kamiwaza píše: 4 Makoto: Dělám do všeho možného, stejně jako vy u Matěje a taky hned všemu rozumím, tedy kromě KFC, nebo jak tomu říkáte

A dle počtu tvých příspěvků můžeme polemizovat o tom, kdo toho víc natrénuje v PC a dojo

Pokud se podivas na casy vytvoreni mych prispevku, zjistis, ze drtiva vetsina je vytvorena v dobe pracovni, kde tedy moc cvicit nemohu. A protoze jsou obcas porady dosti nudne (zato caste), placam hubou radsi zde

Nicmene k tvemu dotazu ohledne cviceni - cvicim trikrat tydne s oddilem a dvakrat tydne sam vecer u sebe v garazi. Z toho ti vychazi, ze mi zbyvaji tak dva vecery, ktere venuji rodine (pokud nejsem pracovne v zahranici, apod.). Je to malo cviceni? Ja mam pocit, ze jo, ale den ma jen 24 hodin....
A navic ja tyhle pokecy beru jako zajimave retoricke cviceni, ktere me nuti premyslet o vecech z jineho uhlu pohledu. A beru to svym zpusobem i jako soucast treninku, protoze se tu dozvim hromadu veci a poznam hromadu lidi. Jo a nemam problem rici, ze necemu nerozumim...proto specialne pro tebe - Timto prohlasuji, ze nerozumim vsemu a tuto diskusi beru jako moznost ziskat odpovedi na sve dotazy. Comprende?
Napriklad dneska jdu na Fernanda si zacvicit BJJ, kde se tesim, ze dostanu od vsech nakladacku a budu dobre spinkat

Nemam s tim problem, moje ego to zvladne. Uz jsem si to planoval skoro pul roku, ale pokazde mi do toho neco prislo (nemoc, zraneni, sluzebka, neco doma), tak snad dneska to konecne vyjde. Jak vidis, nekecam a cvicim pokud to jde.
kamiwaza píše: Ještě k tvému dotazu. Jedinej odkaz na JJ, MMA ... a vidíš, že je tam vše co potřebuješ k přežití, nebo snad ne?
Neni a tohle se rozebiralo jinde a mnohokrat, takze se nebudu opakovat.
kamiwaza píše: Co se týče "Chybějícího článku" (čti AVSE), tak nevím jakou s nimi máš zkušenost (řekl bych žádnou), nicméně já si s nima občas, když už se teda zvednu od Compu, jdu trochu pocvičit. A musím říct, že dokáží velmi dobře vysvětlit jak principy, tak i aplikaci VT nebo jestli chcete YT.
My jsme se zkouseli domluvit s Romanem Bitnerem a bylo nam receno, ze neexistuje. Mas pravdu, proto s nimi nemam zadnou zkusenost a uz o to ani nestojim.
kamiwaza píše: Jinak spousta BU dělá semináře jen pro svoje lidi. Třeba je to jen kvůli tomu, že mají narváno

Pan Yamaue má také část semináře uzavřenou pro veřejnost, pokud se nepletu a zbytek je proto, aby se to zacvakalo.
Ta uzavrena cast je pro instruktory, tedy lidi, kteri neprisli jen si to vyzkouset, aby se s nimi nemusely brat uplne zaklady. Jiny duvod tam neni. Ver nebo ne.
kamiwaza píše: A ještě jednou k té AVSE. Jestli chceš jít na Heinricha, tak ti klidně triko YT půjčím, co?
Uz nechci, nasel jsem si jinou cestu jak ziskat odpovedi na sve dotazy.