ghekon píše:Diky moc, snad to pomuze... Nejvic mne sere ze kdyby ten typek prisel na trening, rozbil bych ho v sparringu na kusy![]()
ghekon píše::) Olomouc neni zas tak daleko od ovy, takze se nekdy mozna zajdu mrknout. Jinak k tomu placani, vsichni si mysli ze je to v klidu, zadny stres, odplacas a nic se ti nestane... Kdyz te hodi dvoumetrovy typek na soinagu na zada nebo na nohu, boli to mnohem vic nez bomba do ksichtu... Nehlede na to, ze to, ze ty zaplacas casto ani souper nevnima, a pokud rozhodci v cas nezakroci tak si v *****
ghekon píše:Kdyz se tady tak diskutuje o vyuziti juda na ulic, rikal jsem si ze bych mohl prispet s mym dnesnim zazitkem. Delam judo/sambo cca 6 mesicu a dostal jsem se do realneho konfliktu kdy mne jedna dosti nastvana osoba napadla. Zadne judo ani sambo jsem uplatnit nestihl, za par sekund jsem byl v rohu s nosem rozmlacenym na kasiTedka si rikam ze kdybych delal MT nebo box, tak by se to nestalo...
ghekon píše:Mne bylo docela jasne co chce udelat kdyz byl ode mne asi tak 5 metru, ale uplne jsem "ztuhnul" a jen cekal...
cudles píše:ghekon píše:Mne bylo docela jasne co chce udelat kdyz byl ode mne asi tak 5 metru, ale uplne jsem "ztuhnul" a jen cekal...
To se stane že ztuhneš...mě se stalo to samé,a to už jsem také když byl pár metrů přede mnou věděl,co bude...ale zřejmě mě zachránil nadrillovaný reflex,jak totiž byl ode mě na dosah ruky,tak mi pěst vyletěla na jeho nos...ani jsem nečekal že to sám udělámzřejmě již reflex...ubránil jsem se bez jediného škrábance a úderu,ale to jsem necvičil pár měsícu,ale už to byly takové 3 rokyTeď už si budeš dávat větší pozor...jak říkali ostatní,najdi kde máš své slabiny,a hlavně to chce údery atd. A už nemusím dodávat že to chce na trénincích makat
Zdar a sílu
NAIA píše:cudles píše:ghekon píše:Mne bylo docela jasne co chce udelat kdyz byl ode mne asi tak 5 metru, ale uplne jsem "ztuhnul" a jen cekal...
To se stane že ztuhneš...mě se stalo to samé,a to už jsem také když byl pár metrů přede mnou věděl,co bude...ale zřejmě mě zachránil nadrillovaný reflex,jak totiž byl ode mě na dosah ruky,tak mi pěst vyletěla na jeho nos...ani jsem nečekal že to sám udělámzřejmě již reflex...ubránil jsem se bez jediného škrábance a úderu,ale to jsem necvičil pár měsícu,ale už to byly takové 3 rokyTeď už si budeš dávat větší pozor...jak říkali ostatní,najdi kde máš své slabiny,a hlavně to chce údery atd. A už nemusím dodávat že to chce na trénincích makat
Zdar a sílu
Cudels: Dobrá práce. Rychlá reakce je super, ale být o krok napřed je ještě lepší.
To ztuhnutí bývá problém. Jak psal Makoto, na to jsou dobré modelové situace.
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků