marcelo - ano, fyzickou likvidaci mi vyhrozovalo jedno individum z okoli meho bydliste pomerne nedavno. Neco v tom smyslu, ze kudlu do bricha mi vrazi. Nevim, o teleskopu jsem premyslel uz dlouho, ale ze bych si ho hned po tomto incidentu bezel koupit a rovnou si prikoupil i kudlu, boxera, peprak a plynovku, to ne
Ja se jen ptal, a ze mi to prijde uz hardcore to je proste muj pohled na vec a taky je mi u "ty tvoje dve zavorky" co si o tom lide mysli, ale kdyz uz je to diskuze o realne sebeobrane proti nozi, tak jsem se ptal na vase zkusenosti. Tedy lidi, kteri chodite ozbrojeni i pro mliko
Vynecham-li pracovni povinnosti, kdy nekteri z vas ozbrojeni byt musi, tak v ostatnich pripadech, kdy je clovek v civilu, mi to prijde opravdu hard, nebo spis az jako machrovinka. Ale beru, ze je to cool, kdybych mel ZP, tak bych asi taky behal s Glockem za kalhotama
Tak pouzil uz nekdo z vas tu kudlu (strelnou zbran?)?
PS: jak psal Dalt, tak mi to proste taky prijde uhozeny, nebo nekdo jinej tu psal, ze prece nezijeme v Gaze... obcas mi to jenom prijde, ze by jste si tu nejradsi posilali obrazky a soutezili, kdo chodi jako nejvetsi rambo, kdo ma vetsi nuz, nebo silnejsi bouchacku. V jednom podpazi nuz, v druhem pistol, za pasem teleskop a na ruce boxera...