Jian: ach jo
Polovica ze su dementi - bol len taky odhad

, mozno ich je tam aj viac

(proste je to nanich poznat - fyzimonia, recovy prejav, spravanie - akurat na to nemaju papier

)
Zrovna tie Letanovce - to je paradna vzorka - tam by si mal ist skusit chytat ciganov za slovicka, len neviem ako by si sa vyrovnal s tou slovnou zasobou a kemenmi co by Ti leteli na hlavu:)
K tomu incestu u romov: Este ked som robil v PZ-ku som bol v hliadke v obci Castkovce, kde je romska komunita riesit nejaky problem. Na vlastne oci som videl ako si v chalupe "robili dobre" dve deti - odhad asi 12-13 rocne. Ani im nevadilo ze niekto prisiel, ked som sa potom ineho (starsieho - asi tatko) pytal, ci je to normalne u nich a ako to vidi on viec co mi povedal?
To nevadi, ved oni esce nemaju stavu.

Teda vlastne bezpecny sex

A zachvilu vysvitlo ze decka su brat a sestra.
Nadhera - vychova od utleho veku
A ano mas pravdu - ciganov NEMAM RAD.
Vies to mizive "slusne" percento nemoze vyvazit tu ostatnu "zmrdovsku" vacsinu. Oni to proste maju v sebe.
Dalt: s tym ze ciganovi nedaju robotu - chod pekne do prdele
Aby som citoval chytraka Jiana - mas s tym osobnu skusenost? Kolkym si ponukal robotu? a aku, popripade kolki to zabrali?
U nas (obec) - sme skusali ciganov zamestnat - ale oni prosim pekne s lopatou robot nebudu, nechcu nic nosit - proste tvrdo makat
Ale pri ich rozumovej urovni a mizernych pracovnych navykoch a zodpovednosti - co im mame dat za robotu? Kurva ved este aj naradie a monterky kradnu
Seriem nato, iba som sa nasral.
Zelam dalsie prijemne sny o dobrych slusnych a pracujucich ciganoch (pardon - romoch).