marvin píše:khruhanuman - mas nejaku adresu kde sa ti da sukromne napisat ?
... dakujem ...
na našem webu je můj e-mail... ale dám sem ještě jeden
petr@gladius.cz budu rád když mi kdokoliv napíše.
pro PLAYERA:
khruhanuman: otazka je,co presne si z vaseho treninku ti vyhazovaci,policajti apod. odnaseji.Neni to treba tak,ze se potrebuji jen nejak fyzicky odreagovat?Nerikej mi,ze je tam ucite jak spravne kopnout,bouchnouut.To uz maj davno vedet,proto prece nebudou chodit do hanumangymu,ne?Ale tohle muzem pak probrat osobne.To same plati i o tom sparingu,jak jsem rekl,jsme rozumni lidi,co se dokazou dohodnout,ne?Takze to take proberem az na miste,ok?
Jinak jestli se mohu zeptat touto formou,byla by moznost zastavit se u vas i v patky,mate trenink?Na netu sem koukal,ze mate uvedeno utery a ctvrtek.Jine dny a v jiny cas treninky nejsou?
JINÉ ČASY TRÉNINKŮ SAMOZŘEJMĚ MÁME, ALE ZATÍM NEHODLÁM MRHAT ČASEM SOUKROMÝCH HODIN PRO ZÁVODNÍKY NEBO PRO PLATÍCÍ KLIENTY NA NEPODSTATNÉ AKCE.MIMO TO U® JSEM TI JEDNOU BEZELSTNĚ NABÍZEL SETKÁNÍ NA KTERÉ JSEM SI OPRAVDU CHTĚL UDĚLAT ČAS... NEMĚL JSI ZÁJEM TAK®E DVAKRÁT NEVSTOUPÍM DO TÉ®E ŘEKY... HLAVNĚ PRO TVŮJ ČAS BYCH OPRAVDU DOPORUČOVAL ABY JSI SI RAD©I PŘED NÁV©TĚVOU U NÁS OVĚŘIL ZDALI NA TRÉNIKU BUDEM. MÁME TED ZÁPASOVOU SEZONU A JSME VELICE ČASTO NĚKDE V ZAHRANIČÍ NA TURNAJÍCH TAK ABYS NEJEL ZBYTEČNĚ... AHOJ PETR MACHÁČEK