sebeobrana

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod hellas » ned 09. led, 2005 21:58

protoze to co tam Urgela demostruje neni zadne JKD,ale prach "obycejne" WCH

pominme to prachobycejne, ale stejne jsi to nemyslel vazne, ze ne? 8O
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 09. led, 2005 23:31

marvin píše:khruhanuman - mas nejaku adresu kde sa ti da sukromne napisat ?
... dakujem ...

na našem webu je můj e-mail... ale dám sem ještě jeden petr@gladius.cz budu rád když mi kdokoliv napíše.

pro PLAYERA:
khruhanuman: otazka je,co presne si z vaseho treninku ti vyhazovaci,policajti apod. odnaseji.Neni to treba tak,ze se potrebuji jen nejak fyzicky odreagovat?Nerikej mi,ze je tam ucite jak spravne kopnout,bouchnouut.To uz maj davno vedet,proto prece nebudou chodit do hanumangymu,ne?Ale tohle muzem pak probrat osobne.To same plati i o tom sparingu,jak jsem rekl,jsme rozumni lidi,co se dokazou dohodnout,ne?Takze to take proberem az na miste,ok?
Jinak jestli se mohu zeptat touto formou,byla by moznost zastavit se u vas i v patky,mate trenink?Na netu sem koukal,ze mate uvedeno utery a ctvrtek.Jine dny a v jiny cas treninky nejsou?

JINÉ ČASY TRÉNINKŮ SAMOZŘEJMĚ MÁME, ALE ZATÍM NEHODLÁM MRHAT ČASEM SOUKROMÝCH HODIN PRO ZÁVODNÍKY NEBO PRO PLATÍCÍ KLIENTY NA NEPODSTATNÉ AKCE.MIMO TO U® JSEM TI JEDNOU BEZELSTNĚ NABÍZEL SETKÁNÍ NA KTERÉ JSEM SI OPRAVDU CHTĚL UDĚLAT ČAS... NEMĚL JSI ZÁJEM TAK®E DVAKRÁT NEVSTOUPÍM DO TÉ®E ŘEKY... HLAVNĚ PRO TVŮJ ČAS BYCH OPRAVDU DOPORUČOVAL ABY JSI SI RAD©I PŘED NÁV©TĚVOU U NÁS OVĚŘIL ZDALI NA TRÉNIKU BUDEM. MÁME TED ZÁPASOVOU SEZONU A JSME VELICE ČASTO NĚKDE V ZAHRANIČÍ NA TURNAJÍCH TAK ABYS NEJEL ZBYTEČNĚ... AHOJ PETR MACHÁČEK
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod python » pon 10. led, 2005 8:51

to ALL: ...."nehádžte perly sviniam !"...

Ave, Caesar !

DRV :mrgreen:
python
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pon 10. led, 2005 18:12

Stefano - souhlasím s Tebou,jenže si pořád myslím,že tady na netu je to fakt zbytečné.Ty se akorát nasíráš a negativně ovlivňuješ sám sebe a jiný výsledek to nemá.Než jít takhle "do vrtule",to se radši pousměju(nad tím,co si přečtu),pomyslím si něco a mávnu rukou.
Pokud by to totiž byla normální diskuze,ten čas a snahu bych měl....ale když někdo jede jako kolovrátek pořád dokola,to opravdu nemám zájem.
(Sám přece poznáš,když se boji na zemi tolik věnuješ,jestli ten,se kterým diskutuješ,o tom alespoň něco ví-nebo jestli to je jen fantasta a teoretik,který o boji na zemi jen něco slyšel....)

Ty příklady,které si uvedl,bych mohl jmenovat taky.Jen v jiném městě a s jiným obsazením.....Proč to tak je?Nevím....jasně,mohli bychom tu donekonečna jmenovat důvody,ale stejně bysme se nedobrali k ničemu podstatnému....tihle lidé tu byli,jsou a budou.A já se mám natolik rád,že si jimi nebudu kazit své nervy a spaní.Mám i jiných problémků dost(teď hlavně zdraví),tak proč si ještě přidávat.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » úte 11. led, 2005 9:42

Ejha, ale sa rozprudila diskusia....
Takze aby som to zhrnul: Player - hor sa do Hanumanu, a uvidime.
Dufam, ze to zdokumentuju aj chalani v Hanumane, rad by som to potom videl. Alebo potom aspon o tom napiste.... ..drzim palce obom stranam :D
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 11. led, 2005 15:10

Jojo...nechme toho..... :wink: 8)
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » úte 11. led, 2005 18:42

hellas:vis,me zarazi na te publikaci to,ze si uzasne "protireci".Na jedne strane tam jsou rozumne veci popsany teoreticky,ale kdyz se podivas na ty obrazkove demonstrace,tak tam je prave videt jen a pouze cistokrevne WCH a jeho techniky.Tak kde mam sakra to PRAKTICKE JKD???
Nejvice je pro me usmevny prave zde demonstrujici postoj na obrazcich,kdy je zadni ruka prilepena u tela a jeste na hrudniku.Kdo nekdy trosku vic sparoval moc dobre vi,ze ruka v takovehle pozici je uplne k nicemu.

khruhanuman:eee,tak to je samosebou,me nejde o to,ze byste jen kvuli me nejak prerusili trenink nebo tak neco.Nebudu to dal rozmazavat,az bude cas,vcas radeji napisu trebas sms.Ted zrovna bych mohl,tenhle tyden,ale vcera na me vlezla naka svinucha kapenka ci co a za den sem zhubl 5 kilo...takze sem se temer doslova vyblil z podoby,takze bych to ani nebyl ja 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » pát 14. led, 2005 14:38

to player:ak by si chapal principy JKD,tak by si si nepolozil otazku:Kde mam to prakticke JKD???
:idea: :idea:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » pát 14. led, 2005 20:54

stefano: to byla zamerna narazka,kapis to 8)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

player

Příspěvekod Anonymní » sob 15. led, 2005 1:01

ked sa iekedy dostanes k jkd pochopis!Ako trenujes tak budes bojovat!!! :idea:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » sob 15. led, 2005 15:41

Thaiman:pokud to bylo na me,jako ze asi jo;)...pak to je presne ten duvod,proc nechci delat dale napr. ten thajsky box,co se tyce tve posledni vety :roll: ...duvod uz jsem zde rekl nekolikrat,nejpodstatnejsi je to,ze neverim tomu,ze bych se timto zpusobem dokazal ubranit cloveku podstatne tezsimu a vetsimu.Vic se k tomu nadale vyjadrovat nehodlam.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » pon 17. led, 2005 18:24

for player:a co je ti cudne na tom,ze niekto chape JKD ako "prachobycajneWCH"?ak mu to funguje ,je to jeho vec,jeho sebapoznanie,jeho sebarealizacia.
ja nepoznam vietnamske karate,ani to neodsudzujem:mohol by si nas tu s tym oboznamit?len neodpis,ze si sa uz o tom niekde zmienoval:napis v bodoch ,o co ide.OK? :idea: :wink:
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » pon 17. led, 2005 19:18

stefano:to mas sice na jednu stranu naprostou pravdu,ze JKD muze byt WCH,ba cokoliv jineho,ale kdyz sou ti podavany tytez techniky jako ve WCH,tak tam nejak postradam ten princip JKD.Ale me jde hlavne o to,jak jsem psal,ze ta knizka si do urcite miry protireci.Text ukazuje neco jineho nez obrazky.Text docela dorbe popisuje principy JKD(aby ne,kdyz to sou citace BL),kdezto obrazky ukazuji cistokrevne WCH.
Pak tedy dobra,ovsem pak nechapu proc se knizka jmenuje prakticke JKD a ne tedy principy JKD ve WCH nebo tak neco,coz by davalo mnohem vetsi smysl.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod stefano » pon 17. led, 2005 19:25

for player:tvoj problem spociva v tom,ze ti chybaju skusenosti,aby si mohol niekoho hodnotit len cez foto a ani s nim nekomunikujes :lol:
ja autora knihy poéznam osobne a aj ked s niektorymi nazormi nesuhlasim,nedovolujem si ho kritizovat ako ty....nikdy v zivote si s nim necvicil,takze...bez skusenosti mozes tazko kritizovat:)
ps:co cvici Urgela,nie je WCH :lol:...ked chce:)
stefano
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod player » pon 17. led, 2005 19:54

stefano:ja se vyjadruju o te knize a k tomu co on tam demonstruje na obrazcich.Takze nekritizuju jeho,ale tu knizku.Jeho vec,ze ji napsal tak jak ji napsal.
Pozdravuj ho:)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. led, 2005 20:12

player: Když už ses dal do přesňování, tak já tu károu popotáhnu eště kousek jo? Ty nekritizuješ ani Urgelu, ani jeho knížku, ale to co ty vidíš a rozpoznáváš ne těch čertovskejch vobrázkách. Takže vlastně nepřímo kritizuješ sám sebe :twisted: Líbí ? 8)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 17. led, 2005 20:19

jox:ted si me odhalil,to vis,mi rekni kdo ma odvahu na to,kritizovat sam sebe? :twisted:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. led, 2005 20:22

To se mi na tobě právě líbí, ty kluku ušatá!!!! Vot tý doby co tu seš, tak co tvoje slovo to kritika do vlastních řad!!!! (Množný číslo je schválně, to aby si přišly na svý fšechny tváře 8) )
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. led, 2005 20:52

Taky se to dá brát jako nastavování zrcadla. No ale co se tam zrcadlí a hlavně komu, no to bůh suď. Psina ale je :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 17. led, 2005 20:52

Taky se to dá brát jako nastavování zrcadla. No ale co se tam zrcadlí a hlavně komu, no to bůh suď. Psina ale je :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...