Makoto píše:...Jediny nedostatek vidim, ze ackoliv naplnim podstavec vodou cca 100-120 l), presto se nam ho dari vcelku uderama posunovat po celej plose. Mozna mel byt o neco tezsi...
NAIA píše:...Ocelovou tyč co jsem do něj dal jsem obalil tatami takže trénuju i lowkicky. A když mu obleču i kalhoty tak je to paráda...
TongPo píše:NAIA píše:...Ocelovou tyč co jsem do něj dal jsem obalil tatami takže trénuju i lowkicky. A když mu obleču i kalhoty tak je to paráda...
A máš ten spodek pro ty lowkicky nějak variabilní? Myslím tím, jestli to má "jako" dvě nohy a jestli případně jde i nasimulovat nějakej střeh (jedna noha vepředu)...
pm píše:Makoto: standartni udery (bez rukavic) - direkty, haky, zvedaky, plus kam cheui (capak druhymi klouby prstu), chaap cheui (direkt druhymi klouby prstu), drapy (s ostrihanymi nehty), clinch a lokty. zadnejm tycema jsme do nej nerezali, a stejne za chvili sel, proto se ptam, co BOB vydrzi.
Toman píše:NAIA píše:Jinak mám BOBika standartně oblečeného do bundy s kapucí.
Tak trochu Nazi Bob ne)
pm píše:Makoto: obvod 61 cm
siegfried píše:Ahoj, chtel jsem se zeptat, nemate nekdo tuseni, jestli se da v Praze nekde v telocvicne/posilovne chodit cvicit s BOBem? Do bytu se mi nevejde (a asi bych se ho v noci pri ceste na zachod i balJako nekdo jde do posilovny bouchat do pytle, tak proste zaplatit si treba hodinku tejdne bouchani do BOBa... diky
mortak píše:Ahoj, nemate nekdo zkusenost s touto figurinou?
http://www.onpira.cz/boxovaci-figurina- ... g/d-70297/
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků