No teleskop ma sve specifika, jasne kratka hul se blizi asi nejvice, ale napr. teleskop jde pouzit i zavreny, ma jinou hmotnost, kinetiku, no neni to uplne to same.Gino píše:Zajdi na seminář nějaké Escrimi... podle mého se dá místo tyčky využít i teleskop. Ale osobně jsem to nezkoušel
Anonymní píše:Nazdar chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví o nějakých seminářích s teleskopem.
Předem díky.
Díky napsal jsem jim, tak uvidíme ...Yahoma píše:Zkus se podívat na výcvikové semináře www.SecuritySystem.cz (výcvik číslo 17. je zaměřen na teleskopický obušek).
Olomouc je fajn, kdo, kde a v kolik? Nejaky link na www, email na poradatele nebo alespon tel? Diky.158 píše:14.01.2006 v olomouci malý seminář..bude to s redmenem na 100 procentní kontakt..
diablik píše:koblih píše:No teleskop ma sve specifika, jasne kratka hul se blizi asi nejvice, ale napr. teleskop jde pouzit i zavreny, ma jinou hmotnost, kinetiku, no neni to uplne to same.Gino píše:Zajdi na seminář nějaké Escrimi... podle mého se dá místo tyčky využít i teleskop. Ale osobně jsem to nezkoušel
....nebral by som to ako problem,staci trosku pocvicut s teleskopom a dostat ho do krvi...pre skuseneho escrimadora by nemal byt oproblem riesit s cimkolvek co ma v ruke/olise,teleskop,flasa,noz,srubovak/,tie iste principy a biomachanika pohybu...aj ked male odlisnosti tam budu
HAK píše:Tak to jo, je jasný, že hrálo roli i to, že Sitra Achra má v zahraničí nějaký kredit. Jak se už říkalo předtím, je to škola která je úspěšná i v zahraničí. Ne náhodou si jí potom vybrali v ASP a nebo s ní dělají instruktoři z Cizinecké legie.
Skateordie píše:Caute, ako je to s teleskopom a so zakonom. Mozem ho legalne drzat, ked mam 18 rokov??? Potrebujem specialne povolenie na drzbu??? Musim ho mat schovany alebo ulozeny v niecom???? Dakujem za odpoved
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků