Napadení psem

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod Skateordie » čtv 25. kvě, 2006 12:59

No urobil by som hocicoc preto, aby som toho psa zastavil. Asi ako kazdy. Takze je jedno, co presne, to co by ma napadlo a pripadalo by mi to vhodne.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » čtv 25. kvě, 2006 13:00

Pokial mas problemy udrzat moc - navstiv urologa.....
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » čtv 25. kvě, 2006 14:15

[quote="marvin"]fakt - fakt ? :D

co to je dorazal ? ako chcel sa hrat ?

Asi si chtěl hrát. Měl sebou pytlík a dvě kuličky.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » čtv 25. kvě, 2006 14:21

to Marvin: Pozorovat niektore tvoje reakcie stoji zato, to svedci o tvojej urovni. 8O 8O 8O
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » čtv 25. kvě, 2006 14:36

:roll:
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:21, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » čtv 25. kvě, 2006 14:44

No já nevím jak bych to řešil neznám situaci v chadce,tvého psa a dcerku :oops: "škoda",souseda a jeho psa.
Jínak si myslím že to dopadlo dobře,protože znáš své sousedy.
Stengan. :twisted:
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » čtv 25. kvě, 2006 18:59

Kde byl v tu dobu majitel psa? A jak se choval ten pes ? Chtel si hrat a nebo cenil zuby ?
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

to fakt

Příspěvekod Kwai_Cheng » čtv 25. kvě, 2006 19:48

fakt píše:Super chlapi. Mám tady dostaz. Rád bych se zeptal pánů:...KwaiChang a
aby se vyjádřili ne k sobě, ale k mé zkušenosti

Tak predne jsem KwaiCheng a nejsem o nic min jesitny nez ty... :)
fakt píše:Koupil jsem své dceři boloňského psíka. Soused, který má chatu ob dva (v kolonii mezi sebou nemáme ploty) pozemky koupil své ženě staforda.
Cvičím si takhle na břehu rybníka a slyším křik. Běžím do chaty a vidím svoji dceru jak drží svého psa a na ni doráží větší pes.......
Jaký mělo dopad mé jednání v zahrádkářské kolonii Vám napíšu po Vašich odpovědích. Za odpovědi předem děkuji.

Problem je v tom ze nikdo netusi, co to znamena dorazi... Kazdopadne bych na tvem miste postupoval v tomto poradi:
1)dcera
2)boloňský psík
3)stafford
4)soused, popr. sousedova zena

raduz píše:Tam nebolo o com, kedze zahradkarska osada, chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).

Pokial by si mal k dispozicii strelnu zbran (najlepsie ako polovnik napr. gulovnicu, alebo brokovnicu) - strielat bez rozmyslania. U psa na hrudny kos.

Ubit staforda pred ocima sveho maleho ditete motykou je dozajista nejvhodnejsi reseni.
Jeste mozna lepsi je, kdyz na dceru ktera drzi maleho psa a dorazi na ni stafford, strelit do toho "gulovnicou"
O zbytku se muzeme bavit, pokud upresnis, co znamena "dorazet".

Co se tyce metody rzeni psa v naruci jako zpusobu ochrany pred jinym psem, mam s tim take zkusenosti...FAKT tu psal cosi o pytliku a kulickach...vrele nedoporucuji.
(neexistuje lepsi zpusob jak udelat idealni cil)
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » čtv 25. kvě, 2006 22:20

:lol: KwaiCheng má dnes cynickou náladu ale docela se trfil :lol: Pokud tě zajímá co bych dělal já, odtrhl bych toho staforda vlastníma rukama aniž bych nad tím uvažoval, když mi bylo asi 16 odtrhl jsem takhle vlčáka od pudla mého kamaráda takže vím o čem mluvím, už jsem to zažil a nekecám...ale musím zároveň přiznat že s mou výškou 193cm ,váhou 90kg čistých svalů a tréningem mam jinou výchozí pozici...to není vytahování jen pochopení pro to že ne všichni mohou podobnou situaci takto řešit...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pát 26. kvě, 2006 7:43

S474N píše:Kde byl v tu dobu majitel psa? A jak se choval ten pes ? Chtel si hrat a nebo cenil zuby ?

-Majitel psa byl na svém pozemku a nechtěl si pro psa přijít.
-Klasický pes. Nezaklepal, nepozdravil, nezeptal se...
-Cenil zuby a štěkal.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pát 26. kvě, 2006 7:50

raduz píše:Marvin: Ja ze som tvrdak?

Citujem Marvina:... "Ja by som mu nakopal rit az by si nasral do gati"....

Ty si tvrdak..... :lol: 8) a este aj svelkym zlym psom.... :twisted:

Na Tvoje sebavedomie sa nechytam...... :wink:

Kluci škoda, že jsem Vás neměl po ruce. Pes by si strachy cíknul do mého záhonku, řekl sorry a utekl. Nechcete občas zajet na návštěvu?
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: to fakt

Příspěvekod fakt » pát 26. kvě, 2006 8:03

Co se tyce metody rzeni psa v naruci jako zpusobu ochrany pred jinym psem, mam s tim take zkusenosti...

To držení v náručí se mi moc nelíbí. Máš pak zaměstnané ruce. Zkus někdy zajít na cvičák a nech se od pejska zatahat za nohu. Mají docela sílu a to tahání taky není přímočarý pohyb
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 26. kvě, 2006 8:12

No ako si to teda vyriesil Ty ? Ked si napisal "dorazal" - myslel som ze uz to bolo vazne - nejake pohryznutie a tak.

Inac ak by bol cudzi pes na mojom pozemku a bez svojho pana a nechcel by sa pratat ......
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 26. kvě, 2006 8:16

marvin píše:Skateordie - ? ? ? neber sa tak vazne chlapce a bude to ok. :D

raduz - no no, ale to je predsa nic - co je to nejake nasrat si do gati este pre psa ;) oproti :
chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).

Pokial by si mal k dispozicii strelnu zbran (najlepsie ako polovnik napr. gulovnicu, alebo brokovnicu) - strielat bez rozmyslania. U psa na hrudny kos.

inak dobre ze si pripomenul, ze toho staforda - urcite by sme si mysleli, ze toho napadnuteho LOL :D :D :D podla mna tvoj prispevok je super :D - dik

To som spravil koli Tebe, aby nedoslo k omylu......

Ale som rad ze si sa pobavil, ak si znova cvrkol tak asi bude treba vyhladat tu odbornu pomoc :wink:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » pát 26. kvě, 2006 8:21

KWi CHheng reagoval: raduz napsal:
Tam nebolo o com, kedze zahradkarska osada, chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).

Ubit staforda pred ocima sveho maleho ditete motykou je dozajista nejvhodnejsi reseni.
Jeste mozna lepsi je, kdyz na dceru ktera drzi maleho psa a dorazi na ni stafford, strelit do toho "gulovnicou"

Co se tyce metody rzeni psa v naruci jako zpusobu ochrany pred jinym psem, mam s tim take zkusenosti...FAKT tu psal cosi o pytliku a kulickach...vrele nedoporucuji.

Jasne, treba toho psika pohladkat, alebo este lepsie nechat dokusat svoju dceru, aby nahodou neutrpela sok pri pohlade na "biteho psika".... 8O

S tou strelbou to bolo prehnane :oops: , urcite by som nestrielal v tesnej blizkosti dietata (alebo akejkolvek osoby) - velke riziko.
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pát 26. kvě, 2006 9:50

raduz píše:No ako si to teda vyriesil Ty ? Ked si napisal "dorazal" - myslel som ze uz to bolo vazne - nejake pohryznutie a tak.

Inac ak by bol cudzi pes na mojom pozemku a bez svojho pana a nechcel by sa pratat ......

Přesvědčil jsem ho hráběma. Až to zvedlo souseda. Myslel jsem, že se jde omluvit. Vyhrožoval. Přesvědčil jsem ho bez hrábí. Teď stavím plot a budu mít klid.
Jinak předchozího psa si podali dva dobrmani. Manželka ho neubránila a majitele se zjistit nepodařilo. Fakt mám rád velká zvířata.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stengan » pát 26. kvě, 2006 10:29

Mám nápad příště zkus nakupovat s provahou a dceři kup staforda.Stejně ho dude časem potřebovat.Jínak kdybi jsi trénoval na stavbě oplocení tak jsi nemusel mít hrábě a drbat stím psa po zádech a co se tíče toho jsme zase u pistolí protože moji sousedi docela přesně vědí že jsem ozbrojenej a tak radeji kontrolují oni ploty aby náhodou jejich mazlík nepřišel knám na nezvanou návštěvu.
Jínak stejnou zkušenost mám taky jen s rozdílem že sousedovic pes knám chodil na venčení tak jsem ho slušně poprosil aby si díru v plotě zadělal a když mě poslal do prodele tak jsem s úsměvem došel do garáže a natáhnul u díry v plotě past na kuny a bylo po starostech jen co to viděl sám a ochotně plot opravil.Stengan.
stengan
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod majkx » pát 26. kvě, 2006 11:09

Na psa, který se zakousne do jiného psa platí zaškrtit popř. chytit za zátylek a volnou kůži na zádech a pořádně s ním jebnout o zem, samozřejmě to není žádné dogma, které jde aplikovat na každou situaci, vycházím ze zkušenosti profi psovodů. Jinak se nějak nemůžu ztotožnit s názorem nastavit ruku k zákusu, párkrát jsem měl možnost dělat figuranta a představa, že nechám takového rotobula, aby se mi zakousl do předloktí a pak jakože ho utluču 8O , chtěl bych vidět toho drsňáka? Netvrdím, že to nejde, ale já jsem ještě nepotkal psovoda, který by takhle chtěl řešit situaci, kdy by ho napadl pes. Jinak problém u nevycvičených psů je ten, že koušou do celého těla, ti kašlou na nějakou nastavenou ruku :cry: .
majkx
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » pát 26. kvě, 2006 11:57

stengan píše:Mám nápad příště zkus nakupovat s provahou a dceři kup staforda.Stejně ho dude časem potřebovat.Jínak kdybi jsi trénoval na stavbě oplocení tak jsi nemusel mít hrábě a drbat stím psa po zádech a co se tíče toho jsme zase u pistolí protože moji sousedi docela přesně vědí že jsem ozbrojenej a tak radeji kontrolují oni ploty aby náhodou jejich mazlík nepřišel knám na nezvanou návštěvu.
Jínak stejnou zkušenost mám taky jen s rozdílem že sousedovic pes knám chodil na venčení tak jsem ho slušně poprosil aby si díru v plotě zadělal a když mě poslal do prodele tak jsem s úsměvem došel do garáže a natáhnul u díry v plotě past na kuny a bylo po starostech jen co to viděl sám a ochotně plot opravil.Stengan.

Dobre riesenie :D :D . Niektori ludia si proste normalne nedaju povedat. :evil: :evil:
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Kwai_Cheng » pát 26. kvě, 2006 22:31

fakt píše:To držení v náručí se mi moc nelíbí. Máš pak zaměstnané ruce. Zkus někdy zajít na cvičák a nech se od pejska zatahat za nohu. Mají docela sílu a to tahání taky není přímočarý pohyb

Zkus si nekdy precist poradne mou odpoved. Rika se tomu ironie.
Pejsci uz me tahali vickrat nez by me osobne bylo zdravo, ani jsem nemusel nikam chodit.Vskutku, maji silu. Taky kousou.

raduz píše:KWi CHheng reagoval: raduz napsal:
Tam nebolo o com, kedze zahradkarska osada, chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).

Jasne, treba toho psika pohladkat, alebo este lepsie nechat dokusat svoju dceru, aby nahodou neutrpela sok pri pohlade na "biteho psika"....

O kousani nebyla rec. Holt nejsem takovej machr abych ubil psa co se mi mota kolem dcery krumpacem, popr. jinym zemedelskym nacinim(lopata, motyka, kosa, sekera, pluh anebo trumf ze vsech nejvetsi: psa rozsekej strunovou sekackou, popr. ubij cepem)
ps. kdyby i to selhalo, nevahej a pouzij pantok...nejlepe od Hattori Hanza

fakt píše:Fakt mám rád velká zvířata.

Pobliz meho bydliste je krokodyli farma... Nechces se na plot vybodnout a jednoho nasadit u vas na chate?
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...