kamiwaza píše:4 makoto
Až se někdy uvidíme, tak mi budeš muset modifikovanou verzi BJJ na ty tzv. bojovy plemena ukázat

O víkendu jsem viděl jednu takovou mrchu, jak vysprintovala na hrající si holčičku mého kamaráda a moc nám do srandy nebylo. Říkal jsem si jestli by pomohl teleskop nebo kudla, ale na BJJ jsem nepomyslel. Ale něco na tom bude. Skočil bych hafanovi po nohách, stáhl bych ho na zem, nasadil mu čouk nebo armbad a pustil bych ho, až by to odplácal
4 ol
A teď vážně. Co by pomohlo na takovou bestii

Ja jsem se s tim rotvajlerem nepral na zivot a na smrt, spise jsem si zkousel jestli a jak mi unika ze skrceni, co musim udelat, aby nemohl pouzit tlamu, jak ho znehybnit, apod. Verim, ze neco jineho bude, kdyz bude nasranej, tam bych BJJ pouzil az v opravdu posledni instanci
Zlatej teleskop
Rotvajleri maji velice silne zadni nohy, takze jsem mu musel podtrhnout nohy, zalehnout a hned pritlacit hlavu k zemi. Zjistil jsem, ze drzet ho za krk u zeme docela funguje. Ale klicove je zalehnout ho, protoze kdyz se pak malicko nasere, tak zvedne i mejch 85 kilo, coz me zaroven naucilo rovnomerne rozprostrit vahu, abych hned mohl presunout do jedne strany ci druhe, dle toho, kam se hybal. Ale znovu - slo o kockovani, ne realny stret. Tady jsem nepouzival lokty, udery, kolena, prsty do oci. Jen jsem se ho v ramci treninku snazil co nejlepe znehybnit, takze se o nejakem streetdogfightu mluvit rozhodne neda

Ale doporucuji pro vsechny, kteri se BJJ venuji.
Ted jsem to zkusil s ridgebackem a ta mrcha pruzna je rychla jak svina, tu podrazit a znehybnit je docela fuska

Navic je ucenliva a drzi si dostatecnou vzdalenost, abych na ni nemohl a ona mohla vystartovat, lehce kousnout a zase ustoupit. To uz pak delal i ten rotvajler...holt se uci rychle potvory psi
Jednou se mi stalo, ze nekomu zdrhnul staford a ja v te dobe mel dalmatina, coz neni zrovna vzor obranare

Pribehl k nam, tupe cumel, tak jsem sveho psa nohou zatlacil za sebe a byl jsem pripraveny na nej hupsnout a dej se vule bozi. Nastesti se na to vysral...nastesti pro me