....a hadej jaka rybicka je ma oblibena z filmu Finding Nemo?

Anonymní píše:potreboval bych se v co nejkratsi dobe naucil branit (zaklady) - samozrejme je mi jasny, ze za kraky cas se zadnymu bu nelze naucit, ale co byste mi doporucovali - naucit se co nejvice branit za co nejkratsi cas (rekneme cca. 3 mesice a vyse). jaky styl, jak asi bude probihat trenink atd. diky!
ViaDraco píše:Vidim, ze se to tady zvrhlo v kvetnatou diskusi, kde se rozdelili diskutujici na dva tabory
- Playera
- zbytek
![]()
Jox_off píše:Jinak, taky by mě hooodně zajímaly vaše názory na nošení teleskopu a/nebo pepřáku (ani ne tak slzáku - ten se mi nezdá moc dobrej), a to pro muský i žencký, a na obranu proti agresívním lidem, vopicím (co vylejzaj z hospod) i psům.
player píše:Von by stacil i malinkej nozik,kterej neni videt a kdyz s tim nekoho pretahnes po ksichtu tak ti za to vdecnej urcite nebude.
ViaDraco píše:Jox_off píše:Jinak, taky by mě hooodně zajímaly vaše názory na nošení teleskopu a/nebo pepřáku (ani ne tak slzáku - ten se mi nezdá moc dobrej), a to pro muský i žencký, a na obranu proti agresívním lidem, vopicím (co vylejzaj z hospod) i psům.
Co se tyce psu, myslim, ze tahat zbran neni cas, maximalne MOZNA tak ten peprak - tagze dat mu jednu ruku kus od tela, at se zakousne a neskoci po krku - a prsty do oci, pesti do cenichu, kopnout spodem do bricha nebo varlat, zalehnout a sevrit nohama a pesti do krku nebo lamat zebra.
kurt78 píše:for viadraco: a ne si ty od specnaz cz?
take povedome...
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník