marvin píše:S474N - prave si predviedol komplexnu ukazku zamindrakovaneho chumaja - kludne pokracuj
marvin píše:Jaaaj az teraz som si vsimol v tvojom popise co si ty zac ... nula co vsetko riesi s buchackou. Nemam co dodat.
marvin píše:S474N - super tak si to vytlac a kazdy den opakuj. Snad to zabere. A ked nie stale mas tu svoju buchacku a ta to vsetko zdola![]()
.
Uz to tu niekoho tusim zaujimalo v nejakom inom fore kde si tiez zdatne prudil s tym, ze ty a tvoja buchacka otocite svet naopak. Ale cvicis ty okrem obtahovania aj nejake B.U. ci B.S ? Alebo si len lestis ten svoj klacek ?:twisted:
marvin píše:To sa potom predavaju zbrane takym ako napr. S474N, preposraty aj zo svojeho drazu v zrkadle a preto sa snazi zabezpecit kanonom.
marvin píše:S474N - neviem kto tu debatuje na urovni skolky, ale ty zjavne nechapes co to je odpoved pretoze si mi neodpovedal. Takze chodis sem len provokovat, alebo aj cvici nejake b.u. /b.s ? Ak nie tak bez na nejaky server o prskavkach tam najdes pochopenie pre svoju uchylku.
marvin píše:...Ja by som mu nakopal rit az by si nasral do gati.
marvin píše:S474N - mas problem odpovedat na taku jednoduchu otazku ako je:
ake cvicis B.U./ B.S. ?
O com sa mam potom s tebou bavit, ty inteligent ?
A kludne sem napis preco mas strelnu zbran.
Měl pravdu. Cos mu vodpověděl?marvin píše:Alebo ti mam naopak pisat pribeh o tom ako sa v klude prechadzas so svojim psom a potom sa nejaky pako, ktory ide proti tebe zacne do teba navazat. A zacne sa vyhrazat, ze preco tvoj pes nema nahubok a ze to nestaci ked je na voditku
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků