Zigi píše:No toto, člověk vstává ma ranní a čte samé zajímavé věci:) Abych to upřesnil: 1. Utíkat nemělo cenu, bylo to v kasárnách na vojně, prostě jsem šel z patra do patra a ten magor po mě skočil a hotovo.
2. Tak nějak si myslím, že to bylo jen silácké gesto, nebyli sme sice nějací kamarádi, ale jinak v pohodě. I když i střízlivý byl občas tak trochu mimo a jeden neví, co se zrodí v ožralé hlavě.
Ale stejně sem mu ho vykroutil, radši dostat přes držku než čekat s nožem pod krkem.
4frank: jj, šanci jsem asi měl, ale já se tehdy prostě tak nějak neodhodlal mu dát ránu![]()
![]()
Chuckey píše:Zigi píše:No toto, člověk vstává ma ranní a čte samé zajímavé věci:) Abych to upřesnil: 1. Utíkat nemělo cenu, bylo to v kasárnách na vojně, prostě jsem šel z patra do patra a ten magor po mě skočil a hotovo.
2. Tak nějak si myslím, že to bylo jen silácké gesto, nebyli sme sice nějací kamarádi, ale jinak v pohodě. I když i střízlivý byl občas tak trochu mimo a jeden neví, co se zrodí v ožralé hlavě.
Ale stejně sem mu ho vykroutil, radši dostat přes držku než čekat s nožem pod krkem.
4frank: jj, šanci jsem asi měl, ale já se tehdy prostě tak nějak neodhodlal mu dát ránu![]()
![]()
Jeste ze si mu ho vykroutil , poprvy jsem cet "ale stejne sem mu ho vykouril"![]()
bjohny píše:jj.. po 6ti pivech nemas balancja sice nemam za sebou mnoho streetfightů ale jeden cikan nasákli jablecnim vinkem si skoro zlamal zapesti kdyz mi nejako netrefne prastil do čela, ono to skur mnelo jit na oko jenze kdyz jsem si uvedomil, ze to uz nestihnu uhnout tak jsem jen sklonil hlavu
on si tam skuvinal a ja nic, jen kdyz sem dojel domu tak to bolelo a mnel sem peknou bouli..
[/quote]Ting píše:To Lu2: Nikdy si nikoho na ulici ani nikde jinde nevšímám.Neprovokuju bitky a pokud se mi někdo snaží vyprovokovat jakože do mě strčí a začne: Hej ty p*čo co je?Rozbiju ti držku a nebo jiný podbně stupidním infantilním způsobem tak se mu omluvíma odcházím pryč a doufám že k ničemu nedojde.Většinou mi provokujou hoši tak o dvacet čísel menší a o třicet kil lehčí.Zato značně posíleni alkoholemPřesto se V®DY omluvím a snažím se odejít.Nechci mít problémy.Ale v moment kdy ten druhej toho nenechá a já vím že už to neukecám a že rvačce se už prostě vyhnout nedá,pak udělám COKOLIV abych nad ním získal totální převahu kterou potom využiju a je mi absolutně jedno co mu udělám.Já se nikoho nevšímám tak ať si taky nikdo nevšímá mě!To je muj pohled na věc a tím se řídím.
Low píše:Lada píše:Všechno ukecat, no asi žiješ v poněkud jiném světě než já
ale jo. ale kdyby se misto toho ucit prat ucilo umet se vykecat bylo by to mozna stejne ucinny.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků