, s roztrhanym trikem... a ani bych mu nedavala chranice :lol:
to je prece zbytecne...holka preci neumi prastit :wink:
oni ho ty choutky prejdou :lol: :lol: :lol:
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 26. zář, 2006 14:50

4 Manikin
To je presne to, co by chtel, aby si mohl sahnout, kdyz uz to jinde nejde.

To mi vsak pripomnelo - ted jsme otevreli dalsi kurz, kde jsme jim na uvodni hodine ukazali jak si predstavujeme nasi koncepci vyuky a jak to bude asi na konci vypadat. Docela me pobavilo, kdyz na konci teto uvodni lekce se me zeptaly dve slecny, jestli by to slo bez fyzickeho kontaktu. Jako ze jim to vysvetlime teoreticky a oni to budou umet. Ze jsou neradi, kdyz je nekdo chyta za ruku ci kolem ramen :-) Chvili jsem na ne koukal, jestli to je vtip a pak jsem jim vysvetlil, ze bez fyzickeho kontaktu to zkratka nepujde...Porad premyslim s jakymi ocekavanimi puvodne prisly do kurzu. Videly pry videa z nasich predeslych kurzu....a o to vice to nechapu.
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 26. zář, 2006 14:57

Jeste jedna vec me napadla - panove a (pripadne i) damy, setkali jste se s zenskyma, ktere vyslovene bavi mlatit chlapy? Jako kdyby si lecily nejake mindraky nebo co... Jak jste je usmernili, ze neni potreba pouzivat extremni silu, aby technika fungovala?
Zrovna jednu takovou asi mame ted na kurzu a uz jsem od ni schytal takovy loket na solar, ze jsem si malem ustlal...Nevadi mi dostavat na budku, ale musi to mit nejaky smysl a ona tezila z toho, ze ji to jako chlap nevratim (coz mela pravdu). Ukazovali jsme jednu zakladni techniku, kde jsme rikali, ze se musi nejdrive naucit pohyb na nohou a nacasovani. O samotny uder v teto fazi vubec neslo. Presto do toho dala takovou silu a s takovym potesenim, ze....no zkratka, jak byste neco takoveho resili vy? Bejt to chlap, uz bych mu vysvetlil pravidla slusneho chovani, ale zenska....
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » úte 26. zář, 2006 15:02

Makoto píše:Jeste jedna vec me napadla - panove a (pripadne i) damy, setkali jste se s zenskyma, ktere vyslovene bavi mlatit chlapy? Jako kdyby si lecily nejake mindraky nebo co... Jak jste je usmernili, ze neni potreba pouzivat extremni silu, aby technika fungovala?
Zrovna jednu takovou asi mame ted na kurzu a uz jsem od ni schytal takovy loket na solar, ze jsem si malem ustlal...Nevadi mi dostavat na budku, ale musi to mit nejaky smysl a ona tezila z toho, ze ji to jako chlap nevratim (coz mela pravdu). Ukazovali jsme jednu zakladni techniku, kde jsme rikali, ze se musi nejdrive naucit pohyb na nohou a nacasovani. O samotny uder v teto fazi vubec neslo. Presto do toho dala takovou silu a s takovym potesenim, ze....no zkratka, jak byste neco takoveho resili vy? Bejt to chlap, uz bych mu vysvetlil pravidla slusneho chovani, ale zenska....
Taky jednu znam-svojí manželku :(
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » úte 26. zář, 2006 15:06

Zdárek.No to mě jedna z mých bejvalek kopla do kolene a dala mi něco jako úder tygřím spárem-měl sem obličej jak kdyby mě poškrabali tři kočky :lol: :lol: :lol: Jen kvůli tomu že zjistila nevěru... :roll: :lol:

V záchvatu zuřivosti dokázala vytvořit účinný úder a ještě použila nechty.Maso!Hned sem se s ní samozřejmně rozešel a začal se porozhlížet po jiném zvířátku. :lol: :lol: :lol: :wink:
Naposledy upravil NIK dne úte 26. zář, 2006 15:10, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 26. zář, 2006 15:07

Chlapi, kurna nestraste, ja se prave ozenil :-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 26. zář, 2006 15:23

Imho znám i takové kluky,myslím že je to dost častý jev a může mít podle mého různé důvody...léčení mindráků může být jen jeden z nich.
Já bych asi vsadil na verbální vysvětlení stejně jako to propaguji i u nás u kluků, prostě jim naplno říct že jestli se chtějí něco naučit tak musí trénovat tak aby jim nedošlli brzy sparing partneři případně aby s nimi vůbec někdo trenovat chtěl...
Další postupy jako je postavit proti nim někoho kdo je bude taky mlátit(v tvem případě jinou holku), případně je necháš mlátit do tvrdého pytle nebo do něčeho co je bude dost bolet(zeď) a řekneš jim že tebe to bolí taky tak aby si to uvědomili moc nedoporučuji, místo aby si dotyční uvědomili chybu to většinou vede jen ke stupňování agrese...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » úte 26. zář, 2006 15:27

2Makoto ono s těma slečnama co chtěli všecho umět ale bez dotyků je to jak s některýma chlapama na tréninku, ti taky chodí s doměním že budou umět to a to, bez boje, bolesti a námahy.....No nevím co si myslí :roll: asi žeje něco osvítí :D

Jinak s tou slečnou bych to viděl že má nějaký psychyckém problém a jak to čtu dál tak si budu muset vzít za ženu nějaké nekonfliktní koťátko, ještě abych dostávala i doma do držky když přijdu trocha později z hospody :D
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » úte 26. zář, 2006 16:29

Makoto píše:Jeste jedna vec me napadla - panove a (pripadne i) damy, setkali jste se s zenskyma, ktere vyslovene bavi mlatit chlapy? Jako kdyby si lecily nejake mindraky nebo co... Jak jste je usmernili, ze neni potreba pouzivat extremni silu, aby technika fungovala?

jestli k tomu muzu dodat neco jako zenska...jsou tri moznosti
1. nekdo ji ten den nasr.. ...to je ta nejmene pravdepodobna
2. neumi ovladat svou silu
3. chce byt necim vyjimecna, zaujmout, vyniknout, chce, abyste si ji vsimli...tato varianta je myslim nejpravdepodobnejsi...

nezmam zenskou, ktera by jen tak rada mlatila muzsky...kor ty ktere vubec nezna...a zamindrakovana uz vubec ne...spis bych rekla, ze to bude slecna s velkym egem
jo a pokud ji dokazete ukocirovat, muze byt v BU posleze dobra

vetsi problem bych videla v tech, co na sebe nechteji nechat sahnout...to byste se taky hosi mohli dostat do peknych problemu...jestli to myslely vazne, tak jim vysvetlete, ze tento kurz neni pro ne!
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 26. zář, 2006 16:29

Makoto píše:Jeste jedna vec me napadla - panove a (pripadne i) damy, setkali jste se s zenskyma, ktere vyslovene bavi mlatit chlapy? ....

jj,setkal.....měla doma manžela,neklapalo jim to a na tréninku si zchlazovala žáhu....dneska už je rozvedená a dělá bachařku na Pankráci.

Jak bych to řešil???Normálně,slušně bych jí vysvětlil,že takhle ne....a varoval,že bude-li se to opakovat(i bych jí řekl to,že Ti přijde,že to bylo naschvál),že holt přitvrdíš,že je evidentně schopná snést více,když umí rozdávat....ať si to přebere.Popřípadě bych ji vyhodil,ať si jde léčit mindráky jinam.®e vedeš kurs sebeobrany a ne,že si zaplatila fackovacího panáka.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » úte 26. zář, 2006 16:54

Jendis píše:
Makoto píše:Jeste jedna vec me napadla - panove a (pripadne i) damy, setkali jste se s zenskyma, ktere vyslovene bavi mlatit chlapy? ....

jj,setkal.....měla doma manžela,neklapalo jim to a na tréninku si zchlazovala žáhu....dneska už je rozvedená a dělá bachařku na Pankráci.

no dobře, tak taky zaleží na tom, na kolik to je ženská a na kolik chlap :lol:
normlální ženská bachařku dělat nepůjde
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » úte 26. zář, 2006 16:55

Ono když jí(jim) ubereš páru (lehkej warmupík- sto dřepů vkuse pak žabáky přes tělocvičnu, skalpovačky ... co hrdlo ráčí) tak ty rány taky nejsou tak tvrdý :D . Je to praktické, nenásilné a holkám to ještě vytvaruje postavu.
Naposledy upravil Toman dne úte 26. zář, 2006 18:02, celkově upraveno 1
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 26. zář, 2006 18:01

doublepost
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 26. zář, 2006 18:08

2 Toman:
That is simply the best, super řešení :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » úte 26. zář, 2006 20:39

4Makoto
Taky jsem se s takovou setkal,byla na jednom nebo dvou seminářích Krav Magy,tuším že dělala kickbox a snad Ju jutsu.
Celou dobu vyrušovala debilníma poznámkama o tom co funguje a co ne,že tuhle situaci by řešila jinak apod.Samozřejmě při nácviku jela absolutně naostro,nejspíš proto,aby ukázala všem chlapům,byli tam i dost mladí kluci,že je strašně tvrdá,drsná a seběvědomá.Z tý pipky teklo víc testosteronu než z nás :lol: :lol: .Když pak se mnou třískla o zem,přičemž se zamozřejmě dělalo něco úplně jinýho,tak jsem fakt chytil nerva :evil: ,protože kdyby na těch parketách jebla s nějakým co neumí padat,tak nevim.
Naštěstí byla tak pitomá,že po nějaké poznámce polského instruktora zavrčela a už jsme ji neviděli.Je mi jasný,že je to teď velká odpůrkyně KM :lol: :lol:
Jinak opilá a agresivní ženská-jeden z největších problémů každého vyhazovače,můžu rovnou říct,že když ženská navíc dostane i hysterák nezbývá, než ji vyřešit ještě tvrději než chlapa :oops: ,nejhorší je,že jí nesmíte ublížit,je to pak velké dilema :cry:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...