defendu píše:A proč už netrénuješ a s čím jsi byl spokojen?Zkus to rozvést,s jednou větou se nespokojím![]()
Lidi uvěří všemuSinister píše:no nezlobte se na me, ani zdaleka se nepovazuju za nejakeho BU experta, ale to, co ten pan provadi, je mistama fakt nehorazna fraska. Nechapu, jak tomu muze nekdo verit
Skateordie píše:pm píše:
Super smajlik![]()
![]()
. Nad cim vyjadrujes pohorsenie???
pm píše:Skateordie píše:pm píše:
Super smajlik![]()
![]()
. Nad cim vyjadrujes pohorsenie???
he! je potreba jeste vysvetleni? podivej se na to video jeste jednou (... ja uz to nezvladnu)
irzounek píše:Zdar a silu,
receno slovy klasika, stareho Brunny z "majora Zemana" - "...musel jsem to udelat..."
Leung Tingova slavna scenka s pakou...
http://www.youtube.com/watch?v=xhzufmxh7YM
TAPTAK píše::lol:
Matti - ukazuje jednoduchy princip. Kdyz tam chodi dokola jako kacer Donald tak prave paroduje, ze takhle ne.
Asi pred 2 lety jsem neco podobneho zkousel trosku ostreji na Oliverovi. Nejspis i proto, ze vedel, co prijde, pohyboval se tak, ze jsem nebyl schopen do paky vyvinout tlak, natoz nejak svihnout.
Videl jsem dost videi, kde se Leung Ting pohybuje jako kacer Donald a mysli to smrtelne vazne, takze obecne se ho nezastavam. Ale to, co tady pises, je nepochopeni hranicici s demagogii. Kdyby ucil, jak se uvolnit z kravaty, taky muzes tvrdit, ze pokud ten clovek umi dobre nasadit kravatu, nikdo se z ni nedostane. Potom se podsouva otazka, jestli ma cenu se neco takoveho ucit, potazmo, jestli ma cenu vubec delat BU, kdyz z tebe reprezentant v MT stejne udela fasirku.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků