luen píše:TRiTON píše:to luen:k tomu řezání do podpaždí: pokud vím,tak do podpaždí se útok nože v armádě vede z důvodu,že tam není voják chráněn protistřepinovou vestou,límcem,helmou potažmo plynovou maskou..ale timhle výcvikem sem zatím neprošel,tak to nemám ověřené na vlastní kůži,že se to tak opravdu vyučuje..
jinak máš pravdu,že generalizovat,že toto funguje a tohleto zase ne asi opravdu nejde..
Jasne vystroj jsem nebral v potaz, tlacim to na uliciProti tomu neni co namitat, ostatne vnitrni strana rukou, nohou je tezko chranitelna cast tela a lehce zranitelna - tepny, nervy, upony atd ..., ale tohle ti asi reknou v kazdem serioznim klubu, tento poznatek je stary jako lidstvo samo
Doufam, ze jsem te neodradil od dalsiho cviceni - to nebyl ucel meho prispevkuJen jsem chtel poukazat na "par" uskali, ktere s sebou realna sebeobrana prinasi
Vzdy je treba mit nohy na zemi a nenechat se unaset vlastnim nadsenim
Hodne zdaru
to se neboj,že bys mě odradil:D jsem už nějakou dobu Xboxer a nehodlam toho nechat..a co se týče realne sebeobrany,tak v té spoléhám spíše na najetá komba z boxu,jak už si psal..uvidíme co so později naučím v armádě nebo policejních složkách..