fakt píše:Super chlapi. Mám tady dostaz. Rád bych se zeptal pánů:...KwaiChang a
aby se vyjádřili ne k sobě, ale k mé zkušenosti
fakt píše:Koupil jsem své dceři boloňského psíka. Soused, který má chatu ob dva (v kolonii mezi sebou nemáme ploty) pozemky koupil své ženě staforda.
Cvičím si takhle na břehu rybníka a slyším křik. Běžím do chaty a vidím svoji dceru jak drží svého psa a na ni doráží větší pes.......
Jaký mělo dopad mé jednání v zahrádkářské kolonii Vám napíšu po Vašich odpovědích. Za odpovědi předem děkuji.
raduz píše:Tam nebolo o com, kedze zahradkarska osada, chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).
Pokial by si mal k dispozicii strelnu zbran (najlepsie ako polovnik napr. gulovnicu, alebo brokovnicu) - strielat bez rozmyslania. U psa na hrudny kos.
S474N píše:Kde byl v tu dobu majitel psa? A jak se choval ten pes ? Chtel si hrat a nebo cenil zuby ?
raduz píše:Marvin: Ja ze som tvrdak?
Citujem Marvina:... "Ja by som mu nakopal rit az by si nasral do gati"....
Ty si tvrdak.....![]()
a este aj svelkym zlym psom....
![]()
Na Tvoje sebavedomie sa nechytam......
marvin píše:Skateordie - ? ? ? neber sa tak vazne chlapce a bude to ok.
raduz - no no, ale to je predsa nic - co je to nejake nasrat si do gati este pre psaoproti :
chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).
Pokial by si mal k dispozicii strelnu zbran (najlepsie ako polovnik napr. gulovnicu, alebo brokovnicu) - strielat bez rozmyslania. U psa na hrudny kos.
inak dobre ze si pripomenul, ze toho staforda - urcite by sme si mysleli, ze toho napadnuteho LOL![]()
![]()
podla mna tvoj prispevok je super
- dik
raduz píše:No ako si to teda vyriesil Ty ? Ked si napisal "dorazal" - myslel som ze uz to bolo vazne - nejake pohryznutie a tak.
Inac ak by bol cudzi pes na mojom pozemku a bez svojho pana a nechcel by sa pratat ......
stengan píše:Mám nápad příště zkus nakupovat s provahou a dceři kup staforda.Stejně ho dude časem potřebovat.Jínak kdybi jsi trénoval na stavbě oplocení tak jsi nemusel mít hrábě a drbat stím psa po zádech a co se tíče toho jsme zase u pistolí protože moji sousedi docela přesně vědí že jsem ozbrojenej a tak radeji kontrolují oni ploty aby náhodou jejich mazlík nepřišel knám na nezvanou návštěvu.
Jínak stejnou zkušenost mám taky jen s rozdílem že sousedovic pes knám chodil na venčení tak jsem ho slušně poprosil aby si díru v plotě zadělal a když mě poslal do prodele tak jsem s úsměvem došel do garáže a natáhnul u díry v plotě past na kuny a bylo po starostech jen co to viděl sám a ochotně plot opravil.Stengan.
fakt píše:To držení v náručí se mi moc nelíbí. Máš pak zaměstnané ruce. Zkus někdy zajít na cvičák a nech se od pejska zatahat za nohu. Mají docela sílu a to tahání taky není přímočarý pohyb
raduz píše:KWi CHheng reagoval: raduz napsal:
Tam nebolo o com, kedze zahradkarska osada, chytit prvu vec-naradie do ruky, krompac, lopata, motyka, kosa, sekera.... a dobit toho psa (toho staforda).
Ubit staforda pred ocima sveho maleho ditete motykou je dozajista nejvhodnejsi reseni.
Jeste mozna lepsi je, kdyz na dceru ktera drzi maleho psa a dorazi na ni stafford, strelit do toho "gulovnicou"
O zbytku se muzeme bavit, pokud upresnis, co znamena "dorazet".
Co se tyce metody rzeni psa v naruci jako zpusobu ochrany pred jinym psem, mam s tim take zkusenosti...FAKT tu psal cosi o pytliku a kulickach...vrele nedoporucuji.
(neexistuje lepsi zpusob jak udelat idealni cil)
Jasne, treba toho psika pohladkat, alebo este lepsie nechat dokusat svoju dceru, aby nahodou neutrpela sok pri pohlade na "biteho psika"....
fakt píše:Fakt mám rád velká zvířata.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník