Jasně, ale pak budeme živit z daní mrzáka a nebo ho donutíme znovu krást protože mu nic jinýho nezbyde jestli nechce umřít hlady....Senior píše:Možná že trest smrti je středověký prostředek, jenže co dělat, když všecky moderní způsoby jsou k ničemu.
Trest by měl odpovídat i době a tady k tomu středověku moc daleko kolikrát není. Naopak si myslím, že co se třeba krádeží týče, byli na tom snad i líp, protože rok dva ve vězení nějak přežiješ, ale seknutou ruku jen tak nerozchodíš![]()
Senior
Souhlasim. Když sem psal objasněný tak sem tím myslel, že bude i odsouzen a že si trest odsedí bezpardónu. To, že se někdo dokáže letá vyhýbat rozsudku, že je neodsouzen pro formální chyby atd. je právě důvod proč si spousta lidí myslí, že jim to projde. Jenom si myslim,že když zvedneš trest doživtí na trest smrti tak se nic nezmění.......ly píše:2 Rimmer: Mozno sa mylim, ale dost pochybujem, ze samotne zvysenie objasnenosti pripadov dokaze nieco zmenit. Ked napr. funguje to, ze dnes je chlapek odsudeny a zajtra je z neho velky podnikatel (ak je vobec odsudeny)...a ludia to v pohode odtoleruju
, ked mame take diery v zakonoch a korupciu v sudnictve...
Ludia neveria, ze ked zavolaju na policiu, ze sa nieco zmeni, policajti neveria, ze ked nieco objasnia, ze sa nieco zmeni a padousi vedia, ze sa nic nezmeni...a tak si tu svorne nazivame.
vid napr. toto
nic proti s kikem nesouhlasim, ale od tebe bych psychologickej posudek nechtělKiko píše:Tohle co tvrdí kik může tvrdit jen psychopat, nebo puberťák. Myslím že kik má 13 roků a doma ho byjou. Chudák kik![]()
.
T píše: šla jsem sem, abych se dozvěděla něco o sebeobraně a zatím jsem se dozvěděla něco o mužích.
T píše:Čistě ze zvědavosti, bez soucitu se rodíte, nebo o něj přijdete časem?
T píše:Zajímavé, šla jsem sem, abych se dozvěděla něco o sebeobraně a zatím jsem se dozvěděla něco o mužích.
Čistě ze zvědavosti, bez soucitu se rodíte, nebo o něj přijdete časem?
Takový Kik sem chodí evidentně rozebírat své sadistické představy, maskované za humor. Už před pár stránkami vyzýval znásilňované ženy, aby si to užily, teď tohle.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků