proti noži...

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod NAIA » pon 08. kvě, 2006 20:43

Gino: Máš v infu že bydlíš v Manchestru v UK že? Říká ti něco jméno Karl Tanswell? Nebo Straight Blast Gym? (super škola mimochodem - Matt Thornton, Rodney King, Singer Brodhers, Louis Gutierrez ....)

No ale k noži Tanswell vymyslel super metodu jak kontrolovat protivníka s nožem. S.T.A.B. (Survival Tactics Against Blade). Něco jsem z toho viděl a fakt super. Skoč k němu a pořádně se to nauč :D A až se vrátíš k nám tak si u tebe vezmu nějaké soukromé hodiny. Myslím to vážně!

Tady je stránka: http://www.karltanswell.com/
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » pon 08. kvě, 2006 20:47

matti: ja ti proste tvrdim ze je hodne velkej problem verit si na ulici v boji beze zbrani nato proti zbrani..a kazdej kdo mi tady bude tvrdit ze neni blbost to cvicit proti tomu nozi nikdy nestal.ja taky ne ale znam lidi co jo.a tem samozrejme verim.a uz se na tohle tema nebudu bavit..
Naposledy upravil Low dne pon 08. kvě, 2006 20:49, celkově upraveno 1
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Matti » pon 08. kvě, 2006 20:48

to Low: to suhlasim ze je to problem bojovat proti akejkolvek zbrani holymi rukami.
Ale mohol si napisat co cvicis.
Matti
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Gino » pon 08. kvě, 2006 21:17

Low: no vidis a ja proti nozi stal. A kdyz jsem ho videl, tak jsem jeste netusil, ze nakonec z toho nic nebude. A kdyby bylo, branil bych se, protoze se proste obcas stane, ze nemas jinou moznost a nic jineho, nez ty ruce.

Jestli bych to odsral nebo je otazka uz IMHO moc vzdalena od reality.

NAIA: ano, tyhle jmena mi neco rikaji, info o tom mam, ale zatim jsem neplanoval, ze bych se tam mrknul. Prijde mi to jako strasna velkovyrobna a soukromky jsou pekelne drahy (i kdyz, mozna bych ty prachy pak vytahl z tebe, ze jo, haha) :D :wink:
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 7:49

Gino: takze si to zrekapitulujeme - dle toho co zde pises bys rozhodne proti nozi sel s holyma rukama. A muj dotaz zni, sel bys i proti palne zbrani? Staci me pouze kratka odpoved [Ano/Ne] bez ironicky poznamek.
-=:: Lepší být souzen jedním, než nesen čtyřmi ::=-

Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku ."
S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » úte 09. kvě, 2006 8:06

S474N - kdyz uz tedy rekapitulujeme :
Ano ,kovboji ,jsi se svoji pistolkou uplne nejlepsi ,vsechny bys nas postrilel ,slunce za zady,na vsechny z nas mas to spravny strelivo ,nase cviceni je uplne k ho.nu ,jsme uplne trapny a nevime ,co je realita.

Tak ,spokojen?

A ted uz prosim ,PROSIM ,bez vosirat zase nekam jinam.

DEKUJU

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 09. kvě, 2006 8:49

Rozhodne jsem nikde nenapsal, ze bych proti nozi sel ROZHODNE s holyma rukama. Jenom me tesi fakt, ze az budu muset, vim co udelat a jak se chovat.

Proti strelne zbrani - to stejne jako u noze. Nejsem magor, nehrnu se do niceho, ale kdyz neni jina moznost. Tohle je vazne zalezitost situace a okolnosti. Rozebirat to nelze. S747N: ja myslim, ze by v zivote nastali situace kdy bys proti nozi i ty sel z holyma rukama, nemuzes proste rict, ze takova moznost neni. Pak vim, ze bych byl lepe pripraven nez ty. Howg.

End... jak rikal muj ucitel "hazis zlato oknem"...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » úte 09. kvě, 2006 8:49

Sorry, dvakrat stejny prispevek...
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: a

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 10:21

roza píše:S474N - kdyz uz tedy rekapitulujeme :
Ano ,kovboji ,

No nevim, kdo si tady hraje na kovboje, zvlast kdyz uvazim, co je zkratka ROZA...

roza píše:jsi se svoji pistolkou uplne nejlepsi ,vsechny bys nas postrilel ,slunce za zady,na vsechny z nas mas to spravny strelivo ,nase cviceni je uplne k ho.nu ,jsme uplne trapny a nevime ,co je realita.

Nikde jsem nic takoveho nepsal, spise bych rekl, ze tvuj prispevek je dusledek psychickeho rozruseni (pricinou muze byt cokoliv - od absence partnerskeho sexu az treba po Napoleonuv syndrom). Doporucuji se rozhodne uklidnit.

roza píše:A ted uz prosim ,PROSIM ,bez vosirat zase nekam jinam.

Narozdil od nekoho se umim alespon vyjadrovat a take respektuji nazory jinych.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 10:24

Gino píše:Rozhodne jsem nikde nenapsal, ze bych proti nozi sel ROZHODNE s holyma rukama. Jenom me tesi fakt, ze az budu muset, vim co udelat a jak se chovat.

Souhlasim, primo si to nenapsal, ale vyplynulo to z toho, co pises.

Gino píše:Proti strelne zbrani - to stejne jako u noze. Nejsem magor, nehrnu se do niceho, ale kdyz neni jina moznost. Tohle je vazne zalezitost situace a okolnosti. Rozebirat to nelze. S747N: ja myslim, ze by v zivote nastali situace kdy bys proti nozi i ty sel z holyma rukama, nemuzes proste rict, ze takova moznost neni. Pak vim, ze bych byl lepe pripraven nez ty. Howg.

Samozrejme, vzdycky je to o situaci a jsem rad, zes odpovedel takto a ne pouze kategoricky Ano/Ne. Hole ruce vs. nuz - rozhodne, v porovnani se mnou, hovori ve tvuj prospech.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » úte 09. kvě, 2006 11:13

S474N - mne nezajima ,co si ty myslis ,ze je jakakoliv zkratka ,ani co bys rekl o mem psychickem stavu.Urcite bys oboje prostrelil v letu.
Pokud svou proklamovanou schopnost respektovat nazory druhych stvrdis jeste tim ,ze vyhovis me zadosti vyse ,budu nejstastnejsi chlapecek na svete.
To ,ze nekdo pouziva slova ,ktera neznas - sic! - ,jeste neznamena ,ze se neumi vyjadrovat.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 12:28

roza: neslo o vyjadrovani cizich slov, ale tve materstiny, protoze takove hrubky, za to by se Komensky v hrobe obracel :roll: :roll:

Mysli si co chces, ja si take myslim svoje, nicmene tys pro tuto diskuzi vubec nic neprinesl, krome toho, ze se tady ohanis kyblickem jako dite na piskovisti, kteremu rozslapli babovicku...

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

quesn

Příspěvekod Kwai_Cheng » úte 09. kvě, 2006 18:49

Vidim, ze jsme tam, kde jsme byli... Ty prosim te, S474N, kdyz uz jsme v tom, mohl by ses s nami podelit o nejakou tvoji zkusenost s jakymkoliv napadenim na ulici, kdy byla ohrazovana tva osoba?
Dekuji
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 19:02

KwaiCheng: mohl, ale neudelam to......nebudu zde hazet perly svinim :lol: :lol: :lol: :twisted:

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

answ

Příspěvekod Kwai_Cheng » úte 09. kvě, 2006 19:08

To je velka skoda S474N. :( Jsem si totiz jisty, ze mnoho lidi prahne zvedet tve bojove zkusenosti...
Zeptam se jinak: Mohl bys nas alespon seznamit s pripadem kdy si byl ohrozovan palnou zbrani, popr. kdy si sam palnou zbran v sebeobrane pouzil?
Dekuji
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » úte 09. kvě, 2006 19:17

KwaiCheng: "bojove zkusenosti" ? Ja se neperu, tudiz zadne nemam.

Ano palnou zbrani jsem jiz ohrozovan byl, kvuli castce presahujici 50 tisic. Danou situaci jsem vyresil pomoci sve palne zbrane.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

2LOW

Příspěvekod Panda » stř 10. kvě, 2006 10:43

Promiň ale to je taky tak trochu rozdíl v tom že cvičíš Bojový sport a ne umění (ps.:myšleno jako rejpnutí a fórek, znám osobně hodně bojových sportovců co by se mnou vytřelo podlahu:)
Jde o to že ke každému tréningu bys měl přistupovat jako by ti šlo o život, takže až ti o něj opravdu pujde nepoznáš mentální rozdíl...jinak je ti jakýkoli tréning při sebeobraně k ničemu,ať trénuješ jakákoli systém.
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

answ

Příspěvekod Kwai_Cheng » stř 10. kvě, 2006 19:59

S474N napsal:
KwaiCheng: "bojove zkusenosti" ? Ja se neperu, tudiz zadne nemam.

Bojove zkusenosti nesouvisi jenom s pranim... Dekuji za odpoved, hadam ze konkretnejsi nebudes...
ps. Perte v Arielu! :D
Kwai_Cheng
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod S474N » čtv 11. kvě, 2006 8:39

KwaiCheng: ptal ses a ja ti odpovedel. Nejsem presvedcen, ze je potreba zabihat do podrobnosti.

S474N
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » čtv 11. kvě, 2006 11:34

gino: je jasny ze by ses musel branit jako kazdej, podle myho by se to ale vyvijelo uplne stejne jako u toho co boj proti nozi nikdy necvicil.

furt se my zda teoreticky nejlepsi obrana proti nozi rychla pest, rychlost a postreh..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...