Reálná sebeobrana proti noži

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Ynseminator » pát 23. led, 2009 11:40

Jendis píše:
Ynseminator píše:
Jendis píše:
Ynseminator píše:
Jendis píše: a ty zahnutý filipínský sajrajty(teď mi vypadl název)

Co se ti nelíbí na karambitu? :lol: má svoje kouzlo :lol:

už jsem si vzpoměl.....co se mi na něm nelíbí???? Všechno...to je hnusná zbraň.....když si představím,co to udělá s tělem :?

Ja nemyslim ze hnusná, spíš netypická :) Ale rozhdoně má design něco do sebe - jak použití tak estetická stránka :D

já ale nemluvím o dizajnu......nejsem ujetej do zbraní v tom smyslu,že bych obdivoval tvary a tak......

A myslíš že karambit udělá s tělem něco diametrálně odlišnýho než klasický nůž?
Tak řiď ať jedeš lip. Myslel sem řiď jako řiď, ne řiď jako řiť.
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pát 23. led, 2009 11:42

pm píše:bojovnik123: Sennin (Marek P.), nebo se pletu? :D

Chi... to byl taky MUJ tajny tip :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 23. led, 2009 11:46

Ynseminator píše:A myslíš že karambit udělá s tělem něco diametrálně odlišnýho než klasický nůž?

ano,udělá.....tohle je vyloženě párací zbraň.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pát 23. led, 2009 11:48

Karambit neni prilis vhodny k sebeobrane, neda se s nim skoro bodat, je to v podstate drap, takze sekani, trhani. Je to dalsi dukaz toho, ze co je vychodni, to je dobre, i kdyz to treba puvodne byl zemedelsky nastroj... :roll:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pát 23. led, 2009 12:39

.....ale tahat třeba Utona,nebo Kabar....to bych si připadal jako blb(ale samozřejmě,je to na uvážení každého z nás).[/quote]

..ja mam so sebou casto tohto kabara,myslim ze je velmi skladny :wink:
http://www.jencproductions.com/shop/images/RC3266.jpg
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 23. led, 2009 12:58

Kluci, vy vsichni, co chodite ozbrojeni nozema... me se ty kudly uz zdaji docela hardcore pro obycejnyho cloveka. Pokud nejsem nekdo, kdo to s nozem fakt umi (zamerne to studuje) a nebydlim uprostred nejakeho gheta (treba romskeho), tak se mi to zda dost zbytecny.

Vazne si myslite, ze by jste, pokud by vam nekdo jednu plesknul, tahali kudly? Respektive - uz jste ty kudly nekdy tahali a doslo na neco? Dik
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pát 23. led, 2009 13:05

Gino píše:

Kurňa nestrašte... :lol: :roll: :?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pát 23. led, 2009 13:31

Gino píše:Kluci, vy vsichni, co chodite ozbrojeni nozema... me se ty kudly uz zdaji docela hardcore pro obycejnyho cloveka. Pokud nejsem nekdo, kdo to s nozem fakt umi (zamerne to studuje) a nebydlim uprostred nejakeho gheta (treba romskeho), tak se mi to zda dost zbytecny.

Vazne si myslite, ze by jste, pokud by vam nekdo jednu plesknul, tahali kudly? Respektive - uz jste ty kudly nekdy tahali a doslo na neco? Dik

Gino: Absolutni souhlas, tam kde by to skoncilo zlomenym nosem a narazenym zapestim to muze skoncit s nozem nebo teleskopem o hodne hur.... To jsem snad v anglii, aby tady kazdy nosil po kapsach noze? :!: :!: :!:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kamiwaza » pát 23. led, 2009 13:35

V Belgii nějakej magor pobodal děti v jeslích. Kam jen ten svět spěje.

http://www.novinky.cz/clanek/159475-bel ... tvych.html
kamiwaza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pát 23. led, 2009 13:56

nevim no, ale tahat u sebe bezne bouchacku, nuz a teleskop mi prijde uhozeny - ja jsem osobne odpurcem zbrani (ac delam historicky serm), myslim ze nejsme v zadny valecny zone (dost verim na takovou tu spiralu nasili - tzn kdyz je kazdej druhej ozbrojenej, tak se taky ozbrojim - ja jsem naopak pro co nejmin zbrani (urcenyma pro boj) mezi lidma) - za svuj kratky (23let) zivot jsem se temer do zadnych nebezpecnych situaci nedostal (a to jsem rok bydlel v Brne na cejlu :D ) a nehodlam se dostavat i nadale (tim chci rict ze kdyz clovek nechce, tak riziko nebezpecnych situaci eliminuje na nula nula nic). Ja sam teda kudlu taham (smith and wesson - s.w.a.t.), ale to jen protoze kazdy spravny muz ma mit nuz :D - proste peknej zavirak do kapsy, na ukrojeni chleba ci oriznuti tuzky...
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » pát 23. led, 2009 14:25

ghekon píše:
Gino píše:Kluci, vy vsichni, co chodite ozbrojeni nozema... me se ty kudly uz zdaji docela hardcore pro obycejnyho cloveka. Pokud nejsem nekdo, kdo to s nozem fakt umi (zamerne to studuje) a nebydlim uprostred nejakeho gheta (treba romskeho), tak se mi to zda dost zbytecny.

Gino: Absolutni souhlas, tam kde by to skoncilo zlomenym nosem a narazenym zapestim to muze skoncit s nozem nebo teleskopem o hodne hur.... To jsem snad v anglii, aby tady kazdy nosil po kapsach noze? :!: :!: :!:

V Anglii se nesmí nosit nože po kapsách... Teda pokud vím
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pát 23. led, 2009 14:40

NOKT: Ja vim, taky mi tam jeden zabavili, kdyz jsem tam byl, ale precti si nekdy noviny, v londyne je bezne ze skoro kazdy den najdou nejakeho nactileteho s kudlou v brise...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod akusan » pát 23. led, 2009 14:46

Podle mě u hodně lidí jde o styl života"chodit na procházky s nožem,obuškem,bouchačkou.."

Pak někde pod stresem někoho kuchne nebo odbouchne.
Já si myslím,že člověk by se měl snažit spíš tomu předcházet.zkusit být na to připravenej uvnitř(ikdyž to se dá těžko)..

Jinak by měl mít v autě ještě škorpika a brokovnici-co kdyby se připletl náhodou mezi mafiánskou přestřelku..:-)
Snad ještě nejsme ve válce...
akusan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ghekon » pát 23. led, 2009 14:59

Proc troskarit, nejlepsi by bylo tahat sebou kufrik s jadernou hlavici ze... Kdyz uz to prijde, tak sebou vzit co nejvic lidi :roll:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pát 23. led, 2009 15:17

..preco hardcore,ked kopec degesov nosi u seba kudlu?..dalej preco si myslis ty a dalsi ze sa bude proti fackam tahat noze?.. mne sa zda uhozene verit v cestnost,poctivost a humanitu medzi ludmi :wink: ..osobne nenosim casto kabar za pasom,ale teleskop mam v laktovej opierke a kabar v priehradke v aute..buchacku nosim obcas..vyhrazal sa vam niekto fyzickou likvidaciou,chodil po vasom pozemku neskoro v noci ked spite a pozoroval vas,rozbil okenice,vyvijal psychologicky teror..??...od urcitej skusenosti chodim ozbrojeny a mam v <> co si kto o tom mysli :wink:
P.S. a rozhodne uvazujem o streleckom vycviku+ boj s nozom neskor..vsetky tie picne debaty o streetfighte,o fackach a kopackach a kontratechnikach proti krcmovemu fackaniu sa mi zdaju od urcitej doby usmevne a malicherne...
Naposledy upravil marcelo dne pát 23. led, 2009 15:31, celkově upraveno 2
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 23. led, 2009 15:24

marcelo píše:Luen- servus kamarade,takze kamos sa ozbrojuje proti hodnym cernoskom,ten rasista :lol: ..no nic, pocitam ze do 1 dekady asi aj nam poslu nejakych sladkych marokancov a alziranov od zabozrutov do CR a SR aby sme sa trosku multikulti zblizili :twisted: ..osobne cakam kedy zacnu znarodnovat eurofasouni kvery a robit prohibicie na teleskopy a noze :wink:

cau, cau nejak se mi nedari te chytnout na skype, ale at nejsem OT. Naprostej souhlas, drzeni tela, vyraz v obliceji, gesta, chovani atd ... jsou veci, ktere uz predem rozhoduji o tom, kdo a zda se do nas pusti :wink: Totiz kazde zviratko citi tyto veci a pokud se bavime o lidech "zijicich" na ulici (z poulicni kriminality), tak oni na tohle silne reaguji a jsou dost senzitivni na toto chovani :!: Pro zacatek uplne staci zacit si toto uvedomovat a pozorovat to ... jdete po ulici a narazite na "X" lidi, kteri se plouzi ulicema a doslova si rikaji o to: "napadni me, jsem tva obet"!!!

Dalsi dulezita vec je jednat jako bojovnik. Nestavet se zady ke dverim, vzdy byt na miste, kde mate pod kontrolou prostor ve kterem se nachazite, kde je prehled o situaci ... a vsimta si deni kolem sebe!!! Vsechny tyto veci, povazuji za nejlepsi prevenci. Vetsina stretu konci spatne ne proto, ze by nekdo neco neumel, ale proto ze dik zanedbani techto veci sam sebe dostane dosituace, ze ktere uz nema temer zadne vychodisko!!! V takove situaci clovek ani nemuze spravne vyhodnotit situaci a nespravnym usudkem muze vse jeste zhorsit! V nejakem vlakne se tady ted aktualne resila ta koncentrace na treninku a jeji prenos i mimo skolu ... tak to je dle meho usudku ono!
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 23. led, 2009 15:30

marcelo - ano, fyzickou likvidaci mi vyhrozovalo jedno individum z okoli meho bydliste pomerne nedavno. Neco v tom smyslu, ze kudlu do bricha mi vrazi. Nevim, o teleskopu jsem premyslel uz dlouho, ale ze bych si ho hned po tomto incidentu bezel koupit a rovnou si prikoupil i kudlu, boxera, peprak a plynovku, to ne :wink:

Ja se jen ptal, a ze mi to prijde uz hardcore to je proste muj pohled na vec a taky je mi u "ty tvoje dve zavorky" co si o tom lide mysli, ale kdyz uz je to diskuze o realne sebeobrane proti nozi, tak jsem se ptal na vase zkusenosti. Tedy lidi, kteri chodite ozbrojeni i pro mliko :wink:

Vynecham-li pracovni povinnosti, kdy nekteri z vas ozbrojeni byt musi, tak v ostatnich pripadech, kdy je clovek v civilu, mi to prijde opravdu hard, nebo spis az jako machrovinka. Ale beru, ze je to cool, kdybych mel ZP, tak bych asi taky behal s Glockem za kalhotama :lol:

Tak pouzil uz nekdo z vas tu kudlu (strelnou zbran?)?

PS: jak psal Dalt, tak mi to proste taky prijde uhozeny, nebo nekdo jinej tu psal, ze prece nezijeme v Gaze... obcas mi to jenom prijde, ze by jste si tu nejradsi posilali obrazky a soutezili, kdo chodi jako nejvetsi rambo, kdo ma vetsi nuz, nebo silnejsi bouchacku. V jednom podpazi nuz, v druhem pistol, za pasem teleskop a na ruce boxera... :roll:
Naposledy upravil Gino dne pát 23. led, 2009 15:35, celkově upraveno 1
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pát 23. led, 2009 15:34

Gino: Vazne cekas ze se ti tim tady bude nekdo chlubit?
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 23. led, 2009 15:34

TongPo píše:
Gino píše:

Kurňa nestrašte... :lol: :roll: :?

Bych se nedivil Obrázek tak proto ta tajemnost ... ono se totiz v tom pripade neda chlubit stanim u turniketu v retezci sefora nebo tak neco ...Obrázek
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 23. led, 2009 15:36

ghekon píše:Gino: Vazne cekas ze se ti tim tady bude nekdo chlubit?

? Neozumim. Proc by ne? Nejde o chlubeni, ale popis skutecne zkusenosti.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...