Shrek: a to s tím judem vykládej nějakýmu dobrýmu judistovi

Lidi ja nevim kde berete ten blaznivej pocit, ze judista, kdyz se pere na ulici, nemuze pouzit udery. Co na tom, ze se v Judu moc udery nejedou, kdyz na to prijde, muzes dostat peknou pecku jak od boxera, tak od judisty. Nevidim v tom problem.mirsv píše:Jinak v judu vidím velkou slabinu v tom,že nepoužívá údery,aspon teda myslím,kdyžtak mě opravte
Zdeny píše:Včera se mi stala nesmyslná příhoda....Sedím s kámošem u automatech v hospode a jedna holka chce abych ji pujcil na fantujá neměl drobny a ani se mi nezamlouvala tak sem ji proste nepujcil....a Přisel nejakej chlap asi 35-40 let a tlustej minimálne 120kg já drobnej a je mi 15 .....no a že když sem ji to slibyl at ji to koupim.....a chytl me ze zadu za krk a o něco se snažil mě to nebolelo tak sem ho nechal..a měl nějaky keci pořád....po chvíli ho někdo někam odtáhl.....®adny BU nedelam teda akorat 1 mesic judo
říkám si jestli sem to měl skusit a jít po něm....typuji že bych dostal, ale měl bych možná lepsi pocit ..tak nevím jestli sem se měl bránit víc nebo ne..?
Harutomo_Yasumizu píše:TRiTON: a jak to bylo dál, hádám ten větší ho potom rozlámal na malý nudličky? Pokud to byl rváč tak ho přeci nezastaví frňák, spíš potom spustí fanatickej záchvat, útok nezastavitelného monstraJá sice neměl uraženou chrupavku, ale větví mi rozplácli tu kost nad ní a krom toho že sem vypadal moc moc srandovně jak nějakej klingon ze startreku a skápla mi slzička, tak to nebolelo
scout píše:ale stejne bez teleskopu a noze nevychazim na ulici...a to mne vsichni znaji jako pohodare....jo jo neni nad zlepsujici se bezpectnostni situaci...![]()
![]()
a policisty v ulicich..
![]()
Shrek píše:Tak taky pridam neco ze svych zkusenosti...Vetsinou kdyz do me nekdo zacne rejt nebo vidim ze je agresivni a prijde az ke me...Tak po nem hnedka du pestma a du do nej dokud nepadne.Je to nejlepsi protoze kdyz pockate je moznost ze by jste mohly dostat na drzku dle meho:-).Konfliktu jsem mel uz myslim ze celkem dost.Ale nikdy se mi nestalo ze bych bych spadl na zem a uz se nemohl zvednout.Radsi sem vzdycky vstal a sel do nich znova ikdyzy byly 3-4.A nikdy jsem se nenechal zbit aniz by ten druhej taky dostal.Kolikrat to bylo hodne krvavy ale aspon mam nejake zkusenosti uz.Nejlepsi je opravdu zautocit jako prvni a nenechat se napadnou.
scout píše:kamarade zlatej nevim co myslis treninkem na ulici....v lepsim pripade skoncis zmrzacenej..v horsim mrtvej...nebo za katrem a spopsanym trest. rejstrikem...k aikidu priber box, nebo ju jutsu , a zajed na military seminare ...shanej kvalitni literaturu....trenink na ulici je tak jedine jista cesta do rakve...za katr..nebo na invalidni kreslo.....( posiluj,strecuj,behej...cvic se zbranema..konzultuj ....
![]()
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků