Ale no tak, Runare......zkus si to taky přečíst. Já osobně jim fandím, ale rozhodně nesouhlasím se vším, co dělají.
Budu se opakovat, ale fanatici mi prostě vaděj...tam i tam.....
Ano, už kloužeme k politice, kde se to většinou pohádá (taky už dál psát moc nebudu).....zelení/greenpeace (a podobné spolky ) se TVÁŘÍ, jakože dělaj pro lidi. Houno......ti, co opravdu něco dělají a tak....Ti se zásadně nepolitizují. Proč??? Mno...odpovězte si sami, nejste hloupí
Víc lidi udělaj, když zvednou zadek a dělaj rukama......kdo se politizuje, většinou mu jde o vlastní prospěch ( všechna čest výjimkám ).
Jak dopadli zelení???? Kačenka ani nevěděla, co je biomasa.......NASRAT !!!!!! Je to o kšeftu...pořád a pořád dokola.....Ti, co chtěj něco dělat, prostě zvednou prdel a konají, nekecaj o tom. Přisírky se jen přiserou.
Vadí mi bordel v přírodě.....ok....tož jdu a ten bordel po těch, co ho tam dělaj, uklízím. Vezmu auto, vozík a naložím.....likviduju skládky - jasně, na vlastní náklady (benzín/nafta) + to , co zaplatím za uložení na skládku. Tahám se s bordelem na zádech, protože petflašky, plechovky a jinej bordel....to mi prostě vadí. Hovna nechávám bejt, to se rozloží(hajzlpapír taky). Akorát je občas musím přesunout ze stezky do křoví okolo.
Kdo z těch zarytejch protestujících tohle dělá?????
Přečtěte si i další říspěvky na knife.cz......je to tam samej tramp, milovník přírody...i dřevorubci ( což se nevylučuje)......jasně, chce to den/dva, aby to jedinec celé početl......pak si uděláte obrázek.....žádná novaTV, ČT1 a tak....ale názorů těchto lidí si všímejte !!!!!!
A už taky končím, stejně asi nemám víc co dodat. Motalo by se to pořád dokola a dokola.