josef2 píše:nijak zvlášť do problému nevidím, ale tenhle názor mi přišel vyváženej.
Dalt píše:defendu: si delas pr... ne? to ze vymasteny cajti vlitnou na neagresivni aktivisty, co se jako jedny z mala angazujou o zachovni bezzasahovych zon na sumave ti prijde v pohode? to ze na podobmny akce maji pravo je vec prva a dtuha je ze po pravni strance vubec neni jeste kauza sumava vyresena - a jen diky temhle lidem tam jeste ty stromy stojej...holt tezarska loby, hodni policiste a hnusni aktivisti co si zaslouzej pres rypak... bleju ....
ps.: vynaset soudy na ruzny akce bez znalosti pozadi tehlech veci mi prijde dost kratkozraky...
Dalt píše:defendu: si delas pr... ne? to ze vymasteny cajti vlitnou na neagresivni aktivisty, co se jako jedny z mala angazujou o zachovni bezzasahovych zon na sumave ti prijde v pohode? to ze na podobmny akce maji pravo je vec prva a dtuha je ze po pravni strance vubec neni jeste kauza sumava vyresena - a jen diky temhle lidem tam jeste ty stromy stojej...holt tezarska loby, hodni policiste a hnusni aktivisti co si zaslouzej pres rypak...bleju....
ps.: vynaset soudy na ruzny akce bez znalosti pozadi tehlech veci mi prijde dost kratkozraky...
Gino píše:Rozhodně nejsem zastánce kácení Šumavy kvůli Kůrovci, ale zákrok - jeho razance, mi přišel naprosto v pořádku. Nevidím v tom nic brutálního.
Blbé je, že po přečtení popisu videa sám nevím, jak bych se v roli toho otce zachoval.
"Panu Čápovi odváželi nezletilou dceru a nechtěli ho k ní pustit. Když protestoval, policista jej brutálně srazil k zemi"
Dalt píše:defendu: si delas pr... ne? to ze vymasteny cajti vlitnou na neagresivni aktivisty, co se jako jedny z mala angazujou o zachovni bezzasahovych zon na sumave ti prijde v pohode? to ze na podobmny akce maji pravo je vec prva a dtuha je ze po pravni strance vubec neni jeste kauza sumava vyresena - a jen diky temhle lidem tam jeste ty stromy stojej...holt tezarska loby, hodni policiste a hnusni aktivisti co si zaslouzej pres rypak...bleju....
RUNAR píše:Hmmmm, ale Daltův příspěvek nebyl o nic víc neslušnej a jednostrannej než ten Defendův a všichni se sesypou na Dalta? Si děláte prdel?
Chce se tady snad někdo pasovat do role soudce ve věcech vkusu?
Dalt prostě fandí druhý straně a má třeba fajn kamarády na opačný straně než vy, je to tak složitý pochopit?
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník