Jasne ho postval - "trhaj"

Pes mal "stigro", ze ho nestrelili.... ..I ked v tomto pripade za to asi nemohol, pocuval prikaz (a branil pana), koneckoncov nemoze za to, ze ma debilneho majitela....
raduz píše:Pekne, utok so zbranou.
Jasne ho postval - "trhaj"![]()
Pes mal "stigro", ze ho nestrelili.... ..I ked v tomto pripade za to asi nemohol, pocuval prikaz (a branil pana), koneckoncov nemoze za to, ze ma debilneho majitela....
fakt píše:[quote="Malekyth
Zásadně protestuji proti tomuto nařčení
Všichni střelci nejsou stejní... například já mám bouchačku menší než pipíka (Glock 39 .45 G.A.P!!
Gratuluji a vítej v klubu
Skateordie píše:fakt píše:[quote="Malekyth
Zásadně protestuji proti tomuto nařčení
Všichni střelci nejsou stejní... například já mám bouchačku menší než pipíka (Glock 39 .45 G.A.P!!
Gratuluji a vítej v klubu
Super a ja som sa bal, ze to len ja a Malekyth
fakt píše:Tak jsem si zagoogloval.
260mm.
Musím uznat, že jsem jen mladší brácha Desrt eagle.
Malekyth píše:fakt píše:Tak jsem si zagoogloval.
260mm.
Musím uznat, že jsem jen mladší brácha Desrt eagle.
..hmmm... Dovoluji si vyslvit nesouhlas s délkou. Desert Eagle nevím který DE jsi našel, ale na stránkách www.mpi.cz je DE s 10" hlavní ( jenom jeho hlaveň měří 254 mm). Přičti délku závěru a rázem máš skoro 300 mm.![]()
S DE můžeš zatloukat hřebíky do dřeva. S tím tvým pipíkem to zvládáš taky?![]()
graver píše:Tedy chlapi, já zírám. Když jsem přišel na tohle fórum, doprošoval jsem se založení sekce pro začátečníky, kde by to zkušenější radili nám (mně) nezkušeným. Dozvěděl jsem se, že je to na prd, že mám jít cvičit a ne hledat rady na netu a že na to stejně nikdo nemá náladu a čas.
A pak tady už přes 2 týdny diskutujete o tom, kdo má delší péro než hlaveň své bouchačky![]()
![]()
Kdyby vám už admin chtěl narvat tu hlaveň do rekta a stisknout spoušť![]()
graver píše:Tedy chlapi, já zírám. Když jsem přišel na tohle fórum, doprošoval jsem se založení sekce pro začátečníky, kde by to zkušenější radili nám (mně) nezkušeným. Dozvěděl jsem se, že je to na prd, že mám jít cvičit a ne hledat rady na netu a že na to stejně nikdo nemá náladu a čas.
A pak tady už přes 2 týdny diskutujete o tom, kdo má delší péro než hlaveň své bouchačky![]()
![]()
Kdyby vám už admin chtěl narvat tu hlaveň do rekta a stisknout spoušť![]()
roza píše:Faktovo :"254 nebo 300 to je jedno. Trvám na tom, že jsem v obou případech mladší brácha." navrhuji na vyhlaseni prispevkem mesice.Stat si za svym si zaslouzi uznani.I kdyz bychom si za tim vsichni asi radsi stali s 254 nebo300 mm ,ze?![]()
![]()
![]()
Roza
ukropcany píše:4graver - problém je totiž v tom, že Tvoja pôvodná otázka už je tak sprofanovaná, že sa tým zaoberať ozaj nikomu nechce...
ukropcany píše:ale veľkosť libida? To tu ešte nebolo...
Skateordie píše:Aspon sa tu nehadam, ale sa trochu zabavame. Nemyslis, ze o to tu ide.
graver píše:Skateordie píše:Aspon sa tu nehadam, ale sa trochu zabavame. Nemyslis, ze o to tu ide.
No, možná, ale tak nějak jsem si myslel (nevím proč, snad název serveru či co...) že se ta zábava má primárně týkat BU. Ale nenechte si vnucovat moje názory![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník