Player1 píše: Tohle diskusni forum je priserne neprehledny,nerad sem chodim a prolejzam ty stovky diskusi.Dikes.
Anonymní píše:potreboval bych se v co nejkratsi dobe naucil branit (zaklady) - samozrejme je mi jasny, ze za kraky cas se zadnymu bu nelze naucit, ale co byste mi doporucovali - naucit se co nejvice branit za co nejkratsi cas (rekneme cca. 3 mesice a vyse). jaky styl, jak asi bude probihat trenink atd. diky!
váha: asi 68Kg, výška: 175cm, mužAnonymní píše:....tak napis kolik vazis, meris, a jakyho ses pohlavi(mineni vazne)
dahu píše:Anonymní píše:potreboval bych se v co nejkratsi dobe naucil branit (zaklady) - samozrejme je mi jasny, ze za kraky cas se zadnymu bu nelze naucit, ale co byste mi doporucovali - naucit se co nejvice branit za co nejkratsi cas (rekneme cca. 3 mesice a vyse). jaky styl, jak asi bude probihat trenink atd. diky!
Zkusim ti doporucit telocvicnu pana Tysera na Zizkove, jsi-li z Prahy. Je to takova poulicni skola boxu. Neni tam pravidelny trenink, proste prijdes a mlatis do pytlu nebo do ostatnich. Je tam spousta lidi (hlavne pan Tyser), ktery ti radi pomuzou a poradej.Neznam presne cenu, ale nemyslim, ze to bude nejak drahy.
Tyto informace mam od kamarada, nikdy jsem tam nebyl a pana Tysera osobne neznam. Z doslechu je to ferovej chlap.
ak môžeš tak sa tomu vyhni. ak sa dá, pošli tam človeka skúseného. ak sa nedá uteč. ak sa nedá utiecť, bojuj HLAVOU. ak aj prehráš, zober si z toho ponaučenie.
Raptor píše:Reaguji 100% s křížkem po funuse, ale pokud už si dotyčný anonym nevzal poučení od wushi - cituji:
ak môžeš tak sa tomu vyhni. ak sa dá, pošli tam človeka skúseného. ak sa nedá uteč. ak sa nedá utiecť, bojuj HLAVOU. ak aj prehráš, zober si z toho ponaučenie.
tak bych doporučil na ty tři měsíce intenzivní kurs nějakého military systému - napříklady ruského Systema, případně amerického SCARS. Tyhle systémy jsou dělány právě na dosažení efektivity během co nejkratší doby. Co se týče fyzičky, tak ta přijde v průběhu takového kursu sama
Anonymní píše:váha: asi 68Kg, výška: 175cm, mužAnonymní píše:....tak napis kolik vazis, meris, a jakyho ses pohlavi(mineni vazne)
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník