TierraZ píše:A myslím že zcela soběstačná a nezávyslá ženská by se ani Vám moc nezamlouvala
proč ne???Já mám takovou doma.....a jsem rád,že je taková.....

TierraZ píše:A myslím že zcela soběstačná a nezávyslá ženská by se ani Vám moc nezamlouvala
TierraZ píše:když ono je to tak nějak po staletí zažito že žena je ta nevinná a bezbranná "domáci puťka" co se má "nechat otloukat od silnejšího pohlavý neboť si to určitě zaslouží"¨
A myslím že zcela soběstačná a nezávyslá ženská by se ani Vám moc nezamlouvala
Billie píše:DMC píše:To si delas srandu, to mam jako prohledavat tech 60 stranek?Co se toho clanku od psychologa tyce, prodavam, jak jsem koupil.
Ale to druhy je fakt
Hoď sem link, ty psychologu.
Spíš sis to ale vymyslel, ne? Tohle by normální psycholog neřekl (ani kdyby si to myslel), to je profesní sebevražda, ženský by ho rozsápaly.
DMC píše:Billie píše:DMC píše:To si delas srandu, to mam jako prohledavat tech 60 stranek?Co se toho clanku od psychologa tyce, prodavam, jak jsem koupil.
Ale to druhy je fakt
Hoď sem link, ty psychologu.
Spíš sis to ale vymyslel, ne? Tohle by normální psycholog neřekl (ani kdyby si to myslel), to je profesní sebevražda, ženský by ho rozsápaly.
Polib mi .... sos, ty linku![]()
Vystrizkovou kartoteku si nevedu, a to, ze by zensky nekoho za neco rozsapaly je absolutne putna, jde o fakta ne o to co se bude libit zenskym, joudo.
Billie píše:http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasilnil-v-parku-patnactiletou-divku_100658_kqi22.html
Patnáctiletá holka vs nůž. Tady žádná sebeobrana nepomůže...
(stalo se dneska)
®ádna sebeobrana ani bu ani bs, nedá holce šanci ubránit se proti zbrani, nebo chlapovi kterej neco umí. Může tě jenom naučit se brániti proti laikovi a hlavne te upozorni na nebezpeci. Třeba, že kdyby ta 15 dívka nějak dobrym kurzem prošla tak by ten park obešlaBillie píše:http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasilnil-v-parku-patnactiletou-divku_100658_kqi22.html
(stalo se dneska)
Rimmer píše:®ádna sebeobrana ani bu ani bs, nedá holce šanci ubránit se proti zbrani, nebo chlapovi kterej neco umí. Může tě jenom naučit se brániti proti laikovi a hlavne te upozorni na nebezpeci. Třeba, že kdyby ta 15 dívka nějak dobrym kurzem prošla tak by ten park obešlaBillie píše:http://www.novinky.cz/krimi/muz-znasilnil-v-parku-patnactiletou-divku_100658_kqi22.html
(stalo se dneska)
Jendis píše:A proč by v podvečer nemohla jít sama parkem????Proč by se holky nemohly pohybovat samotně,aniž by jim hrozilo nějaké napadání......kurňa...jestli tohle bylo vážně míněné,potom se na mne nezlob,ale máš zvrácené uvažování.....to aby ženy nechodily vůbec ven bez doprovodu.
A myslíš, že kdyby byl trest smrti tak by se přepadávalo a vraždilo míň? Já si myslim, že by to měle efekt tak čtvrt roku a pak by bylo všechno při starym....viz. paralela se silničnim zákonemClodman píše:Jendis píše:A proč by v podvečer nemohla jít sama parkem????Proč by se holky nemohly pohybovat samotně,aniž by jim hrozilo nějaké napadání......kurňa...jestli tohle bylo vážně míněné,potom se na mne nezlob,ale máš zvrácené uvažování.....to aby ženy nechodily vůbec ven bez doprovodu.
proč ...¨no jo proc by vlastne nemohla.......nevim jak vy ale ja bych fakt byl pro ten trest smrti.....
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků