Baxxse píše:Ja bych pouzil luk...![]()
![]()
Nevím jestli bys to stihl, já bych použil shuriken.

Libor píše:Mi jeden znamy vravel,ze vzdy ked ma problem akurat zabudne pistol v aute.
A davnejsie mi iny znamy hovoril o jednom chalanovi,co sme poznali obaja,ze sa hadal s nejakym skinom.Bola to len hadka,mohol ist dalej.Miesto toho chalan vybral sprej a nastriekal skinovi do oci,skin ho dobehol a zbil a potom normalne odisiel,bez kricania moje oci,moje oci.
A raz mi kamarat vravel ako ho traja otravovali a on im(nebol uplne pri nich)ukazal nejaky lacny sprej,alebo deodorant a povedal,ze ma kaser a oni dali pokoj,ze vraj"no dobre,ale nabuduce dostanes"
Vyzera ze uz si sa rozhodol,nase rady su zbytocne,nos u seba oboje.
RUNAAR píše:Libor píše:Mi jeden znamy vravel,ze vzdy ked ma problem akurat zabudne pistol v aute.
A davnejsie mi iny znamy hovoril o jednom chalanovi,co sme poznali obaja,ze sa hadal s nejakym skinom.Bola to len hadka,mohol ist dalej.Miesto toho chalan vybral sprej a nastriekal skinovi do oci,skin ho dobehol a zbil a potom normalne odisiel,bez kricania moje oci,moje oci.
A raz mi kamarat vravel ako ho traja otravovali a on im(nebol uplne pri nich)ukazal nejaky lacny sprej,alebo deodorant a povedal,ze ma kaser a oni dali pokoj,ze vraj"no dobre,ale nabuduce dostanes"
Vyzera ze uz si sa rozhodol,nase rady su zbytocne,nos u seba oboje.
No vidíš díky spreji se ubránil .......ale každý že sprej není 100% záruka úspěšný obrany takovou záruku nedává ani bouchačka.
sosuke píše:Baxxse píše:Ja bych pouzil luk...![]()
![]()
Libor píše:sosuke píše:Baxxse píše:Ja bych pouzil luk...![]()
![]()
Nechapem,co mate vsetci proti luku,je maly,lahko prenosny,mozes ho lahko schovat(moment prekvapenia),nevyzaduje technicku zrucnost...
Libor píše:Kasli na zbran,radsej trenuj nejake BU,na zbran si aj tak v stresovej situacii nespomenies,resp.nebudes ju mat prave vtedy u seba.BU ta lepsie pripravi aj po stranke zvladania stresu z konfliktu.
marvin píše:RUNAAR - keby si netrepal. Uz to vidim ako zopar trupohlavcov sa posere lebo ich niekto postrieka sprejom. To nie su vosky. Mozno jeden to vychyta a ty ostatny ti nalozia aj za kamrata co bude jacat "moje oci, moje oci" a to tak, ze skoncis s vlastnym teleskopom vo svojej prdeli.
Idealne je po nich hodit teleskop aj sprej, aby ta nezatazovali a dat si sprint na 200m ... to je jedine rozumne - mozno ich zdrzi obzeranie veci co si im venoval a nedobehnu ta. Ak ta dobehnu zase skoncis s teleskopom v prdeli, ale mozno ked nikoho nepostriekas sprejom, tak ti ho nevrazia tak hlboko aby sa nedal vytiahnut OK ?
NAIA píše:Toman píše:A účinná látka Oleoresin Capsicum funguje i na feťáky a ožralce.
Můžeš mi napsat konkrétní výrobek s touto látkou.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník