Kluby reálné sebeobrany

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod defendu » pon 30. čer, 2008 19:18

No vidíte hošani,já zase můžu vyletět z kůže když vidím někoho,jak se vyjadřuje k něčemu,o čem nemá páru a díky tomu vyvozuje závěry,které jsou nesmyslné.

Opravdu vám přijde,že ti kloučci co tam předvádějí sebku jsou z řad PČR?? :lol: :lol: :roll:

URNA-TRIVIS je zájmový kroužek u jedné střední školy-žáci si ho vedou sami a chodí v uniformách ÚRN,jejich učitelem je skutečně Náchodský,který je také majitelem vydavatelství TRIVIS,která se zabývá vydáváním publikací s bezpeč. tématikou.

Takže až se budete zase někdy "spravedlivě" rozohňovat nad tím jak vy znáte a ostatní ne,tak si aspoň zkuste zjistit jestli nehodnotíte airsofťáky,kteří cvičí to čemu vy tak strašně rozumíte maxla třetím rokem.

Mimochodem....na to že jsou to totální začátečníci to neni zas tak strašný - viděl jsem učit mnohem horší věci "ostřílené" instruktory.

Jestli jsem to správně pochopil,tak na tom videu učí třeťáci ze střední,děti ze základky sebeobranu v rámci propagace jejich školy zabývající se bezpečnostní tématikou-nejspíš jako nábor pro deváťáky :wink: :lol: :lol:

Jardo,dneska si mě fakt dostal :lol: :wink:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 30. čer, 2008 19:32

Tohle jsem před chvílí našel....to jen aby jste si nemysleli,že jsem si to jen tak vycucal z prstu :lol: :lol:

http://www.trivispraha.cz/ssv/aktuality/urna.pdf

Takže jsem to i správně odhadl - propagace školy.

Chlapi,chlapi :roll: :roll:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » pon 30. čer, 2008 19:40

jo jo defendu taky obcas nosim tricko navy seals....a priznam se ze jsem se v zivote nepotapel..... :lol: :lol: :lol: ...i kdyz mam v planu to vyzkouset....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 30. čer, 2008 20:17

Až do dneška to bylo relativně slušné vlákno(jedno z mála),kde se dalo přijít ke slušným informacím a ke kontaktům na slušné kluby.A dnes se tady začnou řešit sračky...no nic.....
Tyhle dementní videa šlo mrsknout (a bavit se o nich) někam jinam,případně vlastní vlákno.Opravdu díky,Jardo,takřka dvě stránky úplně o hov*ě........ :evil: :roll:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 30. čer, 2008 21:09

Tohle vlákno začalo bejt fakt libový... :twisted: Myslím, že defendu už to hlavní napsal, ale stejně si ještě rejpnu: ®e v prvním klipu jsou na URNu si hrající žáci zájmového kroužku soukromé střední školy, je už asi všem jasný. Ve druhým klipu figuruje instruktor sebeobrany nejasnýho původu a ve třetím klipu jde o instruktora městské policie, která má v každém městě jinou osnovu výcviku - záleží na osvícenosti a kompetentnosti starosty. A ona se tady rozpoutá dvoustránková emotivní diskuse na téma, jakou šílenou sebeobranu učí PČR... :lol: :lol: :lol: :roll:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod migli » pon 30. čer, 2008 21:31

mea culpa, priste nebudu radeji reagovat :wink:

otazka pro mody: neslo by promazat? aby to tu bylo opet ctivejsi?
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 30. čer, 2008 22:19

migli píše: neslo by promazat? aby to tu bylo opet ctivejsi?

To víš,že šlo...ale na Thread o sebeobraně tu má práva akorát hlavní admin.....takže musíš počkat.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » úte 01. črc, 2008 14:11

Vsem se omlouvam, placal jsem hlouposti, pil jsem moc Red bullu a zareagoval jsem neprimerene. Mel jsem si nejdrive zjistit informace o Trivisu a pak teprve tu plodit sve stesky. Jeste jednou sorry, kdybych mohl, vratil bych vam ztraceny cas. Staci to takto ? :wink:

Vazne sorry, nezjistil jsem si potrebne informace a tricko s napisem Policie na me zapusobilo jako cerveny hadr...
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Trian » úte 01. črc, 2008 22:56

To je jedno, kto koho čo učí, ale nema čo učit, keď sa tomu prt rozumie. A ty chlapci mali biedne zaklady. Počnúc obranou proti nožu až po obranu proti stoličke a i...
Aj ty ostatny neidentifikovatľený inštruktori - tým dievčatám naozaj veľmi pomôže, keď "plieskajú" rukami ako zdivočená a cvičia obranu proti spolužiačkam namiesto nejakých chlapov (potenciálnych útočníkov, spolužiačky by sa asi medzi sebou nechceli znásilňovať navzájom).

Ale je to off topi, takže end. (Chcel som si tiež rýpnuť - chce to samostatný topic o sebaobrane pre verejnosť) :lol: .
Trian
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » stř 02. črc, 2008 12:56

Ta videa jsou fakt blbost a ze jde o par machyrku oblecenych za polise mi doslo hned :) Stacilo se mrknout, jak se tvarej :lol:

Ale hned se tu ohnit (Jendis) jako cert kvuli tomu, ze je skoda mista a buh vi ceho - neprisla ti, chlape, ta tvoje reakce taky jak od malyho kluka? Vzdyt ku*va kraviny se tu resej vsude a i tady.

ja bych se v tomhle Jardy zastal... posle me neudelal nic, co by stalo za nejake pranyrovani :wink: :)

Nicmene co se mi nelibi a muze to lidi hodne mast, je pouzivani nazvu "URNA", to se mi fakt nelibi teda...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 02. črc, 2008 13:18

SZ...ať se to tu dále neplevelí.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wordsworth » čtv 03. črc, 2008 17:32

http://www.novinky.cz/clanek/144095-fra ... -tele.html
když jsem četla toto,nemohla jsem si nevzpomenout na jednoho experta,co tu chválil cvičení sebeobrany s ostrými noži. Tomu řikám šicí stroj :cry:
wordsworth
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 26. zář, 2008 19:39

Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Frank » pát 26. zář, 2008 20:19

Čau realisti:

k tématu Urna trivis:

Jsem žák školy Trivisu v žádnym případě členem Urny trivis ( těmhletěm klukům se směje půlka školy)
Tak to berte na lehkou váhu je to pár puberťáku, kteří hrajou hru AIRSOFT a hrajou si na URNU a jelikož chodí do trivisu udělali si svou soukromou zásahovku....je to jen pouze hra která nemá s policii ani s realnou sebeobranou nic společného a většina lidí nebo všichi co jsou členi urny trvis v životě nedělali žádny BU(možná aikido a podobný hovadiny) - je to zájmovej kroužek...

Jinak jejich učitelem je Doktor Náchodský a ten kdo ho zná tak ví jakej ten člověk je řízek...půlku z vás tady by strčil hravě do kapsi jak po teoretický stránce tak i po stránce praktický...kdo ho nezná nepochopí

to Defendu: přesne tak:)

HAU
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 26. zář, 2008 20:30

Zdar.

Celkom podobné na SCARS, len niektoré veci by som nerobil. Ale kto robí všetko bez chyby a dokonalo pre každého, nech hodí skalou ;) Pre policajtou vcelku fajn, hlavne v porovnaní s inými systémami.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 26. zář, 2008 20:36

Však Tim Larkin je odchovanec Petersona..... :wink: :lol: Bylo by až s podivem,kdyby to nebylo "něcojako" SCARS.......
Timovi to funguje......je to trochu jinde,než ostatní(Franco,Blauer,Dimitri a spol)....ale to byl SCARS vždy...je to holt trochu jiná cesta.
U nás to,koukám,trochu umřelo......co vím,tak SCARS učí už jen Zdenda ©ánů....a u vás,na Slovensku,Ty........
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » pát 26. zář, 2008 20:59

Zdar.
Neviem o jeho pôvode nič, teda už viem ;)
Veru tak SCARS kus umrel, tiež mám len "pár" žiakov. Možno od nového roka nejaký železniční poldové, uvidí sa + jeden stály a ten je inštruktor armády SR, žiaľ táto inštitúcia je nejako bez zmyslov, ale to je predsa jasné každému ;)
Ja robím tréningy teraz kus viac reálnejšie, miesto telocvične v disko bare ;) + niektoré veci viac do reality pre bežných ľudí - teda skôr reálnejšie modelovky. Ale systém viac menej ten istý + Thomsonov The Fence a podobné veci. Občas nejaký grappler príde na nich zaútočiť a tak podobne ;) Proste sa bavím :)

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 26. zář, 2008 21:14

Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 05. říj, 2008 18:10

Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » stř 11. bře, 2009 18:43

Tak co drazí přátelé,kteří jdete nohama pevně po zemi a nevznášíte se v oblacích,je u vás něco nového? Něco nového v rámci tohoto vlákna samozřejmě :lol:

Víte o nějaké novém klubu nebo zajímavé akci? Nechystáte pozvat nějaké zahraniční instruktory??

Hoďte sem všechno co víte :wink:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...