sebeobrana pro ženy

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Re: Nooo

Příspěvekod Jendis » ned 05. lis, 2006 7:14

TierraZ píše:A myslím že zcela soběstačná a nezávyslá ženská by se ani Vám moc nezamlouvala 8)

proč ne???Já mám takovou doma.....a jsem rád,že je taková..... :wink: 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kik » ned 05. lis, 2006 21:48

já jsem rád na druhou stranu ,že to ženské dělají aspoň netloustnou doma a nepřemýšlí nad kravinama a my chlapy nemusíme řešit jejich blbosti! :twisted:
kik
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Nooo

Příspěvekod manikin » ned 05. lis, 2006 22:11

TierraZ píše:když ono je to tak nějak po staletí zažito že žena je ta nevinná a bezbranná "domáci puťka" co se má "nechat otloukat od silnejšího pohlavý neboť si to určitě zaslouží"¨
A myslím že zcela soběstačná a nezávyslá ženská by se ani Vám moc nezamlouvala 8)

já tedy nevím, co je zažito...možná nevinná a bezbranná, no možná i domácí puťka, ale že by bylo zažito, že se ženy otloukají...to snad ne!
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod DMC » pon 06. lis, 2006 11:13

Billie píše:
DMC píše:To si delas srandu, to mam jako prohledavat tech 60 stranek? :D Co se toho clanku od psychologa tyce, prodavam, jak jsem koupil.

Ale to druhy je fakt :idea:

Hoď sem link, ty psychologu.
Spíš sis to ale vymyslel, ne? Tohle by normální psycholog neřekl (ani kdyby si to myslel), to je profesní sebevražda, ženský by ho rozsápaly.

Polib mi .... sos, ty linku :)
Vystrizkovou kartoteku si nevedu, a to, ze by zensky nekoho za neco rozsapaly je absolutne putna, jde o fakta ne o to co se bude libit zenskym, joudo.
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Billie » pon 06. lis, 2006 14:49

DMC píše:
Billie píše:
DMC píše:To si delas srandu, to mam jako prohledavat tech 60 stranek? :D Co se toho clanku od psychologa tyce, prodavam, jak jsem koupil.

Ale to druhy je fakt :idea:

Hoď sem link, ty psychologu.
Spíš sis to ale vymyslel, ne? Tohle by normální psycholog neřekl (ani kdyby si to myslel), to je profesní sebevražda, ženský by ho rozsápaly.

Polib mi .... sos, ty linku :)
Vystrizkovou kartoteku si nevedu, a to, ze by zensky nekoho za neco rozsapaly je absolutne putna, jde o fakta ne o to co se bude libit zenskym, joudo.

Nechápu :lol: Ty prostě znáš fakta o tom, co ženský cítí při znásilnění a je ti putna, co si o tom skutečný ženský myslí? Hustý
Billie
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TierraZ » pon 06. lis, 2006 22:12

To s tou poslední větou myslíte někdo fakt vážně???
Jsem ženská a ani já nevím co cíti jiná žena při, resp. po znásilnění a raději to ani vědět nechci. Všem ostatním bych doporučovala totéž
Zvítězit bez boje znamená převýšit jiné svými ctnostmi.
http://s2.bitefight.cz/c.php?uid=82215
TierraZ
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Lada » úte 07. lis, 2006 1:14

2DMC se zeptej těch znásilněných a jak jim při tom bylo a jak jim bylo potom......než se začneš ochomejtat takovýma blbostma.....

debilové jsou všude i mezi psychologama, či těmi co si na ně hrají, nějaký stupidní přiblblej článek od "erudovanýho" blba který získal bůhví jak diplom neznamená, že to co on si myslí, když to nikdy nezažil jen si to nějak záhadně vydedukoval je pravda a fakt :!:

já mám dvě kamarádky kterým se tohle stalo a ze ktrými jsem o tom mluvil, tak mám na čem stavět a už jen když se člověk zamyslí tak to co tedy ten "psychlolog" vyplodil je pěkná blbost, jak si to žena může užít, jak se může uvolnit? při tom co se právě děje.....tohle dokáže snad jen žena s určitou sexuální úchylkou, ale kolik jich z těch znásilněných asi bylo....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Billie » stř 08. lis, 2006 13:40

http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasiln ... kqi22.html

Patnáctiletá holka vs nůž. Tady žádná sebeobrana nepomůže...
(stalo se dneska)
Billie
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Clodman » stř 08. lis, 2006 19:02

Billie píše:http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasilnil-v-parku-patnactiletou-divku_100658_kqi22.html

(stalo se dneska)

spis bys se to chtelo ptat , proc 15-letá holka sla sama v podvecer parkem....
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 08. lis, 2006 19:16

A proč by v podvečer nemohla jít sama parkem????Proč by se holky nemohly pohybovat samotně,aniž by jim hrozilo nějaké napadání......kurňa...jestli tohle bylo vážně míněné,potom se na mne nezlob,ale máš zvrácené uvažování.....to aby ženy nechodily vůbec ven bez doprovodu.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod josef » stř 08. lis, 2006 21:12

No, to by byl ideální svět, ale k tomu jsme ještě nedospěli. Nemyslím, že by to mělo být zvrácené uvažování, použil bych spíše adjektivum pragmatické... Myslím, že se tu shodnem, že je lepší nedat takovým ... .šanci a třeba si kousek zajít než, prožít něco takového. Ono tím parkem slečna projde v pohodě 150 x, ale po 151.... Na zásadě vyhýbání se potencionálnímu nebezpečí nevidím nic špatného.
josef
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » stř 08. lis, 2006 21:41

Neřeknu o půlnoci....budiž...ale podvečer...co takhle v poledne.....spíš mne zaráží,že už si to prostě lajznou kdykoliv......*samozřejmě,na vyhýbání se nebezpečí též nevidím nic zlého* :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Lada » stř 08. lis, 2006 21:45

to je hodně na slečnách a jejich uvažování a určité prevenci a to ty mladé prostě, bych řek nemají, pokuď se jim nestane něco :? no a ty starší kolikrát taky ne.....ony o tom nepřemýšlí že se něco takového může stát...

zase řáci že je bl... a je to její vina když šla tím parkem v podvečer, taky není zrovna dobré, někdy se nic nedá dělat a vždy ji někdo doprovázet taky nemůže....a takovým situacím se bohužel 100%vyhnout nedá...ale možnost omezit

hold žijeme ve špatném světě a musí se s tím počítat.

Já bych spíš viděl vetší problém u těch mladých slečen jednak v tom že je to ani nenapadne, jednak v chování a hlavně chlastání....když je vidím žím dál tím mladší jaks e potácejí domů, kolikrát ani domů nedojdou, tak se takovýhle svině může jen smát a má o práci postaráno, když si vezmu z hlediska útočníka tak tohle jsou velice snadné objeti a nehledě potom na dalšá aspekty vyšetřování hrající pro útočníka, kolikrát to začne v hospodě....
Lada
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » sob 11. lis, 2006 14:07

pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » sob 11. lis, 2006 15:55

Billie píše:http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasilnil-v-parku-patnactiletou-divku_100658_kqi22.html

(stalo se dneska)
®ádna sebeobrana ani bu ani bs, nedá holce šanci ubránit se proti zbrani, nebo chlapovi kterej neco umí. Může tě jenom naučit se brániti proti laikovi a hlavne te upozorni na nebezpeci. Třeba, že kdyby ta 15 dívka nějak dobrym kurzem prošla tak by ten park obešla :wink:
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » sob 11. lis, 2006 20:03

Rimmer píše:

(stalo se dneska)
®ádna sebeobrana ani bu ani bs, nedá holce šanci ubránit se proti zbrani, nebo chlapovi kterej neco umí. Může tě jenom naučit se brániti proti laikovi a hlavne te upozorni na nebezpeci. Třeba, že kdyby ta 15 dívka nějak dobrym kurzem prošla tak by ten park obešla :wink:

Jo a vzhledem k tomu že to samé platí i o chlapech ne jen o ženykých tak z toho opět vyplývá že jsou si obě pohlaví rovna, neubrání se za těchto podmínek toptiž ani chlap :)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Clodman » ned 12. lis, 2006 19:52

Jendis píše:A proč by v podvečer nemohla jít sama parkem????Proč by se holky nemohly pohybovat samotně,aniž by jim hrozilo nějaké napadání......kurňa...jestli tohle bylo vážně míněné,potom se na mne nezlob,ale máš zvrácené uvažování.....to aby ženy nechodily vůbec ven bez doprovodu.

proč ...¨no jo proc by vlastne nemohla.......nevim jak vy ale ja bych fakt byl pro ten trest smrti.....
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Rimmer » ned 12. lis, 2006 20:38

Clodman píše:
Jendis píše:A proč by v podvečer nemohla jít sama parkem????Proč by se holky nemohly pohybovat samotně,aniž by jim hrozilo nějaké napadání......kurňa...jestli tohle bylo vážně míněné,potom se na mne nezlob,ale máš zvrácené uvažování.....to aby ženy nechodily vůbec ven bez doprovodu.

proč ...¨no jo proc by vlastne nemohla.......nevim jak vy ale ja bych fakt byl pro ten trest smrti.....
A myslíš, že kdyby byl trest smrti tak by se přepadávalo a vraždilo míň? Já si myslim, že by to měle efekt tak čtvrt roku a pak by bylo všechno při starym....viz. paralela se silničnim zákonem
Rimmer
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 13. lis, 2006 9:43

já bych je vydával rodinám poškozených....a věřte,že by to bylo odstrašující víc,než trest smrti....kterej to ale nevylučuje.... :twisted:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod manikin » pon 13. lis, 2006 12:59

obávám se, že by to vyvolalo vraždění geometrickou řadou
manikin
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...