Reálná sebeobrana proti noži

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 16:58

Luen: Kdyz te chytnu za slovo, tak kam by se mel jako posunovat?Myslis jako skakat od jednoho k druhemu, nahrabat si cerne pasky v 10 ruznych BU a tim oslnovat jako to dela spousta jinych?Hahaha, uz vidim ty komentare typu: "nedela nic poradne, nevi co chce" apod.
Tim, ze si nerekl jednu jedinou vec, kterou podle tebe dela spatne, myslim konkretni vec, konkretni techniku/nazor, si naopak ukazal, ze to je prave o jiste spojitosti s BL, kteremu vytykas totez.Skutecne pateticke, ale ty uz jiny nebudes, nic ve zlem.
Znova se teda jeste zeptam, co noveho a prevratneho ucis ty?Ze nic?Aha, takze ted mi asi napises, ze to alespon to co usis nepredkladas jako svuj patent.Dobre, tak mi dej dukaz o tom, ze to co predvadi Vunak povazuje za svuj patent, bud tak hodny, protoze bez faktu nema cenu cokoliv resit.A ze to to co uci vydal na nekolika DVD?Takze zavist, ze si na tom masti kapsu?Vis kdy mi to treba vadilo?Kdyby to co tam predvadi byla 3.14covina jako predvadel treba maestro Polak, pak mi to to taky vadilo, ale protoze jsem se od tebe nedocetl jedinou holou vetou, co dela spatne a blbe, tak to asi nebude ta tva averze proti tomu co uci, koneckoncu koreny z WCH jsou na jeho technikach vice nez patrne, coz by ti melo naopak mozna imponovat:))

"slo snad o to, si ukazat co a jak, bez ohledu na to, jestli te kuchnul jedenkrat nebo trinackrat ... jde o to se k tomu umet postavit a nebit afektovanej i pri pratelskem setkani. Mit sam sebe pod kontrolou neni o tom nekoho dobijet a pak prohlasit jel jsem na 1/2 plynu ... o to preci vubec neslo a nejde - ta zbran take nebyla ostra, takze to spise bylo o tom, kdo je schopen se prenest prez nejake osobni nedoresene zalezitosti - to je muj pohled, ale treba to vidim spatne Mrkající"

Tak ja ti to napisu jeste jednou, evidentne stale nechapes, tentokrat ale uz skutecne naposled.
Pokud mam demosntrovat ucinou obranu proti nozi, kdyz jsem v situaci, ze neni jineho vychodiska, nelze to demonstrovat jen JAKO, protoze nikdo neuveri, ze to proste funguje.Pokud toto nechapes, pak ani nepochopis, proc resim obranu proti utocnikovi(at uz s nozem nebo bez) svou nejdelsi zbrani.Pokud nekdo povazuje za rozumnejsi nechat si prijit utocnika s kudlou az k telu a tam nasledne se s nim o jeho ruku s kudlou pretahovat, je to jeho vec.Ja na tohle neverim, mam to prakticky cvicne overene, nespoleham na to, ze utocnik je retardovanej zpomalenej nemotornej opilec.

"Od priste jsou vsichni super, OK?"

Dalsi zbytecna poznamka, ktera ma pravdepodobne jediny cil, odvest debatu od Vunaka, abys mi proste nemusel rict jedinou vec, kterou dela spatne, o coz jsem te pozadal.
Naposledy upravil player dne pon 04. led, 2010 17:02, celkově upraveno 1
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » pon 04. led, 2010 17:01

jojo jasný. ale myslím to asi takhle ,když někde bude člověk se dusit. tak vím že má třeba zapadlej jazyk a že by mu ho bylo záhodno vyndat. a samozřejmně že pak zavolám ,když budu moct. tak podobně když nebude zbytí tak vědět kam praštit pokud to pujde!!! a nesložím se. zrovna u těch ženskejch .násilník třeba nemusí bejt žádnej rváč ,a když ta holka bude aspon vědět jak .
prostě seriouní informace ,který by byli z 80 procent prevence a z dvaceti ty technický .
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kwaicheng » pon 04. led, 2010 17:24

Co třeba útočníka s kudlou trochu obveselit pepřákem? Pak teprve zdrhnout.. netoužím po závodu ve sprintu s chlapem, kterej mává Rambo nožem..
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 04. led, 2010 17:32

Player:

Zdravím,

prosím, neber to nijak ve zlém, ale pokud jsem pochopil dobře, tak by jsi útočníka, který je od Tebe vzdálen cca 50 cm a najednou na Tebe zaútočí nožem, aniž by jsi o tom noži věděl, kopl? Nijak nebudeš instinktivně ruku s nožem krýt? Nebo se nebudeš hýbat do nějakého směru? Dle mě je 50 cm, tak na koleno než na funkční přímý kop, který jsi měl jistě na mysli. A i kdyby jsi kopal nějaký "kratší" kop na koleno, na nárt nebo nevím kam, tak si tu útočí ruku s nožem nějak pojistíš, ne? Aspoň, aby Tě řízl do ní a né do ksichtu nebo jinam? Vážně mě to zajímá bez postranních úmyslů.

Předem díky za odpověď.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 17:39

Slovy klasika na odlehcenou:

"Muzes nosit i jiny veci nez zbran, treba peprovy sprej"
"Ten cu*ak me chce znasilnit a ja mu za to udelam vyrazku?"
"A co takhle napriklad nuz?"
"Vis co se stane ubozakum s nozema?"
"Ty debili zastrelej!"

Horsi nez prazdne ruce jsou uz jen zadne ruce, ale tady byla rec o neozbrojene obrane;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 17:43

BizonCZ píše:Player:

Zdravím,

prosím, neber to nijak ve zlém, ale pokud jsem pochopil dobře, tak by jsi útočníka, který je od Tebe vzdálen cca 50 cm a najednou na Tebe zaútočí nožem, aniž by jsi o tom noži věděl, kopl? Nijak nebudeš instinktivně ruku s nožem krýt? Nebo se nebudeš hýbat do nějakého směru? Dle mě je 50 cm, tak na koleno než na funkční přímý kop, který jsi měl jistě na mysli. A i kdyby jsi kopal nějaký "kratší" kop na koleno, na nárt nebo nevím kam, tak si tu útočí ruku s nožem nějak pojistíš, ne? Aspoň, aby Tě řízl do ní a né do ksichtu nebo jinam? Vážně mě to zajímá bez postranních úmyslů.

Předem díky za odpověď.

Na tom videu s tim starsim panem nestoji od nej utocnik ovsem 50cm :idea:
Ted trochu realisticky.Fakt se domnivas, ze z pul metru se bude nekdo tahle stupidne naprahovat(ono vubec naprahovani se s nozem je ptakovina na entou) aby ti zapichl nuz do hlavy?Co to je za blbost?Z pul metru do tebe pichnu kudlu ani nemrknes, cili ma odpoved je neudelam nic, protoze nic udelat nejde, neziju ve filmu.
Pripomina mi to ty nejruznejsi sebobrany na kravatu.Jakmile mam nekoho v kravate, je konec.A vsem, co si mysli, ze se z toho nejakou supr uzasnou technikou dostanou, se jen smeju.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 04. led, 2010 18:17

player píše:Pripomina mi to ty nejruznejsi sebobrany na kravatu.Jakmile mam nekoho v kravate, je konec.A vsem, co si mysli, ze se z toho nejakou supr uzasnou technikou dostanou, se jen smeju.

To si s Tebou Petře rád vyzkouším a jestli mne uškrtíš tak to nebude poprvé ani naposled :D... no Teda ještě otázka čemu říkáš kravat :wink: :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. led, 2010 18:19

player píše:Luen: Kdyz te chytnu za slovo, tak kam by se mel jako posunovat?Myslis jako skakat od jednoho k druhemu, nahrabat si cerne pasky v 10 ruznych BU a tim oslnovat jako to dela spousta jinych?Hahaha, uz vidim ty komentare typu: "nedela nic poradne, nevi co chce" apod.

Jsem rad, ze to tedy neni osobni a bavme se vecne, shledni Vunakovo videa, jak se hybe a pak to porovnej s lidma, ktere nabizi dnesni trh ... porad mi z toho Vunak nevychazi nijak prevratne. Nejde o to, co dela spatne na onomu videu, ale jak se hybe treba v porovnani s D.I. je to jeho spatna kopie, ktera prosla B.L. JKD institutem, kterej ma uroven jakou ma - o tom uz jsem psal. Preci celej rok sem davaji ruzni lide ruzna videa - ty je nevidis?

player píše:Tim, ze si nerekl jednu jedinou vec, kterou podle tebe dela spatne, myslim konkretni vec, konkretni techniku/nazor, si naopak ukazal, ze to je prave o jiste spojitosti s BL, kteremu vytykas totez.Skutecne pateticke, ale ty uz jiny nebudes, nic ve zlem.

Na tom videu je spatne temer vse ve vztahu k tomu, ze to neni obrana neozbrojeneho proti ozbrojenemu, ta vytka byla na tebe, ale nechtel jsem to psat, aby z toho zase nebyl dalsi flame ... proste spatnej priklad. Kdyz se podivam na kluky v CR, tak jich par napocitam a jsou na tom lepe nez PV, ver tomu nebo ne, zajdi si za nima a uvidis sam. Bavime-li se tedy v obecne rovine, tak PV nemusim kvuli jeho pridavkum k tomu co ukradl ... uz jsme o tom nekolikrat diskutovali, ale jen jedna vec na kterou si vzpominam je ono kousani ... nicmene chapu, ze je spousta veci, ktere jsou tematicky zajimave i na Vunakovi, ale neni lepsi jit k prameni nez cerpat od toho, kdo u nich sam cerpa? Ja to tedy takto vidim.

player píše:Znova se teda jeste zeptam, co noveho a prevratneho ucis ty?Ze nic?

Uz jsem to napsal, nic ... jen wing cheun - nic noveho, jen saan da - nic noveho, jen hei gung - nic noveho. Nepotrebuji se zaklinat modernima nazvama.

player píše:Aha, takze ted mi asi napises, ze to alespon to co usis nepredkladas jako svuj patent.Dobre, tak mi dej dukaz o tom, ze to co predvadi Vunak povazuje za svuj patent, bud tak hodny, protoze bez faktu nema cenu cokoliv resit.

Uz jsem vysvetlil, ze jde o ryzost informaci a radeji je prijmu od nekoho, kdo mene keca a ma vice nadreno - to je na tom pohybovem projevu strasne videt, ale musis mit splnenou jednu zasadni vec, musis to videt - o tom cele spory srv. bu.cz vs player - nevidis to, co do oka bije. Ja mam radeji profiky kazdym coulem, nez ty jenz je jen kopiruji.

player píše:A ze to to co uci vydal na nekolika DVD?Takze zavist, ze si na tom masti kapsu?

To byl doufam nejapny zert ...

player píše:Vis kdy mi to treba vadilo?Kdyby to co tam predvadi byla 3.14covina jako predvadel treba maestro Polak, pak mi to to taky vadilo

V tom je mezi nama asi velkej rozdil, ja nejsem zavistivej a je mi jedno, ze J.Polak vydelava, vydelava na hlouposti lidi a porad lepsi, kdyz je o iluze obere J. Polak nez parta LP-ckaru.

player píše:ale protoze jsem se od tebe nedocetl jedinou holou vetou, co dela spatne a blbe, tak to asi nebude ta tva averze proti tomu co uci, koneckoncu koreny z WCH jsou na jeho technikach vice nez patrne, coz by ti melo naopak mozna imponovat:))

Opak je pravdou s wing cheunem to nema ani zamak. Ma to neco spolecneho s USA wing cheunem, cili ne s wing cheunem, ale s JKD/JF a toho ja nejsem priznivec. Proc tomu tak je jsem uz nekolikrat napsal a nebude plodne to znovu psat.

player píše:Tak ja ti to napisu jeste jednou, evidentne stale nechapes, tentokrat ale uz skutecne naposled.
Pokud mam demosntrovat ucinou obranu proti nozi, kdyz jsem v situaci, ze neni jineho vychodiska, nelze to demonstrovat jen JAKO, protoze nikdo neuveri, ze to proste funguje.Pokud toto nechapes, pak ani nepochopis, proc resim obranu proti utocnikovi(at uz s nozem nebo bez) svou nejdelsi zbrani.Pokud nekdo povazuje za rozumnejsi nechat si prijit utocnika s kudlou az k telu a tam nasledne se s nim o jeho ruku s kudlou pretahovat, je to jeho vec.Ja na tohle neverim, mam to prakticky cvicne overene, nespoleham na to, ze utocnik je retardovanej zpomalenej nemotornej opilec.

My si nerozumime, ja se k te traparne vazne nechci vracet. Nesouhlasim s tebou a ty moc dobre vis o co mi tenkrat slo. Nikdo nema z pratelskeho setkani odchazet s nekolika boulema na hlave monoklem, odrenym xichtem od podrazek a pod ... To je proste v mejch ocich idiocie, ale rikej tomu jak chces! Konec koncu na ukazku neni treba tohle nasazeni, to si nech na ulici. Ani PV neukazuje se svojim sparingem obranu jako boj na zivot a na smrt se slovy, musel jsem ho zmarovat, aby se mi nekdo z vas pak nesmal - to je hodne detinske. Playere ja uz nejakej patek cvicim a rozumim, tomu nasazeni. Take jsem zazil blbouny, kteri si okamzite zacali merit pindoura, misto aby se cvicilo atd ... Nicmene tohle nebyl Honzovo pripad na onom setkani a tva reakce nebyla primerena situaci. howk

player píše:Dalsi zbytecna poznamka, ktera ma pravdepodobne jediny cil, odvest debatu od Vunaka, abys mi proste nemusel rict jedinou vec, kterou dela spatne, o coz jsem te pozadal.

Vubec ne, jen proste mam zase ten pocit, ze se z toho stane dalsi zbytecnej flame. Nemam cas ani chut se hadat o vecech, ktere se uz 100x resili ... tebe to bavi?

S tou kravatou (doufam, ze origo chorvatska), jsem to nepobral ... jako, ze se ti nedostanu z kravaty? No pokud mi svazes ruce a nohy, tak urcite ne, ale jinak???
Naposledy upravil luen dne pon 04. led, 2010 18:29, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kwaicheng » pon 04. led, 2010 18:25

player píše:Slovy klasika na odlehcenou:

"Ty debili zastrelej!"

Horsi nez prazdne ruce jsou uz jen zadne ruce, ale tady byla rec o neozbrojene obrane;)

Nevim co to je za klasika, ale co takhle odpovědět vážně? Když už teda neozbrojená obrana vůči kudle - já, jako naprostý nožířský laik, si nedovedu ppředstavit, že bych se noži ubránil bez ztráty hvězdičky. Třeba teleskop vyndat, to už vypadá slibnějc proti někomu s nožem, ale holýma rukama? Ani ň. A proto se ptám na pepřák.
kwaicheng
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 04. led, 2010 18:27

player píše:Z pul metru do tebe pichnu kudlu ani nemrknes, cili ma odpoved je neudelam nic, protoze nic udelat nejde.

Děkuji za odpověď a s touhle větou souhlasím. I když něco uděláš. Minimálně tam instinktivně vrazíš ruku nebo couvneš, ale i tak ji na 99% koupíš.

Jinak si nemyslím nic. Jen jsem se ptal na to, jak by jsi se tomuto útoku bránil, jelikož jsem přesně nechápal, co tou svojí obranou přesně myslíš. Nebavil jsem se o tom, zda je vedení toho útoku reálné či nikoli :!:
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. led, 2010 18:31

kwaicheng píše:

"Ty debili zastrelej!"

Nevim co to je za klasika, ale co takhle odpovědět vážně? Když už teda neozbrojená obrana vůči kudle - já, jako naprostý nožířský laik, si nedovedu ppředstavit, že bych se noži ubránil bez ztráty hvězdičky. Třeba teleskop vyndat, to už vypadá slibnějc proti někomu s nožem, ale holýma rukama? Ani ň. A proto se ptám na pepřák.

Pokud se chces ucine branit proti nozi, musis mit neco na vykompenzovani, treba onen teleskop, vlastni nuz, pesek je vyborna zalezitost, kus klacku ... atd ...
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 18:56

Luen: on na tom videu i mluvi, hlavne ze zacatku, jestli tomu nerozumis, tak rekni,ja ti ro prelozim, protoze se tam vyjadruje strucne a trefne k neozbrojene obrane.K te ma jinak jine video s onema trema "zasadama".Jiste ti ale neuniklo, kdyz ho mas tak dokonale nastudovanyho, byt je to clovek, ktery te dle tvych slov nezajima.Celkem paradox, ale co:)

Vis co je podle me Honzo smesne(nechci bejt tak drsnej jako ty, proto se slovu idiocie vyhnu)?Vzit si bambule, s tema se zensky oplacavat a pak si tu masirovat ego, kdo je jakej zabijak a jak jsou vsichni ostatni co s necim zacinaj nebo si cvicej pro sebe vylozeny masla, co potrebujou "prozrit", viz. nedavna debata ohledne JKD.

Fakt me udivuje, jak te hrozne moc trapi, ze se nekdo nekomu libi, at uz to je z jakehokoliv pohledu ci duvodu.Ted mi samorzrejme budes tvrdit, ze ti to je uplne jedno a ze se pletu, ale tve ustavicne jizlive poznamky hovori v tvuj neprospech.Aby se nereklo, tak samozrejme nejses jediny takovy zde.
PS:kdyz zertuju, obvykle pouziju smajlik.
PS2:Ani PV neukazuje se svojim sparingem obranu jako boj na zivot a na smrt se slovy, musel jsem ho zmarovat, aby se mi nekdo z vas pak nesmal" - je rozdil mezi demonstraci a ucenim, to by nekdo, kdo ma vlastni skolu, mel videt a chapat.
:roll:
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 18:58

BizonCZ píše:Nebavil jsem se o tom, zda je vedení toho útoku reálné či nikoli :!:

Kdyz me ta realnost utoku zajima "az" na prvnim miste;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. led, 2010 18:59

Petre nenasel jsem video, ktere jsem hledal ale:

http://www.youtube.com/watch?v=Pmao73yVimU podivej se na to. On neni ovlivnen wing cheunem, nybrz inosantem a jeho vnimanim sebeobrany ... cili je v tom vic filipin nez ciny.
Nicmene si "vsichni" v usa nejak pletou nastroj chi sau a prevadi ho na zbrane a do boje. Myslim, ze i na filipinach je neco jako chisau a poznas dobreho escrimadore, treba podle toho, ze vi jaky je rozdil v pracovani s nastroji na natrenovani dilcich dovednosti. Clovek pak nema tendenci tyto nastroje vstepovat lidem do hlav jako prostredek k sebeobrane.
Mluvim o pak sau (v jeho podani placane) jako nastroj na obranu proti nozi.

Snad to video najdu a hlavne jeho komentar :lol: :wink:

PS: pokud muzes pomoci s hledanim, dej nejakej link, ma tam tech videicek hafo. Bylo to na dvd a je to min. 15 let stare dvdcko. Kde prave ukazuje to lapsau s nozema ... ja to nemam nervy hledat, protoze jsem znechucenej koukanim na <> :oops:
Vazne ho nemuzu najit :wink:
Naposledy upravil luen dne pon 04. led, 2010 19:25, celkově upraveno 2
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 19:01

kwaicheng píše:

"Ty debili zastrelej!"

Tarantino :D
Zalezi na konkretni situaci, pokud na tebe nekdo vybafne s kudlou, tak ani ten peprak nebo cokoliv jineho nestacis vyndat z kapsy.Pokud bude utocnik debil a bude te ohrozovat s nozem stojic nekolik metru od tebe, tak kdyz nebudes mit naladu na utek, tak pak samozrejme je sance sebrat co mas kolem sebe, at uz po kapsach, protoze ses na takovou situace alespon fyzicky "pripravenej", nebo prakticky cokoli kolem.
player
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 04. led, 2010 19:07

4 Player - reagoval jsem tenkrát na tohle :

player píše:Jendis :

No ale zpet k veci...prijde ti noha zranitelnejsi nez ruka?Vazne?Skutecne mas na ruce zily a slachy lepe skryte nez na noze?;)

player píše:Tak jinak.Dejme tomu,ze teda noha je zranitelnejsi nez ruka(byt mi to prijde docela legracni),ale neprijde ti zbytecne nevyuzit nejdelsi koncetiny kterou mas k tomu,aby se k tobe uticnik s nozem treba vubec nedostal?Tak vis jak..selze noha..mas jeste ruce..Ale kdyz to budu brat jako ty..tak selze ruka,staci jen aby to sklouzo a mas to v pupiku a nazdar bazar:(

player píše:Noha funguje jako obet ci navnada lepe receno,nikoli jako odzbrojujici prostredek;)Je mi jasny,ze tezko trefim nohou ruku s nozem..leda tak nakyho vokurky,co drzi kudlu max. tak v kuchyni;)Ale kazdej kdo chce utocit nozem a neni hlpoupej,tak nebude mit ruku na miste,ze;)
Proste sem chtel rict to,ze nez si nechta prijit utocnika az k telo,na vzdalenost rukou,tak ho radsi nejak "rozhodim" nohou,pokud je prostor samozrejme.
Berte to z pohledu utocnika,bude se vam utocit lip,kdyz pred vama budu stat a drzet si ruce u tela,nebo kdyz pred vama budu nahodne narychlo vykopavat nohy?A nikdo nerika,ze s rukama jako s obranou nepocitam,jen jsou az druhe v poradi;)
Tot zhruba vse.
PS:pokud je nuz spickou dolu,tak jako ze sem nic nerekl,to je snad jasne;)

player píše:Jendis : Nikoho takoveho neznam.Osobne povazuju jak sebeobranu,tak utok s nozem za zbytecnost se do mrte ucit.Sebeobranu z toho duvodu,ze prakticky zadna neni a utok z toho duvodu,ze kdyz nekoho budu chtit s nozem zabit, tak na to nepotrebuju skolu,asi tak.
Jestli pri ohrozeni nozem hodlas stat celem k utocnikovi,pak je to tvoje volba.
Ja si radeji stoupnu bokem a budu se snazit mu zasahnout aspon koleno napriklad(kdyz nebude moznost trefit ruku s nozem) a jakmile se mi ozene po te noze,pak je samozrejme cas na me ruce.
Ruce jsou sice rychlejsi nez nohy,ale nohy tento fakt velice dobre kompenzuji rosahem.

O tomto jsem mluvil na setkání :wink:

Ke zbytku se dál vyjadřovat nechci,to už jsme probrali a o další flame na tohle téma nestojím.
Nech to bejt,Luene,já si myslím svoje,Ty taky,Player taky.......
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. led, 2010 19:10

OK :wink: Kluku jak ty to delas, ze tak rychle najdes v tom smeti ty prispevky??? Nechapu 8O

Petre vim jakej je rozdil mezi treninkem, ukazkou a sparingem, ale nic z toho neni marovacka v pravem slova smyslu ... ale nechme to plz. byt :wink:
Radeji mi pomoz s tema videama, chtel bych ti neco ukazat ...
Naposledy upravil luen dne pon 04. led, 2010 19:27, celkově upraveno 1
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pon 04. led, 2010 19:13

luen píše:OK :wink: Kluku jak ty to delas, ze tak rychle najdes v tom smeti ty prispevky??? Nechapu 8O

Kouzlo :lol:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. led, 2010 19:15

Jendis píše:
luen píše:OK :wink: Kluku jak ty to delas, ze tak rychle najdes v tom smeti ty prispevky??? Nechapu 8O

Kouzlo :lol:

Dam se na magii :idea:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod player » pon 04. led, 2010 19:16

Toman píše:To si s Tebou Petře rád vyzkouším a jestli mne uškrtíš tak to nebude poprvé ani naposled :D... no Teda ještě otázka čemu říkáš kravat :wink: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=3mNAaB29C7E

Cheche, takova naivita.Opet se zde na videu predpoklada, ze je skrtic uplnej idiot, co najednou zapomnel, ze chce vlastne udelat.A presne takovych videi jsou na YT desitky.
Takze pod timto si treba onu "kravatu" nepredstavuju, respektive kdyz chci nekoho za zadu chytnou a nechci s nim stat pul hodiny na miste, coz teda nevim k cemu by mi bylo, ale nejakym zpusobem zpacifikovat, tak pouzivam trosku odlisny zpusob a hlavne, nestojim jak tydyt na miste cekajic, jestli ten obrance se bude branit nebo nebude;)
player
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...