tak fajn, ženský pohľad nezaškodí

už som to písala, že keď si ťa niekto vytipuje a chce ti fakt ublížiť, prípadne ti aspoň znepríjemniť život, tak sa mu to podarí. stačí poslať nie jedného, ale viacerých útočníkov, strieľať z diaľky, pichnúť ťa nožom do chrbta zo zadu, keď budeš nastupovať do autobusu... možností je nekonečne veľa. osobne si ale myslím, že aj žena má šancu sa ubrániť proti mužovi, za určitých okolností. keď ti stojí tvárou v tvár a čakáš útok, prípadne sa jedná o menej závažný výpad proti tvojej osobe. ak berieme do úvahy, že najpravdepodobnejšie ťa napadne chlapík, ktorý netrénuje žiadne BU, nemá sklenené oko a betónový rozkrok, tak ak robíš akékoľvek BU, tak sa tvoje šance zvyšujú. na začiatok radím hľadať si menej náročných útočníkov
fakt je, že mne sa raz podarilo z jednej situácie normálne vykecať. pomohla absolútna naivita, ale mala som šťastie, zrejme to nemyslel až tak vážne, bol to taký ten "skúšač".
vyhýbať sa nebezpečným situáciám je ťažké, u nás fungoval maník, čo kradol ženám kabelky za bieleho dňa, číhal vo vchodoch domov, prípadne vyskočil spoza rohu a pod...
človek občas stráca nervy pri menej závažných chvíľach a nie to ešte, keď si baba a rúti sa na teba 100kilová gorila. to by asi naštvalo, alebo zneistilo aj muža. ja už mám frustráciu zo sveta plného násilia zo strany mužov a z celkovej prevahy testosterónu za sebou.
z vlastnej skúsenosti viem, že so strachom a neistotou sa treba vyrovnať vnútorne, inak je človek najlepší adept na paranoju. ani dlhé roky tréningu, svaly ako rambo, alebo vysoký technický stupeň ti nepomôžu nemať strach. baby jednoducho nemajú také telesné dispozície ako muži. to je fakt. treba si nájsť tú najlepšiu cestu, aby vyhovovala aj ženskému telu.
ale robiť BU doporučujem hlavne pre vnútorné vlastné uspokojenie. strach asi nie je tým najlepším dôvodom.