luen píše:Sennin píše:Viz článek - to jsem přece reagoval...Ty jsi mi pověděl svůj názor, který jsem si vyslechl - pak jsme se už o tom nebavili
Viz videa: studovat videa, taktiku a techniku bojovníků z těchto videí je úplně, ale úplně něco jiného, než se podle toho učit, opičit se ap. Pokud o tom nevíš a třeba Lukáš by mi to mohl potvrdit, tak třeba spousta profesionálních boxerů si dlouho a dlouho pouští záznamy z duelů svých potencionálních protivníků a studují je do detailů...Ty to holt neděláš, no co, vždyť se nic neděje
Takže, prosím Tě, nevkládej mi už do úst to, co jsem nevyslovil a nenapsal a pokud to je Tvůj názor, tak ho taky tak prezentuj. Díky

PS.: za Lukášova slova se přece neschovávám, napsal jsem jen, že to vystihl přesněji...
A proc jsme se o tom nebavili? Ono totiz nebylo o cem, ze ... kdyz o tom nekdo ma info z roku 1989 a jeste od takovych ekspertu jako je Hladik! Marku proc jsi se nebavil o tom, ze tradicni je na prd a je o nabozenstvi?
Ja ti napovim, protoze uz vis, ze je to hloupost

To jen sekticky to tak maji

Nene, neporovnavej to co delas s Lukasovo treninkem nebo me fakt dojmes.
Jako clovek praktikujici JKD/JF mas urcite sveho trenera, B.L. je mrtev, takze kdo je ten ucitel se kterym rozebiras ta videa, kdo ti predava zkusenosti, kdo je ten trener, ktery te vede??? Lukas ma trenera a ten trener neni Bruce Lee na plakate u postele ... to je sakra rozdil Marku!
Nebo je to jinak a hledas v tech videich inspiraci pro vase treninky? Okoukavas, opicis se a snazis se to co vidis nejak napodobovat? Nebo te motivuje nejaky tvuj tyrener. Nebo ti nejakej tvuj jednorazovej vikendovej trener rekl, ze uz jsi fakt dobrej a uz se u neho nemas co naucit a od ted staci, kdyz budes sledovat
YouTube ...
Marku napis nam kolik vterin si cvicil pod necim vedenim! Vterin proto, aby to cislo nebylo 0.000 ... Ted tedy rypu, ale byl jsi to prave ty kdo napsal tohle:
Senin píše:Mám stejný dojem. Chybí mu hlavně technika a kombinace - je to jen box.
Fakt se tesim na tu tvou techniku, na tve komba ... Doufam, ze tedy prijdete jak jsi sliboval a ze jedina kombinace, kterou predvedes nebude slovni - Nemam cas, Boli me v krku - nebo jina vymluva

K te technice, vem laskave na vedomi, ze Lukasovo pojem technika (zrovna tak jako kazdeho profika) je trosku nekde jinde nez pojem kluku, kteri se uci ... UCI z videa, knizek ...
Jen na okraj, srovnavas nesrovnatelne. Onehda jsem se s jednim clovekem, ktery mi tvrdil, ze v otazkach bezpecnosti ma dloholetou praxi a ze o tom vi sve ... Malem jsem se pocural smichy, kdyz jsem zjistil, ze par let stoji v obchodaku v oddeleni s vonavkama za 60,-/h ...
Doufam, ze jsi to pochopil a uz te hanba fackuje ... tolik k nasemu sporu. Rad te uvidim na dalsim setkani, kde si nejdriv zasparujeme a pak se bude povidat ... jinak je to o nicem

Luene, prosím Tě, co to meleš za nesmysly??? Jsi tak trochu mimo diskuzi a jakoukoliv Tvoji osobní averzi vůči mě řeš jinak.
No, nemám rodokmen jako nějakej čokl a ani jsem toto nikdy nevyhledával - sám jsi mi popsal, jak to v Číně chodí, kde si kdejakej tupec vymyslí styl a schová se za nějaký rodokmen, který Evropan nikdy nepochopí...a jak mu to pak Evropani žerou.
Hele, když jsem k Tobě šel, tak jsem tam šel s úmyslem si pokecat a poznat Tě osobně, poslechnout si Tvé názory (viz článek). No a co jako... Prostě mi po té hodině a půl přišlo, že můj názor na Tebe se nezměnil...
Jsi možná dobrý učitel Wing Chun, asi dobrej bijec, který se rány nelekne, ale jinak se chováš jako mladý fracek, který si chce pořád něco dokazovat, všude vidí podvodníky a všichni, kdo necvičí pořád pod vedením nějakého trenéra, tak neumí nic - asi máš pravdu... Je to Tvoje pravda a já Ti ji neberu.
Mysli si o mě co chceš - zase si vymysli něco, co se Ti po přečtení mého příspěvku, vyrojí ve Tvých snech - jako např., že jsem tady řekl/napsal, že porovnávám svoje cvičení s Lukášovým tréninkem - no to už ukazuje na nějakou psychickou úchylku. Nikdy jsem nic takového neporovnával, protože Lukáše jsem nikdy neviděl a znám ho jenom z této diskuze...
Taky nevím, proč se vlastně těšíš na nějakou moji techniku??? Řekl jsem Ti, že se určitě přijdu podívat. A jestli se budu já nebo někdo z mých kluků nějak porovnávat nebo ne, to záleží jen a jen na mě a na nich a nikoliv na Tvém přání! Po mých technikách Ti je stejně kulový, jako je mě po Tvých... Tak si, prosím Tě, vymysli zase něco jiného.
Prostě jen kecáš a kecáš, vyslovuješ svoje doměnky a výmysly.
Tady na Tebe už reagovat nebudu, protože mi za tu námahu už ani nestojíš...A protože to je jen mlácení prázdné slámy - pořád reagovat na výplody Tvé mysli a vyvracet něco, co jsem vlastně neřekl, to mě fakt nebaví... Mimochodem si všimni, jak často měníš názory v jednotlivých diskuzích - kam vítr, tam plášť. To o něčem svědčí.
Jinak se Tobě ani nikomu jinému nemusím z ničeho zpovídat, hanba mě nefackuje, nehraju si na nějakého si-fu, který ví všechno nejlépe, s nikým nerozebírám žádná videa, nemám žádný plakát B.L. nad postelí - to jen na okraj, kdybys to opět použil v nějkém výpadu, jako už několikrát, že?
Zapomeň, že vlastně existuji - já ti do zelí nelezu, Tvoje Wing Chun je mi fuk, nezajímá mě Tvoje tradiční kungfu, nezajímá mě Tvůj oltář a mrtví mistři, čaj u Tebe mi vůbec nechutnal a měl jsi tam kosu, jako v márnici...
To je tak vše.