Makoto píše: V sebeobrane je to to same - pokud se pohybujete v prostredi, kde k rane neni daleko, pak je jasne, ze budete chodit ozbrojeni a za kazdym rohem uvidite utocnika. Ale pak je tu jiny svet, kde mnoho lidi nebude nikdy napadena.
Shylock píše:majkx ty si mi ale inteligent
za prve neviem čo utočiš ale len tulpas to potrebuje.
za druhe posudzuj to individualne.
ale ved ty aj tak nechapeš
bež sa radšej niekam mlátiťhlavou by si sa ubraniť nevedel aj tak tak je dobre že sa vieš aspon mlatiť
Shylock píše:majkx ty si mi ale inteligent
za prve neviem čo utočiš ale len tulpas to potrebuje.
za druhe posudzuj to individualne.
ale ved ty aj tak nechapeš
bež sa radšej niekam mlátiťhlavou by si sa ubraniť nevedel aj tak tak je dobre že sa vieš aspon mlatiť
Shylock píše:možno to vnimaju inak avšak nie je mi jasne ak by šli v noci neozbrojeni sami domov a kdesi medzi ulicami by bola skupina hajzlov ako by sa chovali.
diablik píše:Jendo-suhlasim, pokial je moznost z konliktu vycuvat ,tak sa treba na to vykaslat a pousmiat,lenze nie vzdy sa da vycuvat v pohodicke..
niekedy si idu udriet kvoli"velkym guliam"na istotu a vtedy sa treba branit co najtvrdsie...kedysi davno sa brasko velmi nebranil a ma porcelanove zuby a obcasne bolesti hlavy aj po rokoch,ani sa necudujem po kopackach s "martensami" do hlavy....NEDA SA ZOVSEOBECNOVAT...stale je to ine...treba si to prezit,pretoze dovtedy su to len teorie,popr. je nalepsie sa pochybnym pajzlom vyhybat a na 99% by mal mat clovek pokoj![]()
,alebo nie
![]()
diablik píše:Jendo---ja vim, ta pycha nesklonit hlavu
,ked sklonis hlavu to boli viac ako ked do nej dostanes...
...este by som rad podotkol teoretikom,ze hrat divadielko kt. nie podporene tym ze na to "mate aj gule" je extremne nebezpecna vec,pokial to bude skusena selma a prekukne vas v priebehu milisekund taka zacne riadna "sranda"...ina vec je ze budete mat dostatok casu ,asi okolo 5-10 sekund krcmovych kecov a nastartujete si "adrenalin" ,zapnu sa vam klapky na ociach,svalstvo sa napne a idete sa rezat,tuto fazu som mal rad ked mi dal super dostatok casu sa nastartovat,zacal som pi..vat ako posledny dlazdic a zacali lietat ruky ..moje slabe miesto bolo ked ma nachytal nepripraveneho s nenastartovanym adrenalinom a zasypal ma tazkymi udermi do hlavky,to som sa uz iba viezol na ceste do prdele
a neskor lizal so zraneni
![]()
![]()
![]()
defendu píše:Četli jste někdo tuhle slátaninu? Já měl tu čest před několika lety,když měl tenhle týpek ještě funkční odkaz na Chlíbkovo Specnazu,hodně jsem se pobavil....hlavně kapitola Streĺba je libovka![]()
![]()
Tak se taky dobře bavte:
http://forum.stirpes.net/esko/11384-lov ... kniha.html
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník