jeikob píše:no jinak k té agresivitě jen takovej podotek . jsou takový tři období,dětskej svět, puberta a tak nějak dneska lidi jsou infantilní dýl do třiceti , a potom ten střední věk až staří. jinak aby mi někdo nebral za slovo tak určitě zakladní povahový rysy se nemění a někdo se vtěch obdobích chová stejně bez vetších výkyvů. ale jinak asi se nejvíc agrese projevuje v těchg prvních dvouch a hlavně v tý pubertě a hraje v tom spousta ruznejch faktorů a agresivní můžou bejt i jedinci,který by třeba nebyli ,pak snadnější ovlivnitelnost ,dokazování si něčeho , zábava . mimo jiné je zajímavý jak na to co dělat jak se prát ,se tady nejvíc ptaji mladší lidi a převážně kluci. a každej kdo neseděl doma tak nejvíc konfliktů zažil v tomhle věku a velká vetšina z nich i když byli drsný byli o hovně o egu.
no a pak v té třetí fázi se už velká vetšina s formou fyzický agrese ,pokud ji nevyhledává či to není profese nesetká a pokud ano je to blbá náhoda. a také krom psychopatů už i často agrese je používaná jako prostředek vydírání,zastrašení,eliminace .ovšem to neznamená že to v lidech neni ,přijde mi že plno lidí ted je daleko výbušnějších a maji často tendenci k nepříčetnosti a agresivitě no častečně asi daleko vetší náročnost doby a upadek komunikačních schopností a to je na delší rozbor:)
jinak ten boj o místo na slunci když je člověku tolik a tolik je naprpsto přirozenej a patří k životu a člověk se učí zařadit se a přizpůsobit a uvědomit si na co má a případně jak se posunout . prostě jednoduše slavisti se perou se spartanama ,táta jako žižkovák se kdysi rubal z libenákama. průser je když tenhle pubertalní boj ,přesáhne meze ,nebo je zneužívanej a nebo z toho některý nevyrostou
jeikob píše: ... ale jinak asi se nejvíc agrese projevuje v těchg prvních dvouch a hlavně v tý pubertě a hraje v tom spousta ruznejch faktorů a agresivní můžou bejt i jedinci,který by třeba nebyli ,pak snadnější ovlivnitelnost ,dokazování si něčeho , zábava .
jeikob píše:mimo jiné je zajímavý jak na to co dělat jak se prát ,se tady nejvíc ptaji mladší lidi a převážně kluci. a každej kdo neseděl doma tak nejvíc konfliktů zažil v tomhle věku a velká vetšina z nich i když byli drsný byli o hovně o egu.
jeikob píše:no a pak v té třetí fázi se už velká vetšina s formou fyzický agrese ,pokud ji nevyhledává či to není profese nesetká a pokud ano je to blbá náhoda.
jeikob píše: a také krom psychopatů už i často agrese je používaná jako prostředek vydírání,zastrašení,eliminace .ovšem to neznamená že to v lidech neni ,přijde mi že plno lidí ted je daleko výbušnějších a maji často tendenci k nepříčetnosti a agresivitě no častečně asi daleko vetší náročnost doby a upadek komunikačních schopností a to je na delší rozbor:)
jeikob píše:jinak ten boj o místo na slunci když je člověku tolik a tolik je naprpsto přirozenej a patří k životu a člověk se učí zařadit se a přizpůsobit a uvědomit si na co má a případně jak se posunout . prostě jednoduše slavisti se perou se spartanama ,táta jako žižkovák se kdysi rubal z libenákama. průser je když tenhle pubertalní boj ,přesáhne meze ,nebo je zneužívanej a nebo z toho některý nevyrostou
luen píše:
Mimochodem alkohol z tebe neudela jineho cloveka, alkohol neni esence zla, teda v pohadkach ano, ale v realu idiocie. Nadarmo se nerika, ze chces-li nekoho poznat, tak se s nim ozer. To se jen pak zmrdi vymlouvaji, ze to z nich udelal alkohol, ale je to LEZKubo je evidentni, ze ses o5 pustil do tematu o kterem vis velke kulove. Proc to proboha delas, chces se neco dozvedet, tak se zeptej a odpust si tyto "moudra".
kwaicheng píše:Ty, luene, vždyť alkohol je démon!![]()
kwaicheng píše:Ty, luene, vždyť alkohol je démon!![]()
4Jeikob: Agresivita do třiceti? To je vidět, že si tě v městský ještě nikdá nepodal nějakej rozlícenej penzista. Někdy úplně žasnu a zírám s otevřenou hubou. Teď jsem četl na Novinkách.cz příspěvek nějakýho strejdy o tom jak jsou ty dnešní děcka zlý a drzý a vůbec že staršího nenechaj sednout v tramvaji...kolikrát jsem viděl tzv. důchodcovský amok, kdy se do tebe stařečci pustí hned jak vlezou dovnitř že se nestačíš divit kolik hambatejch výrazů ještě neznáš, sem tam je možnost vidět i francouzský polibek francouzskou holí..
jeikob píše:kwaicheng píše:Ty, luene, vždyť alkohol je démon!![]()
4Jeikob: Agresivita do třiceti? To je vidět, že si tě v městský ještě nikdá nepodal nějakej rozlícenej penzista. Někdy úplně žasnu a zírám s otevřenou hubou. Teď jsem četl na Novinkách.cz příspěvek nějakýho strejdy o tom jak jsou ty dnešní děcka zlý a drzý a vůbec že staršího nenechaj sednout v tramvaji...kolikrát jsem viděl tzv. důchodcovský amok, kdy se do tebe stařečci pustí hned jak vlezou dovnitř že se nestačíš divit kolik hambatejch výrazů ještě neznáš, sem tam je možnost vidět i francouzský polibek francouzskou holí..
když něco zoobecníš vždycky se najde vyjímka. to by se pak mohla zrušit statistika a vůbec plno vědních oborů. jasně že jsou agresivní dědci a báby.to se mi vybavuje komiks o tom jak řáděj gangy důchodců co žrali anabolika a viagru a přepadávaj mladý holky
jeikob píše:Tvůj problém je ,že jak ty žiješ a jak vnímáš svět tak jen to je pravda.
jeikob píše:není pochyb že máš spoustu zkušeností a hodně toho umíš a znáš .ale vemi často mi přijde ,sorry že si sněd šalamounovo hovno. a druhá věc je a za to si často můžu sám,že něco neobratně napíšu to pak přetočíš a podáš jinak.
jeikob píše:tak že pubertálním prosazováním egga v souvislosti s agresivitou a nasilím mám na mysli. bitky na diskotékách,na fotbale , mezi různejma grupama co si hrajou bud na to nebo na to.
jeikob píše:a chtěl jsem říct že velká část z nich si jen cosi dokazuje a vyrostou z toho i když se v pubertě chovaj jako zmrdi a že často jsou nevyzpytatelný
jeikob píše: a znám to prodstředí velmi dpbře .a jestli máš pocit že kopat do někoho martenskou či po někom házet flašky a dlaždičky a třískat a kopat na plno je dětská hra ? při takovýhle hře byl zabitej syn režisera venclíka byl jsem pak jako svedek na policii teda ono u toho bylo spousta lidí.
jeikob píše:a co se týká toho nasilí v pozdějším věku ,no jestli se s tím a lidé v tvém okruhu potkávaj často a je to možný .tak mně to mrzí.
jeikob píše: tak je teda fakt ,že přítelkyni napadnul uchyl naštestí se ubránila a rovněž spolužačku z umprum jo a spolužáka odtamtad chtěl zmlátit ožrala a jeden známej se porval teda spíš strkal z jedním chlapíkem na parkovišti .
jeikob píše:jo a teda už po transplantaci sem zažil jak se na butovicích servali peneři. no a docela pár lidí znám a nehybnej totálně sem až poslední roky. a že by ti lidé sypali storky o přepadení a rvačkách a tak to fakt nevim. a znám nejen umprumákyi semo tamo nějaký ten řemeslník a tak.
jeikob píše:Jistě agrese v člověku je ale mění se forma. agrese socialní, agrese z pozice moci,manipulace a tak dál.
jeikob píše:další tvrdím snad že dřív byli lidi lepší či horší. tvrdím že obecně jsou agresivnější a to proto ,že agresivních projevů je prostě víc. a jestli ji dřív potlačovali ,tak problém je ted!! a ted je důležitá příčina. no a zase přijde mi že to bereš jako ,že chválim starej režim a nadávám na dobu ted . to je typický když někdo kritizuje něco co se mu přijde špatný na určitejch jevech ted nebo na systému,tak se mu podsune minulej režim.
jeikob píše:ano lidi jsou stejný a války jsou byli a budou. ale každá doba má specifický klima ,některá je holt agresivnější jinná mirumilovnější.
jeikob píše:A nakonec občas mi přijde ,že v zájmu svý pravdy působíš a nejen ty až krapet paranoicky užasnej příklad je krapet to nadsadim kdo neštípe každej den v boxerkách je čajíčkář a naháněč energie a co se jen malinko odklaní od takzvaně realného vidění nutno vymýtit.
jeikob píše:tak na jednu stranu to chápu v týhle oblasti.
jeikob píše:ale často už mi to přijde krapet ujetý. no a ono s tím souvisí a tady je to krásně vidět ono militantní vidění světa a vy jste se zžili s rolí bojovníka a valečníka. a vidíte to jen v těch dvouch polohách .
jeikob píše:vidíž veteráni nevím jaké myslíš ,ale znám tři nevlastní děda svobodovec byl na dukle a na slovensku tam byl pak zraněnej původem volynák a švec a velmi neagresivní člověk. pak pana picka spisovatek a ten zase sloužil na blízkým východě a pak oblehal dunkirk . jo a v německu jsem jednou ležel s dědkem snad stoletým bez nohy co byl falschimjagger u cassina věřící protestant musel narukovat. a ani jednomu z nich nedělalo zabíjení a boj radost.
jeikob píše:no určitě mi nemoc vzala kus života. ale zase mně tak uplně neizolovala a nějakou dobu po transplantaci sem chodil do školy,večer do města prostě žil. za další nežiju ve vzduchoprázdnu komunikuju s lidma,koukám na zprávy a čtu noviny .
jeikob píše:jo a ještě jedna věc jak je špatný něco podcenovat tak i přecenovat.
jeikob píše:příjde mi že často s toho bojování děláte příliš sofistikovanou záležitost.
jeikob píše:opět jasný že lidi co se tomu věnujou intenzivně a zároven je to jejich hobby,vášen,profese tak to viděj jako vrchol všeho:)
jeikob píše:jinak tím nechci zpochybnovat ničí dovednosti a usilí .
jeikob píše:jen krapet nadhled.
jeikob píše:imho jednou si mi vytýkal že nějakej herec v kung fu filmu cvičí siu lim tao blbě. no nedalo mi to a srovnal jsem si to s tím jak to cvičí váš sigung a at koukám jak koukám rozdíli sem neviděl:) a to mám vizualní a pozorovací talent dobrej . dělám animace a to jak se člověk hýbe a kde má těžiště a podobně tak to poznám. no nic.
nechci se hádat ,ale tohle už ze mně muselo
ukropcany píše:Fok, aká ekvilibristika...![]()
4luen - nešlapneš 2x...![]()
kwaicheng píše:Luene, stáváš se mým dětským hrdinou...nebo vlastně dědským, vzhledem k našemu věku..ty preperes najednou pet morgosu? Vsadim ze, ze vitezstvi ti zarucila skvele zmaknuta psychologie boje.........eventualne zduraznena lesenarskou trubkou.....co?
luen píše:kwaicheng píše:Luene, stáváš se mým dětským hrdinou...nebo vlastně dědským, vzhledem k našemu věku..ty preperes najednou pet morgosu? Vsadim ze, ze vitezstvi ti zarucila skvele zmaknuta psychologie boje.........eventualne zduraznena lesenarskou trubkou.....co?
jj teleskop a zbytek udelala privolana PCR
Nemam rad uchylaky
![]()
Cetnictvo bylo rado, ze jim predavam uz hotovej pripad
tak to maji radi
akorat nevim, jak toho jednoho bezzubeho pak nekdo vyslychal ... Ale Riegrovy sady byla vzdy zizkovska lahudka ...
Genesis píše:luen píše:kwaicheng píše:Luene, stáváš se mým dětským hrdinou...nebo vlastně dědským, vzhledem k našemu věku..ty preperes najednou pet morgosu? Vsadim ze, ze vitezstvi ti zarucila skvele zmaknuta psychologie boje.........eventualne zduraznena lesenarskou trubkou.....co?
jj teleskop a zbytek udelala privolana PCR
Nemam rad uchylaky
![]()
Cetnictvo bylo rado, ze jim predavam uz hotovej pripad
tak to maji radi
akorat nevim, jak toho jednoho bezzubeho pak nekdo vyslychal ... Ale Riegrovy sady byla vzdy zizkovska lahudka ...
Můžu se zeptat jak zhruba skončili? Jestli si s tim pak neměl akorát problémy v našem právním státě, že to bylo nepřiměřený a tak.
RastOne píše:Viděl pan Májovej někdy indiány,nebo ameriku?
RastOne píše:člověk nemůže přelstít gravitaci
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník